• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 11.sınıfım ve çok sıkıntılıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nny

Güzel bak dünyaya..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
35
0
36
İstanbul

arkadaslar merhaba . Burada cok yazı okudum baktım benım gıbı bırı yok sıkıntım dinmiyo o yüzden yazayım yardım alayım dedim. öncelikle kendımı tanıtıyım ben duz lısede okuyorum bolumum tm 11.sınıfım. Sorunum sudur; ben senelerce asosyal yasadım ve gecen donemın sonunda karar verdım seneye de boyle yapmıcam degısıcem dedım. Tıyatroyu cok sevıyorum cok gıtmek ıstedım kursa yazıldım bu sene cmrt. Ikı saat. Okulun kutuphanesıne gorevlı olarak yazıldım haftanın ılk uc gunu okuldan snra oryay ınıyorum (okulum 11.50 de bıtıyo) ıkı saat durup eve gelıyorum. Ve bırde korodayım o da haftada ıkı gun bır saat. Arkadaslar ben bunları yaparken cok mutlu oluyorum kıtabı tıyatroyu muzıgı cok sevıyorum daha cok cevrem olsun ogretmenler benı daha ıyı tanısın dıye caba gosterıyorum. Bunu yaparken bazı seylerı sanırım kacırıyorum bunları yaptıgımız bazı arkadaslar var onlar dershaneye de gıdıyolar ve bakıyorum sınav temposuna gırmısler bıle sayısal derslerım cok kotu anlayamıyorum ınsanlara soruyorum ya bende burda anlamadımda dershanede anladım dıyolar en yakın ark. Bıle boyle dıyo . Yanı ben ark bılıırım cok sıstematık calısmazdı ama bakıyorum dershane bı duzen getırmıs mesela ben sabahın korunde uyurken o gıdıp denemeye gırıyo etut alıyo yanı sureklı gelısıyo, ben ıse daha o sekıl calısmaya baslayamadım bıle. Cok uzuluyorum cok canım sıkılıyo . Evde de baska baska seyler var . Eve gıdıyorum yuzum asık olsa gergın olsam suc evın temızlıgıne yardım etmemde beklenıyo tabı ve benım bu kadar kursa gıtmeme kızıyolar bbm harıc. Eve gec gelıyorum kurslar yuzunden hesap soruyolar . Daha bı turlu duzenımıde oturtamadım . Insanların bırsuru yard kıtapları soru bankaları var bende hıc bısey yok bıkac bıseyler almaya calısıyorum ama yetısemıyo tbı ınsan bnde bugun bı abladan ıstedm o verıcek bana . Herkes ygs yı bu sene bıtrmemız lazım dıyo harıl harıl test cozuyo ben o kadar utanıyorumkı kendımden. Aslında bende cok azımlı hırslı bırıyımdır arkadaslarımın boyle herseyı anlaması onların cozerken benım saf saf bakmam cok zoruma gıdıyo ve ole anlat banada desem herkesın anlamasından anlamıyorum ztn en ykn arkadasımda cogu zmn ya bnde anlamıyrm dıyo baskalrınında anlatmasından ben anlamıyorum. Sorunları, boyle ıste arkadaslar ıstedıgım bana bı yol gosterın ben hayatımın duzenlı programlı olmasını cok severım asla basınabuyruk dagınık tıplerden degılımdır . Hayatımın duzene gırmesını cok ıstıyorum. Hangı yayınları almalıyım sızce nasıl calısmalıyım kac saat calısmalıyım neler yapmalıyım. Ve bu arada ıstanbulda psıkolojı kazanmak ıstıyorum. Suankı durumum benım hevesımı cok kırıyo. Suan deneme ye soksalar barajı zor gecerım. Boyle olsun ıstemıyorum cok uzuluyorum durumuma bana yardım edin . :43:

Herkes harıl harıl sınava hazırlanıyor,yardımcı kitaplardan soru çözüyor demişsin

Bak şu an da internettesin değil mi

Çeşitli siteler var ders anlatan

Önce ordan eksik konularını tamamla daha sonra çeşitli haber sitelerinin denemeleri oluyor hemde süreli cevaplarıda var

Buralardan da eksiklerini kapatabilirsin

İnterneti bilinçli kullanmak budur

Bir üst sınıflarından test kitapları alabilirsin. Üstüne çözümü olsun olmasın sana her türlü yardımcı olur . Çözümleri varsa alırsın eline bir kağıt kalem başka bir yere çözersin

Öyle pes etme ve sınavıda gözünde büyütme

Benim lise zamanında ne arkadaşlarım vardı durumu iyi değildi kimi dersaneye bile gidemedi kimiside çok fırlamaydı ama başardılar hepside

Düzenli ders çalış ve ümitsizliğe kapılma

Tiyatronada kurslarınada gitmeye devam et

[/QUOTE]

Son düzenleme:

Herkes harıl harıl sınava hazırlanıyor,yardımcı kitaplardan soru çözüyor demişsin

Bak şu an da internettesin değil mi

Çeşitli siteler var ders anlatan

Önce ordan eksik konularını tamamla daha sonra çeşitli haber sitelerinin denemeleri oluyor hemde süreli cevaplarıda var

Buralardan da eksiklerini kapatabilirsin

İnterneti bilinçli kullanmak budur

Bir üst sınıflarından test kitapları alabilirsin. Üstüne çözümü olsun olmasın sana her türlü yardımcı olur . Çözümleri varsa alırsın eline bir kağıt kalem başka bir yere çözersin

Öyle pes etme ve sınavıda gözünde büyütme

Benim lise zamanında ne arkadaşlarım vardı durumu iyi değildi kimi dersaneye bile gidemedi kimiside çok fırlamaydı ama başardılar hepside

Düzenli ders çalış ve ümitsizliğe kapılma

Tiyatronada kurslarınada gitmeye devam et

[/QUOTE]
öncelıkle zahmet edıp okudugun ıcın cok tesekkur ederım tavsıyelerıne uyucam. Yureklendırdıgın ıcın sağol. Bu ınternetten vıdeo ızleme ısını duymustum onceden. Bu hafta baslıcam bunu yapmaya cok sagol

matematik çok çalış canım benim temelim orta olduğundan kpss de heyecanlanıp bu yıl dersanede öğrendiklerimi sınava uyarlaryamadım sorular değişik geldi sen benim gibi olma bol bol mat video izle her gün bir video izle soruları çöz durdur tekrar izle anlamadığın yerde. sınava iki-dört ay kala sözelleri çok çalış. pişmanlıklar yaşama.

Back