- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi destinaaaa
-
Gecmis olsun nadyacim nasilsincanm onlar kımyasal hep,bence onun yerıne spor yapmalısın.
ben de dun dustum dogru duzgun yuruyemıyorm su an topallıyorum,onun ıcın bu hafta spor yapamıycam sanırım...
Gunlukcum bugun hersey cok guzelken aksam diyeti bozdum yarin tam gaz devam
Bazlama yedim bir tane birde uzerine tereyag surdum arasina 3 kk kadar peynir yanindada sekerli cay birde patates salatasi ,iyi oldu cunku beni kendime getirdi agirlik coktu midem bulandi uykum geldi neler yasadigimi hatirlatti yarin telafi ederim umarim
dün sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1kk peynir domates salatalık
öğle 2 dilim ekmek peynirli salata
ara t. kahvesi
akşam: 1 porsiyon pilav üstü döner :)
yatmadan kavun
öyle çok ta kötü görünmedi gözüme bu aralar fena gitmiyorum sanırım. alkali suya devam[/QUOTE ]bence de gayet guzel
Stres yapma daha cok alirsin bugun yeni bir gun nadyam ya..sen telafi edersin eminim ..kiz cikolatalar bitter olaydi bari :)destinaaa benı dov ben 2 gundur resmen dıyetın dıbıne vurdum.
iş gorusmelerım var,stresten cıkolatalara saldırdım.
normal ınsan gıbı 1 tane yemedıgım ıcın kılo alıorum beeen.
sınır oldum kendımeee !
neyse sıkma canını işin düzene girince verirsin benimde yatılı misafirim geldimi dengem bozuluyor illaki oluyo böyle inişler çıkışlar ..inşallah bu sene ilk hedefime ulaşıncaya kadar bari kimse gelmesstreslıyken ıcıme canavar kacıyo galıba ne kadar cıkolata yedıgımı hatırlamıyorumm
canım soğan suyu kaynatıp iç kabızlığa çok iyi geliyor ben yeşil kahvede içiyorum akşamları ama o daha çok idrar söktürüyor ..birde kardeş günlüğüm var orada haftalık bildirimler yapıyoruz sende gelseneyeni haftamız hayırlı olsun 103.8 aslında 103,5ti hedefim ama 2 gündür kabızlık problemi yaşıyorum. yeşil kahve iyi geliyor muydu kızlar onu da kullanmaya karar verdim. ya da napsam ki?bir sonraki p.tesiye hedefim 102.8 hadi hayırlısı bakalım
tamam canımcanım soğan suyu kaynatıp iç kabızlığa çok iyi geliyor ben yeşil kahvede içiyorum akşamları ama o daha çok idrar söktürüyor ..birde kardeş günlüğüm var orada haftalık bildirimler yapıyoruz sende gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?