Evet saglikocagi doktoruna gosterdim sinuclariKim dedi size bunu doktor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet saglikocagi doktoruna gosterdim sinuclariKim dedi size bunu doktor mu
EvetKim dedi size bunu doktor mu
Evet malesef yokKim dedi size bunu doktor mu
Değerim kaçmış diye sordunuz mu. Çünkü değeriniz 5 diye anladım benEvet malesef yok
5mis 5.25gebelik oluyormusDeğerim kaçmış diye sordunuz mu. Çünkü değeriniz 5 diye anladım ben
Ya siz beni dinleyin kan testini tekrarlayın eğer sonuç 5 ise bu negatif değil. Yarın kan verin kesinleşsin kafanızda. Kendinizi çok umutlandırmayın ama yinede emin olmak için kan verin. 5.10 arası değer normalde pozitif kabul ediliyor5mis 5.25gebelik oluyormus
Yok diyo ama sordu <5.00 < az demekmis yukselmz demekmis oyle dediYa siz beni dinleyin kan testini tekrarlayın eğer sonuç 5 ise bu negatif değil. Yarın kan verin kesinleşsin kafanızda. Kendinizi çok umutlandırmayın ama yinede emin olmak için kan verin. 5.10 arası değer normalde pozitif kabul ediliyor
Ya siz beni dinleyin kan testini tekrarlayın eğer sonuç 5 ise bu negatif değil. Yarın kan verin kesinleşsin kafanızda. Kendinizi çok umutlandırmayın ama yinede emin olmak için kan verin. 5.10 arası değer normalde pozitif kabul ediliyor
Yok diyo ama sordu <5.00 < az demekmis yukselmz demekmis oyle dedi
Aynen kadin dogumdan sira alacagim5 beta değerle kusma başlamaz mide bulantısı ve kusmanın sebebi hormonların yükselmesi. Muhtemelen stres yaptığın için veya psikolojik olarak kusuyorsun. Eğer hamilelik varsa zaten birkaç güne yükselecektir, zor evet ama biraz beklemende fayda var. Bu sürede regl olmazsan bir kadın doğuma gidip hamilelik yoksa bile adet gecikmesinin nedenlerine baktırabilirsin. Bir problem varsa en azından tespit edilir
Haber edin lütfenAynen kadin dogumdan sira alacagim
Siz kaç günlük gecikmede öğrendiniz peki <2 değerini. Ben <5 E çok takılmadım çünkü benim de değeri 5 ken öğrenen arkadaşım var ama gecikmeleri yoktu. Konu sahibinin 11 günlük gecikmesi olduğu için ben negatif dedim. Ben hamileliğimi 1 hafta gecikmeden sonra öğrendim. Değerim 395ti.Şöyle sizlerede danışalım
Dosya eklendimi bilmiyorum ya yazayım neyse
10.300 olan benim gebe olduğumu öğrendiğim sonuç ama bir önceki benim 2 çıkmıştı değerim hatta doktorda 2 demişti. Ama sonucumda <2 yazıyor. 2 den küçük değildi ama tam 2ydi. Belki bu hanımefendininki 5 olabilir. Sizce ? Umutlandırmak değil amacım doğru bilgi vermek
Benim suan 13 gun gecikmem var 11 gunluk gecikmemde kan verdim 5.00 cikti hamilelik yok dediSiz kaç günlük gecikmede öğrendiniz peki <2 değerini. Ben <5 E çok takılmadım çünkü benim de değeri 5 ken öğrenen arkadaşım var ama gecikmeleri yoktu. Konu sahibinin 11 günlük gecikmesi olduğu için ben negatif dedim. Ben hamileliğimi 1 hafta gecikmeden sonra öğrendim. Değerim 395ti.
Siz kaç günlük gecikmede öğrendiniz peki <2 değerini. Ben <5 E çok takılmadım çünkü benim de değeri 5 ken öğrenen arkadaşım var ama gecikmeleri yoktu. Konu sahibinin 11 günlük gecikmesi olduğu için ben negatif dedim. Ben hamileliğimi 1 hafta gecikmeden sonra öğrendim. Değerim 395ti.