Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar madem gönderecekler vardı
ben bukonuyu kapattırıyorum çarşamba sabah saat 10 a kadar gönderin resimlerinizi
eccem neden ama sen yaparsın canım ilk senin aklına geldi böyle bişey tamam erkekn baslaması hata olmus olablir ama senin fikrindi yarısma
canım hata oldu kabul arkadaşlar çoık ısrar edince bende kıramadım ve başlattım zaten resim göndericem diyenlerin hepsi göndermişti resimlerini
ama konuyu kapattırıp tekrar açıcam diyorum ona da tamam demiyorlar
hem niye yarışma başladı diye hesap soruyorlar hemde çözüm önerince kabul etmiyorlar
Canım her zaman aynı şey oluyor, her organizasyonda muhalefet edenler oluyor mutlaka. Hemen açılsın diye acele ettirildiğini tahmin ettim zaten.. Olumsuz yorumlara kulaklarını tıka lütfen zemuszemus
Diğer arkadaşlar, fotoğrafını nasıl olsa zaman var diye yollamamış kişiye de haksızlık oluyor sizin baktığınız yönden bakarsak. Tatsızlığa gerek var mı? Sorun çözüldü, daha başındayken ertelendi, haksızlık fotolarının görünmüş olması mı anlamadım ama akannehir foto koyup da bana şu şu nedenle haksızlık oldu diyen varsa ayrı.. bayanssulusmile