- 15 Aralık 2024
- 23
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sweetielisa
Çok teşekkür ederimBende göremedim canım bi kaç gün bekle şüphen varsa sonra bidaha yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimBende göremedim canım bi kaç gün bekle şüphen varsa sonra bidaha yap
Kaç gün var adetineÇok teşekkür ederim
19-24 Ocak orası bir tarihte olmam gerekiyorKaç gün var adetine
Daha çok bebeğim 19 unda yapsan varsa çıkar belki19-24 Ocak orası bir tarihte olmam gerekiyor
Olsun ya, 35 gün 37 gün oldu 2 aylık süreçte. 17 aralıkta oldum en son adetimiAy pardon yazmışsın pcos olduğundan bilmediğini
Aynen öyle canım sayısız test yapiyorsun belki bi umut vardır diye inşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin dekdüz versin inşallahTamam öyle deneyeceğim. Predictor marka olunca böyle bir karartı mı var heyecanlandım. İnsan görmek isteyince![]()
Amin canım inşallah tez zamanda tüm bekleyenler o heyecanı yaşasınAynen öyle canım sayısız test yapiyorsun belki bi umut vardır diye inşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin dekdüz versin inşallah
Amin inşallahAmin canım inşallah tez zamanda tüm bekleyenler o heyecanı yaşasın![]()
35-37 döngü uzunluğu geç yumurtlamayı işaret ediyor. Zaten pcoslar da geç yumurtluyor. Siz testlere devam edin belki geç bir yumurta daha gelir
35-14=21.gün yumurtlama olacağını gösterir genel olarak. Herkeste olacak diye birşey yokama gebelik testi için de madem 1 ocakta pik gördünüz 13 ocakta yeniden test yapın
![]()
14 ya da 15 te çatlamış gibiEki Görüntüle 3539543 merhaba kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım bilen biri yorumlayabilir mi heryerde bambaşka şeyler okudum asla anlayamadım doğrusu nedir yardımcı olur musunuz bana testlerde hangi gün yumurtladım hangi gün çatladı bir de tekrardan koyulaşma var bi de geldi yardımlarınızı bekliyorum
Peki sizce tekrar koyulaşma başlamış mı14 ya da 15 te çatlamış gibi
Kuruduğu için çok net gözükmüyor
Bence koyulaşma yokPeki sizce tekrar koyulaşma başlamış mı