- 2 Temmuz 2019
- 1.215
- 1.356
- 133
1hafta sonra:) 21 küsür çıkmıştıBenim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bilediğer testinizi ne zaman yaptınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1hafta sonra:) 21 küsür çıkmıştıBenim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bilediğer testinizi ne zaman yaptınız acaba
Çok teşekkür ederim ben de bir hafta sonra tekrarlayayim1hafta sonra:) 21 küsür çıkmıştı
İnşallah gebesinizdirÇok teşekkür ederim ben de bir hafta sonra tekrarlayayim![]()
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah gebesinizdirbenimde normalde 0 çıkar ilk gebeliğimi 2 ile öğrendim ama ikinci gebeliği istediğimde idrar pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim 2ydi ümitlenmiştim ama adet oldum sonra
1 ay sonra gebe kaldım
Sizede nasip olsun
Yükselir mi yaniBenim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bilediğer testinizi ne zaman yaptınız acaba
İnşallah gebesinizdirbenimde normalde 0 çıkar ilk gebeliğimi 2 ile öğrendim ama ikinci gebeliği istediğimde idrar pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim 2ydi ümitlenmiştim ama adet oldum sonra
1 ay sonra gebe kaldım
Sizede nasip ols
İnanın hicbir fikrim yok ilk korunmasız deneyimim olduğu için ihtimal vermiyorum on gün sonra belli olur nasipYükselir mi yani![]()
İnşallah gönlünüze göre olurİnanın hicbir fikrim yok ilk korunmasız deneyimim olduğu için ihtimal vermiyorum on gün sonra belli olur nasip![]()
Teşekkür ederim inşallahİnşallah gönlünüze göre olur
Adet öncesi mi öğrenmiştinizBende ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım şuan 5 yaşındasağlıkla gelsin bebeğiniz
doktor negatif dedi söktürücü verdiAdet öncesi mi öğrenmiştiniz
Ne güzel maşallah ☺Yok adetten 1 hafta sonra 2.5du daha sonra
doktor negatif dedi söktürücü verdi
Kullanmadım 1 hafta sonra test yaptım tekrar. 21 küsür çıktı
Kızım 5 yaşında şuan öyle öğrenmiştim
Merhaba şuan bu durumdayım adete 1 gün var beta hcg 2.5 şuan sizce yükselebilir mi ?5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bile
Şüpheleriniz devam ediyorsa kesin 1 hafta sonra kan verin derimMerhaba şuan bu durumdayım adete 1 gün var beta hcg 2.5 şuan sizce yükselebilir mi ?
Adet oldum 2 gün kanamam geldi 1 ped dolduracak kadar ama şuan yok sadece sol kasığımda batma devam ediyor galiba ihtimaller sıfıra düştüŞüpheleriniz devam ediyorsa kesin 1 hafta sonra kan verin derim