11 mayis BAT bekleyen hamile adaylari

Selendem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
216
190
53
33
Kizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ?

Ben bekliyorum canım. 10 11 mayıs arası adet olmam gerekiyor söyle 9 10 ay olmammayı temenni edıyorum

Daha bu ay düşündük. Umudum az ama yumurtlama donemlerini değerlendırdık. Psikolojik belirtiler hıssedıyırum gibi geelıyor ısteyınce cok.Siz ne kadar zamandır denıyorsunuz

Daha bu ay düşündük. Umudum az ama yumurtlama donemlerini değerlendırdık. Psikolojik belirtiler hıssedıyırum gibi geelıyor ısteyınce cok.Siz ne kadar zamandır denıyorsunuz
5-6 aydir deniyoruz bizde , hic bi sorun yok ama olmuyo bende her ay pskolhik hamilelik yasiyorum , sonrasi husran , bu ay ilk kez ovulasyon testi takibinyaptim ve degerlendirdim bakalim , heycanla bekliyoruzzz

5-6 aydir deniyoruz bizde , hic bi sorun yok ama olmuyo bende her ay pskolhik hamilelik yasiyorum , sonrasi husran , bu ay ilk kez ovulasyon testi takibinyaptim ve degerlendirdim bakalim , heycanla bekliyoruzzz
Ümidimiizi yüksek tutalım inşallah olur canım tez zamnda. İşte hangi sayfayı okusam mutlaka yumurtlaama donemının önemini söyluyor o zmanda degerlendırme onemli. İyi yaptın ovulsyon testi almakla. İllaki katkısı olur bende obur ay alayım dıyorum.

İnsallah seninde bir daha ki aya gerek kalmaz , ama ilk deneme olmazsada uzulme , yinede belli olmaz , herkes faydasini gormus memnun , bilseydim daha once alirdim bende .
Bunlarda testlerim

Eklentiler

• 67754CBB-D3E0-41CD-A29A-340771405F10.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 100
İnsallah seninde bir daha ki aya gerek kalmaz , ama ilk deneme olmazsada uzulme , yinede belli olmaz , herkes faydasini gormus memnun , bilseydim daha once alirdim bende .
Bunlarda testlerim
FOrumda gördum bazı ovulasyon testlerı hamılelıgide bellı edıyor

Benim artik t cizgisi silik , bende gordum ama cok anlayamadim , acabaaa ? Tutmadi mi
Kullanmaıdgım ıcın hıc bılemıyorum canım ovulasyonlarla ılgıli konu baslıklarına gir forumda açıklamalar vardır. Sende belirtiler var mı his olarak vucudunda

Kullanmaıdgım ıcın hıc bılemıyorum canım ovulasyonlarla ılgıli konu baslıklarına gir forumda açıklamalar vardır. Sende belirtiler var mı his olarak vucudunda
Pskolojik sanirim , kasiklarimda ara ara agri oluyor , belim agriyor , ve bunay farkli olarak vajinal akintim oluyor

Kizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ? ☺
Bende 12si normalde ama nisan 30 çektiği için 11inde olurum sanırım inşallah olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…