11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara

5mis 5.25gebelik oluyormus
Ya siz beni dinleyin kan testini tekrarlayın eğer sonuç 5 ise bu negatif değil. Yarın kan verin kesinleşsin kafanızda. Kendinizi çok umutlandırmayın ama yinede emin olmak için kan verin. 5.10 arası değer normalde pozitif kabul ediliyor

Yok diyo ama sordu <5.00 < az demekmis yukselmz demekmis oyle dedi

Bence emin olmak için tekrarla ciddiyim. Benimde <2 küçük yazıyo ama sonucum 2 ydi. Bazen bazı doktorlar önemsemiyor
Yada bi poliklinikden randevu al hemde baktırırsın kusmam felan var diyordun
Yok diyo ama sordu <5.00 < az demekmis yukselmz demekmis oyle dedi

5 beta değerle kusma başlamaz mide bulantısı ve kusmanın sebebi hormonların yükselmesi. Muhtemelen stres yaptığın için veya psikolojik olarak kusuyorsun. Eğer hamilelik varsa zaten birkaç güne yükselecektir, zor evet ama biraz beklemende fayda var. Bu sürede regl olmazsan bir kadın doğuma gidip hamilelik yoksa bile adet gecikmesinin nedenlerine baktırabilirsin. Bir problem varsa en azından tespit edilir

Aynen kadin dogumdan sira alacagim

Siz kaç günlük gecikmede öğrendiniz peki <2 değerini. Ben <5 E çok takılmadım çünkü benim de değeri 5 ken öğrenen arkadaşım var ama gecikmeleri yoktu. Konu sahibinin 11 günlük gecikmesi olduğu için ben negatif dedim. Ben hamileliğimi 1 hafta gecikmeden sonra öğrendim. Değerim 395ti.

Benim suan 13 gun gecikmem var 11 gunluk gecikmemde kan verdim 5.00 cikti hamilelik yok dedi

Küçük zlar ben tekrar saglikocagina gttm baska doktorabu hamilelik icin alinan kan sonucu deglki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…