11 Kasım 2024 tüpbebek

msh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
25
14
28
11 Kasım 2024 5.gün embriyo transferi yapıldı 2 çift embriyo 6 gün 23.5 7.gün 35.9 8.gün 79.5 sizce bu değerler nasıl 3. Denemem ve ilk defa böyle oldu

Eklentiler

• IMG_6614.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 17
Artışların maşallah gayet güzel normalde 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor seninki iki katını geçmiş

Kaçıncı denemenizde çift transfer yaptılar acaba?
Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah

3 denemem Amin teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonra gelen mucizem
Maşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsun ben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba

Maşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsun ben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba
Bazen teki bile 2 3 olabiliyor rabbim hayırlısını tez vakitte ölümlü sonuçlandırsın

Hangi şehirde yaptırıyorsun

Öncelikle hayırlı olsun aynı gün olmuş tranferimiz benim tek embriyo ama perşembe kan ver dedi erken mi yaptırdınız acaba siz bende meraktan çatlcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…