- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi destinaaaa
-
bende bende sayende saol canım iyiki varsınbugun fena gaza geldım benn
bende bende sayende saol canım iyiki varsın
30 degil canim53 kilo tup mide ameliyati ilekızlarrrr bu işin ucunu bırakmak yokk
pelin öztekın tamm 30 kılo vermıss.
bızım komsu da vermıs bu arada bızım neyımız eksıkk
http://www.acunn.com/galeri/pelin-oztekinin-son-hali-cok-sasirtti/17150/sayfa/4
kavrulmamış tane kahve canım aktardan aldım ben tadını çok sevdim akşamları 1 fincan içiyorum çok susatıyor ve bağırsakları çok güzel çalıştırıyor 1 fincan suyu kaynaıp içine 1 tatlı kaşığı kahve atıyorum 1 dk daha kaynatıp demleyip içiyorum ..birde öğütülmüşleri var ben kullanamadım çok sert geldi tane nin içimi daha rahatDestina canım çok beğendim menünü :)
Yeşil kahve nasıl oluyor ?
Sen bilirsin canim ama tanesini oneririm ben duzenli ictigim her gunun ertesi bi gun onceye gore 200-500 gr ekside cikiyorum birde yesil cay ve suyu bol iciyorumDestina bende yesil kahveyi biraz denedim ama pek bir faydası olmadi bıraktım.. ogutulmusunu almistim ben belki orda hata yaptim ama aktarim bunu önermesi uzerine almıştım. . Devam etsem mi acaba
Yok canim oyle dem ornek kisi kim ben kimmilad20deme274531 .!.:Aşmışsin kardeşim sen bu işihergün -200/500 ne demek yahu darısı başıma ne diyeyim daha sıkı takipteyim bunu bil ornek kişisin artik ona gore
kavrulmamış tane kahve canım aktardan aldım ben tadını çok sevdim akşamları 1 fincan içiyorum çok susatıyor ve bağırsakları çok güzel çalıştırıyor 1 fincan suyu kaynaıp içine 1 tatlı kaşığı kahve atıyorum 1 dk daha kaynatıp demleyip içiyorum ..birde öğütülmüşleri var ben kullanamadım çok sert geldi tane nin içimi daha rahat
Canim sen herhafta gidiyomusun diyetisyene benimki ayda bir gel dlyor gerci 4 aydir gitmiyorum mantigi kavradigimi dusunuyorum he birde diyetisyenler genelde yesil cay disindaki bitki caylarina karsilar benimki icme demisti gecici cozum demisti ama ben tadini cok sevdigim icin devam ediyorumTamam o zaman ben cumartesi günü diyetisyenime sorayım ona göre denemek istiyorum ben de :)
Nadyacim hosgeldincanlarr bugun fena gecmedı.
yatarken sut içiyorum vyoe yannda cubuk yıyorum cok etkılermı kılomu kızlar,ondan vazgecmelıyım bılıyorm
onun dısında normaldı bugun bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?