- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi destinaaaa
-
Bende içtim biraz önce türk kahvemi.Tokluk hissi veriyor bana.Bi kaç saat sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorumGunaydin gunlugum
Kahvaltim 2 kk peyniri 1 tk zeytinyaginda kizartip 1dilim k.ekmegi ile yedim sonrada 3-4 biber 1domates 1sb yesilcay ictim he bir cilkimde uzum
Ara 1catal peynir 1cilkim uzum sekersiz turk kahvesi
Aynen canim bende o yuzden iciyorum tokluk hissi icinBende içtim biraz önce türk kahvemi.Tokluk hissi veriyor bana.Bi kaç saat sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorum
:)1sb patlamis misir yedim disimin kovuguna bilem yetmedi
bu ay birde Eczacı Mehmet Müderrisoğlu Guarana Bayanlar İçin İnceltici Krem deneyeceğim sonuçları yazarım. kullanan var mı aranızda?
netten araştırdım kararsız kaldım hiç etki görmeyenler de var 5-6cm incelenlerde 1 kutu deneyim diyorum bakalımcanım ılk kez duydum adınıı...
Nadya kacamak yapmissin o
kuduuuumneyse bosver yarin yeni bir gun Bence 6 dan sonra yeme sutudeille icecem diyosan yatmadan 2 saat once ic
Bosver canim bosuna para verme yuru bol bol su ic 20 gun demeden okadar sikilasirsin zaten bugun beni 1 aydir gormeyen arkadaslarimla gorustum hepside kilo verdigimi farketti cok mutlu oldumbu ay birde Eczacı Mehmet Müderrisoğlu Guarana Bayanlar İçin İnceltici Krem deneyeceğim sonuçları yazarım. kullanan var mı aranızda?
hosgeldin canim kolay gelsin bende yesil kahve kullaniyorum ama tane olanini cok faydasini goruyorum ..benide bu kiloya getiren o dikis ben bayan terzisiyim evde dikiyorum otur otur dag gibi oldu totomarkadaşlar mrb bende sizlerle birlkte azme gelip zayıflamak istiyorm 71 kilo ile hamile kaldm hamllkte 26 kilo aldm bu kilolardan 4 kilosu kalmş olsa bile 2 beden büyüdmnasıl oluyor bende anlamş değilim gerçi göğüs, bel 6 cm kalça 4 cm genişlemşm dikiş kursuna başlayınca daha iyi farkettım yeşil kahve siparişi verdim yarın onu içmeye başlıcam inşlh burda birbirimize destekle bu işin üstesinden gelelim bu arada yaşım 27 kilom 75
aslında haklısın ewt param da cebime kalırcanm onlar kımyasal hep,bence onun yerıne spor yapmalısın.
ben de dun dustum dogru duzgun yuruyemıyorm su an topallıyorum,onun ıcın bu hafta spor yapamıycam sanırım...
geçmiş olsun canım önemli bişey yok umarımcanm onlar kımyasal hep,bence onun yerıne spor yapmalısın.
ben de dun dustum dogru duzgun yuruyemıyorm su an topallıyorum,onun ıcın bu hafta spor yapamıycam sanırım...
ayyy çok güzel özellikle başkalarının fark edip söylemesi insanı daha bi motive ediyor :)Bosver canim bosuna para verme yuru bol bol su ic 20 gun demeden okadar sikilasirsin zaten bugun beni 1 aydir gormeyen arkadaslarimla gorustum hepside kilo verdigimi farketti cok mutlu oldum
hosgeldin canim kolay gelsin bende yesil kahve kullaniyorum ama tane olanini cok faydasini goruyorum ..benide bu kiloya getiren o dikis ben bayan terzisiyim evde dikiyorum otur otur dag gibi oldu totomalmiyim almiyim diyorum mustei gelince dayanmiyorum maddi yonden cok iyi oluyorda fiziksel acidan dikiskotu bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?