11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara

Çok yeni 5 değeri olarak anladım çünkü negatifte sürekli başında 0 ile başlıyor örnegin 0.1 veya 0.2 benim 3 yıldır böyle
5 ten küçük tüm değerler negatiftir. Benim 1.20 çıkmıştı yine negatifti. Dikkat ederseniz 5 in yaninda < işareti var 5 ten küçük değer... Bide 11 günlük gecikmede kan değeri daha fazla çıkması gerekmez mi

Doğru söylüyorsunuz evet ben yanlış anlamışım

Bilmiyorum ben yeni evliyim

5ten küçük diyor. 11 gün gecikmede daha yüksek çıkardı. Hamile değilsiniz.
Ben aydinlatmistim sizi rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Şöyle sizlerede danışalım
Dosya eklendimi bilmiyorum ya yazayım neyse
10.300 olan benim gebe olduğumu öğrendiğim sonuç ama bir önceki benim 2 çıkmıştı değerim hatta doktorda 2 demişti. Ama sonucumda <2 yazıyor. 2 den küçük değildi ama tam 2ydi. Belki bu hanımefendininki 5 olabilir. Sizce ? Umutlandırmak değil amacım doğru bilgi vermek

Eklentiler

• 1000026520.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 37
Onu bende düşündüm hatta sorgulamak istedim değeriniz tam olarak kaçmış keşke bilseydik diyerek ama umutlandirmis olurdum birde diyorum ya 11 günlük gecikme için 5 bile çok az bir değer olurdu..

Onu bende düşündüm hatta sorgulamak istedim değeriniz tam olarak kaçmış keşke bilseydik diyerek ama umutlandirmis olurdum birde diyorum ya 11 günlük gecikme için 5 bile çok az bir değer olurdu..
Şöyleki söktürücü felan kullanırsa yazık olur o yüzden her ihtimali bi güzelce değerlendirmek lazım. Birde bu benim 2. Gebeliğim 10.300le öğrendim ama ilk gebeliğimde değerim 2.5 çıktı 2 hafta gecikmeyle. Daha sonra doktor bana kanamam için ilaç vermişti şükürler olsun ki ben kullanmadım. Bir hafta sonra betam 20 küsürdü. Kızım doğdu 5 yaşında sapasağlam çok şükür. Bu yazdıklarımdan lütfen kesin hamileyim diye düşünmeyin konu sahibi kendinizi yıpratmayın ama bunların hepsi bir ihtimal. Doğru bilgi verip yardımcı olmak istedim

Hersey rabbimden hayirlisi
Cok teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim
5 çıktıysa 5 negatif bir değer değil sadece çok yeni olan bir gebelik demek 3 hafta gibi diyeyim. Doktorlar bazen 10 ve altı değerlere negatif diye biliyorlar. Kan testinizi tekrarlayın yükselme olduysa gebelik zaten vsr demektir. Emin olana kadar asla ama asla adet sökücü kullanmayın. Önce gebe olmsdığınıza emin olun sonra
Umarım gebesinizdirr çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…