- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi destinaaaa
-
Bende menünü çok beğendim.Yeterli ve dengeli.Neden tartılmıyorsun?Diyetisyeninde mi öğreneceksin yalnızca.Ben olsam meraktan çatlardım :) Hatta senin kaç kilo verdiğini bile merak ettim
Yaaaa ne guzel azicik yiyorsunuz ben aclik çekiyorumBende dün yediklerimi yazayım
Sabah: 1 adet peynirli ev poğaçası (oğlum rahat vermedi sabah kahvaltıda,işe geç kalmamak için eşime yaptığım poğaçalardan 1 tanesini yedim)
Ara: 10 badem
Öğlen:Kepekli tost,1 dilim taze kaşar
Ara:1 mandalina
Akşam: Tavuklu güveç,kıvırcık salata
Ara: 2 tane taze ceviz
Spor: 30 dk yürüyüş
bana çok gelmedi dengelemişsin.form çorba nasıl ilk kez duydmBugün korkunç bir menü ile geldim. Sabah hastanedeydim, düzenim bozuldu.
Sabah=
1 paket Kellogs special K fesleğenli kraker (124 kalori)
Öğle=
1 kase mercimek çorbası (yemekte kararsız kaldım ama salata yoktu ve çok açtım)
Avuçiçi büyüklüğünde tavuk ızgara
Ayran
Ara=
4 adet etiform yulaflı bisküvi
Akşam=
1 büyük kase form çorba
4 yk light yogurt
2 adet light grissini
1 çay tabağı büyüklüğünde tadimlik sebzeli ciğer
Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
(Yapacagim)
acıktın mı içebildigin kadar suiç birde kafada bitir artık kararlı ol ya gidecek ya gidecek bu kilocuklaaYaaaa ne guzel azicik yiyorsunuz ben aclik çekiyorum
su beni daha da acıktırıyor ama gittikçe daha iyi hissediyorum kendimi bir de bu aralar hep dışarıdayız düzenli yiyemiyoruz günlerdir hep dışarıdan yiyoruz onun etkileri de var bence ama yine de 400 gr vermişim. çok hareket ediyorum ondan bence... önce 103.7 dedi sonra 104te karar kıldı tartı :)bana çok gelmedi dengelemişsin.form çorba nasıl ilk kez duydm
acıktın mı içebildigin kadar suiç birde kafada bitir artık kararlı ol ya gidecek ya gidecek bu kilocuklaa
Bugün korkunç bir menü ile geldim. Sabah hastanedeydim, düzenim bozuldu.
Sabah=
1 paket Kellogs special K fesleğenli kraker (124 kalori)
Öğle=
1 kase mercimek çorbası (yemekte kararsız kaldım ama salata yoktu ve çok açtım)
Avuçiçi büyüklüğünde tavuk ızgara
Ayran
Ara=
4 adet etiform yulaflı bisküvi
Akşam=
1 büyük kase form çorba
4 yk light yogurt
2 adet light grissini
1 çay tabağı büyüklüğünde tadimlik sebzeli ciğer
Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
(Yapacagim)
Yaaaa ne guzel azicik yiyorsunuz ben aclik çekiyorum
bana çok gelmedi dengelemişsin.form çorba nasıl ilk kez duydm
acıktın mı içebildigin kadar suiç birde kafada bitir artık kararlı ol ya gidecek ya gidecek bu kilocuklaa
tarifini yazarmısın redvelvet cim
kızlar dünkü ekmek ve kekler bugün tartıda artı 1300 gr geldi yuh ya yuh diyorum başkada bişey demiyorum 108,9 um inşallah kurbanda almam
bugün kayınvalidemlere gidicez 50 km uzakta bi ilçede oturuyorlar eşim ayağından ameliyat olduğu için arabayı ben kullanacağım dua edin ilk kez gidicem şehir içinde kullanıyorumda şehir dışı ilk yolculuğum olacak kazasız belasız gideriz inşallah
hepinize iyi bayramlar
kızlar resmen utancımdan siteye gıremedım.kendımı o kadar saldım kı
sanırım 90 a dogru yol aldm.hatta 90 bıle olmus olabılırım.
nasıl bır iradem var anlamadım kı !!
iyi yolculuklar canım...Iyi bayramlar
Iki gün boyunca yemenin dibine vurdum hala kayınvalidemlerdeyiz tartı yok yarın evime gidicem inşallah kazısız belasız gideriz
çooookkk sevindim canım aferin sana :)Herkese iyi bayramlar, bayramı sıfır kaçamakla atlatmış bulunuyorum :) Tabii pazar - pazartesi çalışmamın etkisi de olmadı diyemem.
Ödül olarak bugün dondurma yemeyi düşünüyorum, hak ettim bence bütün tatlı ve hamurişlerine hayır diyerek. Mado' ya gidersem light yerim yoksa normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?