11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara

Valla bende artik iyice stres yaptim simdi kan vermeye gidiyorum kimin ne dedigi belli degil iyice kafami karistirdilar ve ben hala regl olmadimm

Senin doktprun bence kadın doğumcu olmadığından çok anlamıyor çünkü Total hcg ve beta hcg aynı şey ikiside gebelik değerleri demek kandaki. Total hcg yazınca başka bişey sandı o bence
Kan verdim geldim sonuc yarin cikacak dedi ne var nede yok suan deger dusuk testi tekrarliycaz dedi

Valla bende artik iyice stres yaptim simdi kan vermeye gidiyorum kimin ne dedigi belli degil iyice kafami karistirdilar ve ben hala regl olmadimm
Canım ben hekim değilim ama bazı doktorlar bizden cahil. Total hcg ve beta hcg ikisi aynı şey
Beta yazmayıp total yazınca sanırım farklı bi kan sonucu sandı ama aslında o da kandaki hamilelik değeri demek
5 negatif değil, bence sen hamilesin ve ben en başından beri baya diretiyorum farkındaysan
Çünkü senin gittiğin doktorlar sıkıntılı
Hamilelik olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmam. Güven bana git bak hamilesin deyip duruyorum inşallah yanılmam

Merhaba bu pozitif mi? Regl gecikmem var ama ne oluyor anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_1937.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 20
5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bile
Bende ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım şuan 5 yaşında sağlıkla gelsin bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…