- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Tamam canımİnsallah canim yaz mutlaka ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımİnsallah canim yaz mutlaka ☺
Kararsızım. Büyük ihtimal yapmam. Çarşambaya kadar beklerim. Olmadi perşembe yaparim adet Olmazsam. Ki insAllah mayıs ayı komple bekleyenler olarak adet olmayiz. Hayırlı Ramazanlar hepinize. Niyet ediceğim hastanede stresli ortamda calismama rağmen. Rabbim tüm ıyi niyetlerimizi hayır olarak bize çevirsin arkadaşlar. Iyi gecelerSenin az kalmis , erken gebelik testi yapacakmisin :)
Ben yarin yapmayi dusunuyorum , insallah duslarimiz kabul olur , allah kabul etsinKararsızım. Büyük ihtimal yapmam. Çarşambaya kadar beklerim. Olmadi perşembe yaparim adet Olmazsam. Ki insAllah mayıs ayı komple bekleyenler olarak adet olmayiz. Hayırlı Ramazanlar hepinize. Niyet ediceğim hastanede stresli ortamda calismama rağmen. Rabbim tüm ıyi niyetlerimizi hayır olarak bize çevirsin arkadaşlar. Iyi geceler
Ben varım 9/10 Mayıs bu gün predictör early erken gebelik testi alıp sabah yaptım ancak hayal bir çizgi dahi yok bu aydan bu gün ümidimi kestim sanırımKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ? ☺
13 Mayıs bat cnm benmde.bir buçuk yıldır çift çizgi bekliyoruz.ovilasyon testi debemedm hiç kendi akintimdn takip ediyorum acikcasi.ins mayis ayi mutlu sonlariz hepimiz içinKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ?
Yaaa bende yapmaya korkuyorum iste , yine yap ama belki sonra cikar , umidini kesmeBen varım 9/10 Mayıs bu gün predictör early erken gebelik testi alıp sabah yaptım ancak hayal bir çizgi dahi yok bu aydan bu gün ümidimi kestim sanırım
Ayy insallahhh mujdeyi aliriz , erken gebelik testi vs yaparsan mutlaka at :)13 Mayıs bat cnm benmde.bir buçuk yıldır çift çizgi bekliyoruz.ovilasyon testi debemedm hiç kendi akintimdn takip ediyorum acikcasi.ins mayis ayi mutlu sonlariz hepimiz için
Olsaydı o test 6 gün öncesine kadar çıkarırdı bu ay Nasibim yokmuş dilerim sizin güzel haberleriniz gelir düşük sonrası 2 3 aydır falan deniyoruzYaaa bende yapmaya korkuyorum iste , yine yap ama belki sonra cikar , umidini kesme
Ne kadar zamandir deniyosun ?
Yok 9nuAyy insallahhh mujdeyi aliriz , erken gebelik testi vs yaparsan mutlaka at :)
Yok yapmam sanirm cnm belirtim olur günüm gecerse yaparim.uzuluyorum çünkü.yine hayal kırıklığı yasamak istemiyorum 8 gün var adetme âma kasklarmda iki gündür tuhaf seyler var normalmi bilemedm ya dengem bozuldu cocuk diye dieAyy insallahhh mujdeyi aliriz , erken gebelik testi vs yaparsan mutlaka at :)
Hepimiz ayniyiz yaaa , bende bugun yapsammi diyorum , heycanla beklemektense bugun yapiyim bakimYok 9nu
Yok yapmam sanirm cnm belirtim olur günüm gecerse yaparim.uzuluyorum çünkü.yine hayal kırıklığı yasamak istemiyorum 8 gün var adetme âma kasklarmda iki gündür tuhaf seyler var normalmi bilemedm ya dengem bozuldu cocuk diye die
Yok 9nu
Yok yapmam sanirm cnm belirtim olur günüm gecerse yaparim.uzuluyorum çünkü.yine hayal kırıklığı yasamak istemiyorum 8 gün var adetme âma kasklarmda iki gündür tuhaf seyler var normalmi bilemedm ya dengem bozuldu cocuk diye die
daha var umudununu yitirme lutfenOlsaydı o test 6 gün öncesine kadar çıkarırdı bu ay Nasibim yokmuş dilerim sizin güzel haberleriniz gelir düşük sonrası 2 3 aydır falan deniyoruz
NegatifHepimiz ayniyiz yaaa , bende bugun yapsammi diyorum , heycanla beklemektense bugun yapiyim bakim
En kaliteli erken gebelik testi adı nedir acaba?
Saat 16.10 gibi eve geldim pembe akıntı geldi uyudum baş ağrısından çılgına döndüm niyetliydimde. Yemekten sonra lavabo gittim kahverengi gelmiş. Bekliyorum bakalim. Bat uygulamada 8 mayis idi. Napim?Test yaptim Negatif , bata 5 gun var
Bekle , belki ustune goruyo olabilirsin , test yapardim ben olsamSaat 16.10 gibi eve geldim pembe akıntı geldi uyudum baş ağrısından çılgına döndüm niyetliydimde. Yemekten sonra lavabo gittim kahverengi gelmiş. Bekliyorum bakalim. Bat uygulamada 8 mayis idi. Napim?
Benim aldigim after10En kaliteli erken gebelik testi adı nedir acaba?
Benim ki 21 mayıs bende umutla bekliyorumKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ? ☺
Benim bata 5 gun var bugun test yaptim malesef negatif tekrar yapacagim insallahh cift cizgiyi gorursunnBenim ki 21 mayıs bende umutla bekliyorum ☺