İnşallah Çifter Çifter tutarArtışların maşallah gayet güzel normalde 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor seninki iki katını geçmiş
Amin aminİnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
3 denemem Amin teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonra gelen mucizemKaçıncı denemenizde çift transfer yaptılar acaba?
Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsun3 denemem Amin teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonra gelen mucizem
Bazen teki bile 2 3 olabiliyor rabbim hayırlısını tez vakitte ölümlü sonuçlandırsınMaşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsunben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba
Hangi şehirde yaptırıyorsunMaşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsunben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba
Hayırlısi bakalımmBazen teki bile 2 3 olabiliyor rabbim hayırlısını tez vakitte ölümlü sonuçlandırsın
Şişli Memorialde İstanbuldaHangi şehirde yaptırıyorsun
Evt ben erken yaptırdım benimde çarşamba test günümÖncelikle hayırlı olsun aynı gün olmuş tranferimiz benim tek embriyo ama perşembe kan ver dedi erken mi yaptırdınız acaba siz bende meraktan çatlcm
Hayırlı olur inşallahŞişli Memorialde İstanbulda
İnşallah sağ olunHayırlı olur inşallah