114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

günaydııııııııııın
sabah -800 gr la uyandım 109,2 yim
hadi bakalım stres yapmadan diyet psikolojisine girmeden vücuda çaktırmadan zayıflıyoruz inşallah hiiiiiiiişt sessiz olun vücut anlamasın diyette olduğumuzu

sabah kahvaltım .
aç karnına 300gr kadar ılık su içtim
1 kk kadar peynir
5 tuzsuz yeşil zeytin
2dilim kepek ekmeği
domates
2 fincan yeşil çay

hafta içi hergün 1saat yürüyorum ya hafta sonu dinlenme günüm

Walla supersin bende daha iyi olacam bugun inşallah takipteyim

Kızlar bana bi haller oldu iştahım acaip acık canım olmadık şeyler çekiyoryemedim diyetimi bozmadım bol bol su içiyorum davul gibi şiştim

Bende adet öncesi dönemdeyim ama bugün tartiya ciktim sonuç fena değildi
Umarım adet sonrası daha iyi olur

çok şükür ben atlattım o şiş ödem dolu tıkanık günleri tam rahat rahat kilo verme günlerimdeyim o nedenle iyi değerlendirip kaçamak yapmamam lazım
bugün güzel kaçamaksız bir gündü nefsimle çoooook mücadele etsemde yenen taraf ben oldum çok şükür
ögle yemeğim
4 kaşık kavurma
1 bardak ayran
2 dilim kepek
ekmeği yeşillik
ara:
bir avuç çekirdek bir çilkim üzüm

akşam :
6 kaşık kısır
haşlanmış lahanayla yedim
çay ve bol bol tatlı sivri biber he bide 1 lt su doymadım napıyım suyla doyurdum karnımı

ara
1 fincan yeşil kahve
bugün yaklaşık 4lt su içtim acıktıkça su içtim

Destina canım çok beğendim menünü :)

Yeşil kahve nasıl oluyor ?
kavrulmamış tane kahve canım aktardan aldım ben tadını çok sevdim akşamları 1 fincan içiyorum çok susatıyor ve bağırsakları çok güzel çalıştırıyor 1 fincan suyu kaynaıp içine 1 tatlı kaşığı kahve atıyorum 1 dk daha kaynatıp demleyip içiyorum ..birde öğütülmüşleri var ben kullanamadım çok sert geldi tane nin içimi daha rahat

Destina bende yesil kahveyi biraz denedim ama pek bir faydası olmadi bıraktım.. ogutulmusunu almistim ben belki orda hata yaptim ama aktarim bunu önermesi uzerine almıştım. . Devam etsem mi acaba

Destina bende yesil kahveyi biraz denedim ama pek bir faydası olmadi bıraktım.. ogutulmusunu almistim ben belki orda hata yaptim ama aktarim bunu önermesi uzerine almıştım. . Devam etsem mi acaba
Sen bilirsin canim ama tanesini oneririm ben duzenli ictigim her gunun ertesi bi gun onceye gore 200-500 gr ekside cikiyorum birde yesil cay ve suyu bol iciyorum

Kizlar bugun dune gore - 800 gr geldim cok sukur bayramda aldigim 2,5 kg in 1,5 kg gittiSimdide ogle yemegi saatim kapuska ,yogurt,2dilim ekmek yicem
Sabah kahvaltim
4 kasik kisir
1dilim peynir
Domates biber
2fincan yesilcay
8-10 tane uzum
Ara ogun
1fincan orta sekerli turk kahvesi yaninda 1yk kuru uzum

Aşmışsin kardeşim sen bu işi hergün -200/500 ne demek yahu darısı başıma ne diyeyim daha sıkı takipteyim bunu bil ornek kişisin artik ona gore

milad20deme274531 .!.:
Aşmışsin kardeşim sen bu işi hergün -200/500 ne demek yahu darısı başıma ne diyeyim daha sıkı takipteyim bunu bil ornek kişisin artik ona gore
Yok canim oyle dem ornek kisi kim ben kim Ben evimde yanlizken cok guzel kilo veriyorum ama bi yatili misafim geldimi butun duzenim alt ust oluyo 3 yil once 3ayda 17 kilo verdim tam hersey cok guzel giyor derken kaynanamlar geldi ve5 ay kaldilar ve ben 5 ayda 15 kilosunu geri aldim o nedenle en buyuk korkum yatili misafir ama bu sene cok kararliyim yine gelcek kayinvalidemler insallah cok kalmazlar ama ben hic takmiycam onlari tam gaz devam

Tamam o zaman ben cumartesi günü diyetisyenime sorayım ona göre denemek istiyorum ben de :)

Tamam o zaman ben cumartesi günü diyetisyenime sorayım ona göre denemek istiyorum ben de :)
Canim sen herhafta gidiyomusun diyetisyene benimki ayda bir gel dlyor gerci 4 aydir gitmiyorum mantigi kavradigimi dusunuyorum he birde diyetisyenler genelde yesil cay disindaki bitki caylarina karsilar benimki icme demisti gecici cozum demisti ama ben tadini cok sevdigim icin devam ediyorum

Aksam yemegim
6kasik etli sebzeli bulgur pilavi
Roka maydanoz pirasadan salata
1 bardak ayran

canlarr bugun fena gecmedı.
yatarken sut içiyorum vyoe yannda cubuk yıyorum cok etkılermı kılomu kızlar,ondan vazgecmelıyım bılıyorm
onun dısında normaldı bugun bence :)

canlarr bugun fena gecmedı.
yatarken sut içiyorum vyoe yannda cubuk yıyorum cok etkılermı kılomu kızlar,ondan vazgecmelıyım bılıyorm
onun dısında normaldı bugun bence :)
Nadyacim hosgeldin
Ben aksam yemeginden sonra ara ogun yapmiyorum bol bol su ve acikcay iciyorum birde unutmassam yesil kahve tabi..ara ogun yaptigim zaman sabah cok odemim oluyo ya kilo veremiyorum yada arti cikiyorum ..bence sende bi dene dayanabilirsin eminim He birde aksam yemegimi 7 den once yemeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…