• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi hamilelik gösterir mi?

Tamam öyle deneyeceğim. Predictor marka olunca böyle bir karartı mı var heyecanlandım. İnsan görmek isteyince ☺️

Adete 3, 5 gün var. Ovulasyon testi böyle çıktı. Bugün de yaptım, yine aynı. Karnımın alt kısmında hafif baskı da hissediyorum. Sizce hamilelik olabilir ?

Eklentiler

• IMG_9845.jpeg
    IMG_9845.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 33
35-37 döngü uzunluğu geç yumurtlamayı işaret ediyor. Zaten pcoslar da geç yumurtluyor. Siz testlere devam edin belki geç bir yumurta daha gelir
35-14=21.gün yumurtlama olacağını gösterir genel olarak. Herkeste olacak diye birşey yok🫶🏼 ama gebelik testi için de madem 1 ocakta pik gördünüz 13 ocakta yeniden test yapın 🩷
IMG_5003.jpeg
merhaba kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım bilen biri yorumlayabilir mi heryerde bambaşka şeyler okudum asla anlayamadım doğrusu nedir yardımcı olur musunuz bana testlerde hangi gün yumurtladım hangi gün çatladı bir de tekrardan koyulaşma var bi de geldi yardımlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 3539543 merhaba kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım bilen biri yorumlayabilir mi heryerde bambaşka şeyler okudum asla anlayamadım doğrusu nedir yardımcı olur musunuz bana testlerde hangi gün yumurtladım hangi gün çatladı bir de tekrardan koyulaşma var bi de geldi yardımlarınızı bekliyorum
14 ya da 15 te çatlamış gibi
Kuruduğu için çok net gözükmüyor

Back