Valla bende artik iyice stres yaptim simdi kan vermeye gidiyorum kimin ne dedigi belli degil iyice kafami karistirdilar ve ben hala regl olmadimmCanım senin doktor mu sıkıntılı bizmi anlamadımbeta hcgnin ne olduğunu hemne hemen herkes biliyor gebelik testi o Allahım umarım seni yanlış yönlendirmezler
İnşallah gebesindir ben seni çok merak ediyorum sonucunu
Kan verdim geldim sonuc yarin cikacak dedi ne var nede yok suan deger dusuk testi tekrarliycaz dediSenin doktprun bence kadın doğumcu olmadığından çok anlamıyor çünkü Total hcg ve beta hcg aynı şey ikiside gebelik değerleri demek kandaki. Total hcg yazınca başka bişey sandı o bence
E nabızdan bakıyor musun ikinci kan testi ne çıktıKan verdim geldim sonuc yarin cikacak dedi ne var nede yok suan deger dusuk testi tekrarliycaz dedi
Canım ben hekim değilim ama bazı doktorlar bizden cahil. Total hcg ve beta hcg ikisi aynı şeyValla bende artik iyice stres yaptim simdi kan vermeye gidiyorum kimin ne dedigi belli degil iyice kafami karistirdilar ve ben hala regl olmadimm
Merhaba bu pozitif mi? Regl gecikmem var ama ne oluyor anlamıyorumCanım ben hekim değilim ama bazı doktorlar bizden cahil. Total hcg ve beta hcg ikisi aynı şey
Beta yazmayıp total yazınca sanırım farklı bi kan sonucu sandı ama aslında o da kandaki hamilelik değeri demek
5 negatif değil, bence sen hamilesin ve ben en başından beri baya diretiyorum farkındaysan
Çünkü senin gittiğin doktorlar sıkıntılı
Hamilelik olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmam. Güven bana git bak hamilesin deyip duruyorum inşallah yanılmam
İkinci çizgi varmı fotoğrafda görünmüyorMerhaba bu pozitif mi? Regl gecikmem var ama ne oluyor anlamıyorum
Bu şekilde duruyor ben görüyorum gibi ama göz yanılması mı anlamadımİkinci çizgi varmı fotoğrafda görünmüyor
Kaset testler deneyin 2.3 tane alın onlar daha gerçek sonuç veriyor inşallah gebesinizdirBu şekilde duruyor ben görüyorum gibi ama göz yanılması mı anlamadım
O da dün böyleydiKaset testler deneyin 2.3 tane alın onlar daha gerçek sonuç veriyor inşallah gebesinizdir
5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bileVarmi yani hamileleik
Bende ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım şuan 5 yaşında5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bile
Negatif gibi sankiO da dün böyleydi
5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bileVarmi yani hamileleik
amin teşekkürlerBende ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım şuan 5 yaşındasağlıkla gelsin bebeğiniz
Baktim da yok cikmamis e nabizdaE nabızdan bakıyor musun ikinci kan testi ne çıktı
Yok cikmamisMelekcim sonucun çıktımı
Kaç gün gecikme var. Kan verdiniz mi?Varmi yani hamileleik
Benim bildiğim 5 ve üzeri gebelik. Doktora gitsene. Kaset test naptınız mıTotal hcg beta plazma 5.00 diyor acil cvp verin ne olur ne demek oluyor bu
Bugun 15 oldu deger 5.00Kaç gün gecikme var. Kan verdiniz mi?
Yaptim kasettest negatif kan verdim 5.00Benim bildiğim 5 ve üzeri gebelik. Doktora gitsene. Kaset test naptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?