114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

slm günlükçüm bugün tartı günümdü ve ben 107.5 geldim olsun düne göre 100 gr eksi haftaya hedef 106,5 hadi bana kolay gelsin

selam kızlar dün cenazemiz vardı herşey alt üst oldu hatta haberlere de çıktı. trafik kazasında şehit oldu eşimin kuzeni o yüzden dün istanbuldaydık. yarından itibaren yazarım yediklerimi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz işallah

canımm dıger gruba da belırt ıstersen durumunu,gruptan atmasınlar,orası daha duzenlı ılerlıyor daha rahat kılo verırsın guzel bır grup orası :)

Ben yeni gordum nadya demese yarina anca gorurdum basin sagolsun nilufercim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

bu haftaki kilom 106,1 hedefimden 400 gr daha fazla gitti çok şükür
haftaya hedefim 105,1 az olsun devamlı olsun degilmi

Gunaydin gunlukcum seni ne cok ihmal ediyorum ama islerim yogun diyet gayet guzel gidiyo iyice alistim bu duzene arada ufak tefek kacamaklar olsada genel olarak iyi gidiyor bugun tartim 105,6 yi gosterdi kasim basinda 105 i ucundanda olsa gormek istemistim cok sukur hedefime ualastim tarti gunune daha 3 gun var insallah bi 500 gr daha gider

haftalık tartı günümdü hedefimi geçmişim çok şükür hedef 105,1 idi ben bugün 105,0 idim haftaya hedefim 104.0 farkettimde diyetime ne kadar dikkat edersem o kadar güzel kilo veriyorum ...diyet listemden az yediğimde daha fazla vermiyorum dört dörtlük uyduğumda çok güzel veriyorum .zaten diyetisyenimde bu listeden eksik yada fazla yeme demişti demekki varmış bir bildiği

günlükçüm rapor vermeye geldim :) bu haftaki kilom 104,7 çok şükür 300 gr gitmiş ama olsun regl haftamdı umarım bu hafta daha güzel veririm KAÇAMAK YOK

bugünkü menüm

bu menü beni bugün acayiiip tok tuttu hala çatlama hissi var :)
sabah
yarım kepekli küçük yufka ekmeğe 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir ve yeşillik dürüp yedim
ara.acıkmadığım için yapmadım
ögle.sabahın aynı,3 tane sarma , yanında 1 bardak ayran vardı
ara .yok
akşam
yarım kase ıspanak borani . 1 parça karnabahar 2 çatal yoğurtlu makarna yiyip dükkanı kapattım şimdide yeşilçayımı içeceğim

Gunlukcum gecen hafta 103 u gorunce cok simardim cooook hop geri geldi kilocuklar bu hafta 104.0 hedef 99 gorene kadar kilo verdim demiycem slklldim artik cok slklldlm haftaya sali en az 102,6 olmam laziiiiiiiiiim

günaydın günlükçüm
ben yeni bir başlangıç yaptım ve yoluma diyetisyenle devam etmeye karar verdim ..çok tatlı ve ilgili biri özele gitseydim anca bu kadar ilgilenirdi dün kapısında sıra olmasına rağmen 20 dk ders verdi bana ve herkese beklerken sıkıcıydı ama içeri girince öyle olmadı
aklıma gelenleri yazayım
-öncelikle az yiyosun dedi az yemek metebolizmanı yavaşlatır hem kilo veremessin em hasta olursun dedi
-kesinlikle doydum yada ac değilim diye öğün atlama vede eksik yeme dedi ..
-et grubunu 1 porsiyon arttırdı yani günlük 90 gr et -yumurta-kuru baklagil -peynir yeme hakkım var
-menüme ton balıklı piyaz eklemsini istedim çok güzel ayarladı 3-4 kasık kuru fasulyeye yarım kutu yagsız yani 40 gr ton balığı,soğan,maydanoz ile çok güzel bi tarif oldu
-aksam ara öğünüme yarım çay barağı leblebi ekledi ve sadece akşam ara öğününde ye dedi
-değişim yapmamaya çalış kilo vermeni zorlaştırabilir koruma döneminde yapalım dedi
-he birde mutfak tartısı alırsan daha kontrollü olursun dedii
aklıma gelenler bunlar bugün itibariyle başladım 104,2 kiloyum bakalım aralık sonunda aşağıdaki liste ile kaç kilo vereceğim ..kilo almıyım çok degilmi dedim güldü ve bu liste ile bi hastam 120 den 70 e düştü dedi hadi bakalım hayırlısı 4-4 lük uygularsan ayda 5 kilo verirsin dedi ..ne çok dedi yazdım

listem

sabah
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir ada 2 kk liğht eynir yada 1haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates -salatalık -yeşillik
2idkepek ekmeği
1 porsiyon meyve

ara
2 ceviz
1 porsiyon meyve

öğle
3 kk t yada tavuk yada balık yada 3 yumurta yada 3 kk peynir
salata (yağsız)
ayran
3 id kepek ekmeği

ara
1 porsiyon meyve
1 bardak ayran

akşam
8 yk sebze yemeği
yarım sb yoğurt
2 id kepek ekmeği
1 kepçe çorba

ara
1 çb süt
1 porsiyon meyve
yarım çb leblebi

DİYET ROKOKO
4 adet incir 4 adet gün kurusu 10 tane fındık 5 tane ceviz bunları ince ince doğrayın ellerimle yoğurup şekil verdim ellerimi ara ara ıslatın yapismasinlar diye sonra hindistan cevizi bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…