114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Ben akşam yemegınden snra meyve yıyorm canm ara ogun olarak.cunku oglen yıyemıyorm meyve.saglık acısından yıyorm mecbur.cok cabuk hasta oluyorm cunku.gece acıkmamamk ıcın sut ıcıyorm.
cubuk olmamamı farkındayım

Yeni bir haftaya. Yeni bir gune gunaydin canlar bugun yine -100 gr gitmis cok sukur bin sukur emeklerimin karsiligini aliyorum cok mutluyum cok durmak yoooook yola devam

Günaydın canım hayırlı sabahlar. .
Destina hergun mu tartiliyorsun sanki haftada bir tartilman daha iyi sonuç verir gibi. . Motivasyon oluyordur anliyorum ama bazen duraksarsin ister istemez o zaman da moralini bozar. . Hem tartilmadiginda bilinc alti önlem almadigindan bedenin daha rahat kilo verir bildiğim kadarıyla

Canim cok haklisinda benim vucut bu kurala ters herhalde tartilmadigim zaman saliyorum boyle daha kontrollu kilo veryorumveremesem bile en azindan almadigima seviniyorum

Tarti sonucu 97.7 kahvaltı yaptığım halde

evet bol kaçamaklı hafta sonunun ardından 104,5 ile haftaya başladım. bu hafta daha iyi geçer diye ümüt ediyorum haftaya p.tesiye hedefim 103,5 olmak herkese iyi musmutlu bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum

Her hafta gidiyorum canım benim için iyi oluyor çünkü kendimi kontrol edebiliyorum böylece. Hem de benim diyetisyenim haftada 2 gün şu yemekler, 3 gün bu yemekler vs diye yazıyor böylece her hafta listem değişiyor ve ne yemek pişirsem derdim olmuyor :)

Tarti sonucu 97.7 kahvaltı yaptığım halde
Vaaaaaaav işte budurr tebrikler

evet bol kaçamaklı hafta sonunun ardından 104,5 ile haftaya başladım. bu hafta daha iyi geçer diye ümüt ediyorum haftaya p.tesiye hedefim 103,5 olmak herkese iyi musmutlu bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum
hadi bakalım
bebeğin kücük ya uygulaman daha kolay oluyodur bizde çocuklar büyük ya çoğu Zaman herkesin yiyebileceği yemekler yapmak zorundayımmaşallah çok iyi gidiyorsun

destinaaa liste yapıcam ama nasıl yapicam bilmiyorum gecen bir yerde gördüm link eklemislerdi ama bulamadım sen biliyor musun??

Aksam yemegim biraz erken oldu 17 de yedim
6-7 kofte
2 kasik bulgur pilavi
1 dilim ekmek
koz biber5-6 tane
Ayran icmeyi unuttum neyse acikirsam ara ogunde icerim

Ayrani icmedim gunlukcum yesil kahve 4-5 kuru uzum ve bol bol su ve acik cay ictim yarin tarti gunum bakalim bu hafta toplamda kac kg gitti .he birde bugun neden erkenden aciktigimi dusundum durdum ve sonund buldum ikindi ara ogunumde yas cekirdeksiz uzum yedim ve yaninda sut vb. İcmedim glisemik indeksi cok yuksek oldugu icin erkenden aciktirdi uzum beni bundan sonra daha dikkatli olayim bari yaninda sut urunu olmadan yememek lazim

günaydıııııın
dün akşam yemeğimi erken yemenin ve bol bol su içmenin faidesini bu sabah gördüm muhtemelen ödemim sökülmüştür ama olsun yinede tartı sonucum beni acayip ihya etti 107,5 ..4 günde aldığım bayram kilolarımdan ki 2.5 kğ kadardı kendileri :) 1 haftada yerleşmeden kurtulmuş oldum ...çok şükür bin şükür Allahım nefsimizle başbaşa bırakma ve irade gücü ver bize ..kızlar birbirimize duada edelim olurmu ..

sabah kahvaltımıda yazıp çıkayım bugün yine çok yoğun bir gün olacak

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su
30 dk kadar sonra
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
domates
5 yeşil zeytin
1 çilkim üzüm yanında 1 yk yoğurt
1 büyük fincan yeşilçay

süper gidiyosunuz devam:) bende durakmadayım kendime yeni uğraşlar bulmaya çalışıyorum bu kez olacak

dün sabah peynirli dürüm çay
öğle 2 dilim kek
ara 3dilim baklava yemesem iyiydi ama arkadaşın bebek tatlısıymış yesem bi türlü yemesem bi türlü bari 1 dilim yeseydim ama adet dönemim canım deli gibi tatlı çekiyuorrrrr ayyy ne çok bahane buldum yaaa
saat 3 1 tane çiğ köfte dürüm
akşam taze fasğlye 1 dilim ekmek
yatmadan kavun yarım kase muhallebi
öğle olmasaydı fena geçmedi aslında neyse yarın daha iyi olur umarım

Ogle yemegim
6 kasik kapuska yemegi,kac gundur bitmedi bu kapuska eskiden olsa affetmesdim ne kadar cok yiyormusum ben yaa
6 kasik sarimsakli 2 yk yogurtlu makarna(nezamandir canim cekiyodu ekmek yerine dengeledim )
Ara
Bir cay bardagi sut ictim yanindada 1 yk kuru uzum yedim birde sekersiz turk kahves

canımmm ben 2 haftadır kılo veremıyorum yapıstı sankı 85.4 um her seferınde.
sanırım gece yatarken sut ve cubuk yıyorm ondan kaynaklanıo.
ben de saat 8 den sonra yememeyekarar verdm canmm
cok acıkırsam sadece sut ıcecegm :)

Nadya kacamak yapmissin okuduuuum neyse bosver yarin yeni bir gun Bence 6 dan sonra yeme sutudeille icecem diyosan yatmadan 2 saat once ic

Guzel kacamaksiz bir gundu

ikindi 2 bitter madlen cikolata

Aksam
6 kasik ciger sote
1bardak ayran
1 dilim kepek ekmegi
1 sogandan sogus

3lt yakin su ictim ve 1saat yurudum aksamada yesil kahvemi ve acik cayimi ictim mi olay tamam dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…