Aha,ben de aynısını dediydimBir de arkadaş sünnet konusunda da çok duygusal.Neler çektin be Türk erkeği!Geçen de kızların okutulması konusunda da vardı hatırladın mı?
uff olmuş öyle deme ama. yazıktırTamam Bu arada sorunun cevabı nedir?Cinsiyet ne?Biz zaten size neden feministsiniz demedik?Siz tutup tecavüzlerin çoğu iftira,kadın cinayetlerine inanmıyorum dediniz biz bunlara tepki koyduk.Neyse cevap vermiyeceğim size kıyamam sünnette uff oluyo demek ki
tamam işte aynı şeyi sende demişsin mobingi ispatla diye.. bunu ispatlaması istenen kişi zaten mobingi yapan değildir...mobingi yapan kişiye nasıl yaptın ispatla denmez. "sana mobing yapıldığını" ispatla denir. tecavüzde öyle. bana tecavüz etti demek yetmez, "sana tecavüz edildiğini ispatla" derler kısacası burda tecavüz edilen ispatlamak zorunda.. zaten tersini durup düşünürsen çok saçma! ortada suç olmadan ispat olmaz. bize ilk öğretilen şey bu..
şöyle sana basitleştirip anlatayım;
suç varsa ortada mağdur olan suça uğrayan kanıtlar. suçu yapan değil. tek hukuk bilen ben değilim tabiki ama bu konuda eğitim almış kaç kişiye sorarsan sor aynı cevabı alırsın
Tamam Bu arada sorunun cevabı nedir?Cinsiyet ne?Biz zaten size neden feministsiniz demedik?Siz tutup tecavüzlerin çoğu iftira,kadın cinayetlerine inanmıyorum dediniz biz bunlara tepki koyduk.Neyse cevap vermiyeceğim size kıyamam sünnette uff oluyo demek ki
http://www.medyafaresi.com/haber/31862/yasam-tecavuz-iftirasi-yuzunden-bankaci-6-ay-hapis-yatti.html
http://anadoluflashaber.com/Tecavuz-iftirasi-pahali-patladi.html
bunlar durduk yere hapis yatan kişiler. sonrasında müfteriler vazgeçince iftiradan, anca çıkabilmişler...
tabi feministler (yani erkek düşmanları) buna bakıp kayıtsız kalırlar mı hiç? hemen tutturdular ''artık tecavüz davalarında kadının beyanı esastır'' kuralı olsun diye... yani kadın tutup da ''bu bana tecavüz etti'' dedigi anda adam hapse girebilecek.
uff olmuş öyle deme ama. yazıktır
cinsiyetim kadın, seninki nedir?
ama neyse cevap vermesen de olur. dalga geçtigini zannedenlere yeterince cevap verdim. sen dalga geçtigini zannetmeye devam et. bir yorumun da bari bir anlam ifade etseydi... neyse, canın sagolsun.
Kültürümüz bozulmasın diye ellemeyecekmişiz o onun kültürüymüş tölere edilebilirmişşşşşşşşşşş........ Hadi ordan biz onu tölere edersek yarın aynı kültür başka yönde değişir boynumuza yuları geçirmeye çalışır
Bkz. kendilerini islam ülkesi diye adlandıran ülkeler
Feminist değilim kadınlar kulübünde henüz de bir feministe rastlamadım ama ataerkil toplumlarda erkeğin bir sibobu varsa oda feminizimdir
http://www.medyafaresi.com/haber/31862/yasam-tecavuz-iftirasi-yuzunden-bankaci-6-ay-hapis-yatti.html
http://anadoluflashaber.com/Tecavuz-iftirasi-pahali-patladi.html
bunlar durduk yere hapis yatan kişiler. sonrasında müfteriler vazgeçince iftiradan, anca çıkabilmişler...
tabi feministler (yani erkek düşmanları) buna bakıp kayıtsız kalırlar mı hiç? hemen tutturdular ''artık tecavüz davalarında kadının beyanı esastır'' kuralı olsun diye... yani kadın tutup da ''bu bana tecavüz etti'' dedigi anda adam hapse girebilecek.
Ben de kadınımSelametle kal canısı.
onlar ölmemiş ölü taklidi yapmışlarUuu arkadaş şu sitede saçma sapan,yalan yanlış konuşan çok insan gördüm ama böylesini hiç görmedim.Kadın cinayetlerine inanmıyorum ne demek yav,UFO mu bu?
kimse kusura bakmasın 13 yaşındaki kızların köylerde evlenmesini savunup sübyancılığa prim veren mesaja insanlar dua etsinki sert cevap yazmıyorum. işi şakaya vuruyorum. yoksa o mesaja yazacak çok kötü kelimelerim var ama burası yeri değil ve kendimi bu şekilde tutuyorum
oglun terk ettigi sevgili tarafından tecavüz iftirasına maruz kalırsa beni hatırla canısı sen de saglıcakla kal.
Uuu arkadaş şu sitede saçma sapan,yalan yanlış konuşan çok insan gördüm ama böylesini hiç görmedim.Kadın cinayetlerine inanmıyorum ne demek yav,UFO mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?