114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Gunaydin gunlugum
Kahvaltim 2 kk peyniri 1 tk zeytinyaginda kizartip 1dilim k.ekmegi ile yedim sonrada 3-4 biber 1domates 1sb yesilcay ictim he bir cilkimde uzum
Ara 1catal peynir 1cilkim uzum sekersiz turk kahvesi

Gunaydin gunlugum
Kahvaltim 2 kk peyniri 1 tk zeytinyaginda kizartip 1dilim k.ekmegi ile yedim sonrada 3-4 biber 1domates 1sb yesilcay ictim he bir cilkimde uzum
Ara 1catal peynir 1cilkim uzum sekersiz turk kahvesi
Bende içtim biraz önce türk kahvemi.Tokluk hissi veriyor bana.Bi kaç saat sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorum

dün sabah kahvaltısını epey abarttım ama sonrası iyiydi alkali suya başladım birde 1 litre alkali içtim dün bakalım p.tesiye göreceğiz işe yarayacak mı alkali su.
sabah: 2 poğaça 1 talaş böreği çay pastaneye girmesem iyiydi
öğle 1 yumurta
akşam 1 kepçe çorba, 1 tabak bulgur pilavı yanında biber turşusu
yatmadan 1 salkım üzüm :) üzüm de olmasaydı tam süper olurdu bence ama yavaş yavaş daha az yiyorum gibi :)

bu ay birde Eczacı Mehmet Müderrisoğlu Guarana Bayanlar İçin İnceltici Krem deneyeceğim sonuçları yazarım. kullanan var mı aranızda?

canm onlar kımyasal hep,bence onun yerıne spor yapmalısın.
ben de dun dustum dogru duzgun yuruyemıyorm su an topallıyorum,onun ıcın bu hafta spor yapamıycam sanırım...

arkadaşlar mrb bende sizlerle birlkte azme gelip zayıflamak istiyorm 71 kilo ile hamile kaldm hamllkte 26 kilo aldm bu kilolardan 4 kilosu kalmş olsa bile 2 beden büyüdm nasıl oluyor bende anlamş değilim gerçi göğüs, bel 6 cm kalça 4 cm genişlemşm dikiş kursuna başlayınca daha iyi farkettım yeşil kahve siparişi verdim yarın onu içmeye başlıcam inşlh burda birbirimize destekle bu işin üstesinden gelelim bu arada yaşım 27 kilom 75

Nadya kacamak yapmissin o
kuduuuum neyse bosver yarin yeni bir gun Bence 6 dan sonra yeme sutudeille icecem diyosan yatmadan 2 saat once ic

ehee yedım yıne azarı
meyveyı aglen arada yıycem kahveden sora.
aksam yemegınden snra bısey yemıycem acıkırsam yatarken sut ıcerm bı de boyle denıyım barııı...
mıdem hala kuculmemıs onu farkettmm

bu ay birde Eczacı Mehmet Müderrisoğlu Guarana Bayanlar İçin İnceltici Krem deneyeceğim sonuçları yazarım. kullanan var mı aranızda?
Bosver canim bosuna para verme yuru bol bol su ic 20 gun demeden okadar sikilasirsin zaten bugun beni 1 aydir gormeyen arkadaslarimla gorustum hepside kilo verdigimi farketti cok mutlu oldum
hosgeldin canim kolay gelsin bende yesil kahve kullaniyorum ama tane olanini cok faydasini goruyorum ..benide bu kiloya getiren o dikis ben bayan terzisiyim evde dikiyorum otur otur dag gibi oldu totom almiyim almiyim diyorum mustei gelince dayanmiyorum maddi yonden cok iyi oluyorda fiziksel acidan dikiskotu bisey

dün sabah simit ayran
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek patattes kızartması ama çok az
ara üzüm
4 gibi 3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
akşam: hiç bir şey yemedim.
şu güne kadar ki en iyi menüm bu oldu sanırım :)

ayyy çok güzel özellikle başkalarının fark edip söylemesi insanı daha bi motive ediyor :)

hosgeldin canim kolay gelsin bende yesil kahve kullaniyorum ama tane olanini cok faydasini goruyorum ..benide bu kiloya getiren o dikis ben bayan terzisiyim evde dikiyorum otur otur dag gibi oldu totom almiyim almiyim diyorum mustei gelince dayanmiyorum maddi yonden cok iyi oluyorda fiziksel acidan dikiskotu bisey[/QUOTE]

hmm ben hazır kahve olnlardan paket yani ewt iş olarak olunca otur otur.. benmkısı hobi olsun die iş yermde kurs açıyorz kadınlar dikerken bi hevese geldm yani kendime dikiyim die bi yerde ii oldu ne halde oldgumu gordm

bugun kahvaltıda 2 dilim ekmek az bi kıymalı yumurta yedim öğlen yemeğinde bi dilim kadar ekmek ve mantar yedim her gun bu kadr az yesem keşkee şu makrnaya bi dayanabilsem çikolotaya bi dayanablsemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…