11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara

Ya bak ben umitlenmek istemiyorum cok korkuyrum biz 3 yildr evliyiz cok denedik olmadi
5 ve üstü gebelik bu benim bildiğim. Sen adet geçmeden test verdiğin için çok çok düşük bir değer. Belki bi kaç gün önce kana düştü o yüzden 5.00 çıktı sende. Adet gecince bi anda pik yapıyor beta hcg değeri

12 gun gecikti benim adetim ama

Anlıyorum tabiki bu ihtimaller de göz önünde bulundurulmali. Başınızdan geçmiş sonuçta bişey diyemem. Umarım gebelik vardır hanımefendinin. Sizin bu bilgilerinizle de bana da biseyler göstermiş oldunuz. Ben testte üç kez farklı aylarda silik gördüm ikinci çizgiyi ve kan verdiğimde <<2 bunu gördüm sonraları de regl oldum. Muhtemelen kimyasaldi bunlar diye düşündüm. Diğer sonuclarim genelde 0.100 ya da 0.1 oluyordu. Hem silik çıkması hem o değer. Sizin ogrendiginiz değerle aynı gibi gözüküyor.

Ya bak ben umitlenmek istemiyorum cok korkuyrum biz 3 yildr evliyiz cok denedik olmadi
Çok yeni bir değer bu kimyasal yaşamış ve şuan gebelik iptali yaşıyorda olabilirsin. Veya yeni hamile kalmış, yeni ueni kanında beta yükseliyorda olabilir. Kendini inanılmaz ümitlendirme. Yarın doktora git o da sana aynısını dicek. 2 gün sonra tekrarlayım kan testini bakalım 2 katına çıkıcak mı dicek. Çıkarsa gebesin demektir zaten:)

Siz gebe kaldınız mı bu arada sizede dua edeyim bu mübarek günlerde. Sanırım değeri 5 konu sahibinin umarım hamiledir ve buna şahit olmuşuzdur çok sevinirim

Bu aksam verdm bn
İlginç benim doktorum 5 ve üstü gebeliktir diyordu hep labuatorlarla alakalı bir durum olabilir bence tekrar doktora gidin muayene felan olun çok stress yaptın galiba kusmaya kadar gittiyse mutlaka baktırın

Siz gebe kaldınız mı bu arada sizede dua edeyim bu mübarek günlerde. Sanırım değeri 5 konu sahibinin umarım hamiledir ve buna şahit olmuşuzdur çok sevinirim
İnşallah bende sevinirim ben henüz gebe kalmadım. 9 ay bitti tık yok. Sadece bu değerler dikkatimi çekti bende. Siz bahsedince

İnşallah bende sevinirim ben henüz gebe kalmadım. 9 ay bitti tık yok. Sadece bu değerler dikkatimi çekti bende. Siz bahsedince
İnşallah sizde gebe kalırsınız çok yeni daha sizin ki ben 6. Ayımda gebe kalmıştım. İnanıyorum sizede nasip olucsk

İnşallah sizde gebe kalırsınız çok yeni daha sizin ki ben 6. Ayımda gebe kalmıştım. İnanıyorum sizede nasip olucsk
İnşallah çok teşekkür ederim bilmiyorum korkuyorum bazen süreç daha uzayacak mi diye. Bende inanıyorum o duyguya mutluluğu yaşarım diyorum ama beklerken de ister istemez üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…