- 2 Temmuz 2019
- 1.215
- 1.356
- 133
Çıkar inşallahYaptim kasettest negatif kan verdim 5.00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar inşallahYaptim kasettest negatif kan verdim 5.00
İns bklm ya hyrlisi
Hamiledir inşallah çok merak ediyorum
Hamiledir inşallah çok merak ediyorum![]()
Ben de çok merak ettim inşallah hamilesindir tekrar idrar testi yaptın mı ? Bence elinde varsa bi yap. Kanı ne zaman verdinValla bnde cok merak ediyorum bakalim
0.100 cikti kan testiBen de çok merak ettim inşallah hamilesindir tekrar idrar testi yaptın mı ? Bence elinde varsa bi yap. Kanı ne zaman verdin
Ah canım ya ben çok ümitliydim0.100 cikti kan testi
Hayirlisi yaAh canım ya ben çok ümitliydim
İnşallah yeni döngünde nasip olur hiç üzülme0.100 cikti kan testi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer istiyorsanız Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.0.100 cikti kan testi
Hayirlisi yaAh canım ya ben çok ümitliydim
Amin insİnşallah yeni döngünde nasip olur hiç üzülme
Amin insHakkınızda hayırlısı olsun. Eğer istiyorsanız Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.
Direk kan mı verdiniz?Bugun 15 oldu deger 5.00
EvtDirek kan mı verdiniz?
İnşallah en kısa zamanda olur
Kansizliktan ve strestn olabilir dediİnşallah en kısa zamanda olur. Doktor ne yorum yaptı peki gecikme neden oluyo acaba
Benim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bileŞöyle sizlerede danışalım
Dosya eklendimi bilmiyorum ya yazayım neyse
10.300 olan benim gebe olduğumu öğrendiğim sonuç ama bir önceki benim 2 çıkmıştı değerim hatta doktorda 2 demişti. Ama sonucumda <2 yazıyor. 2 den küçük değildi ama tam 2ydi. Belki bu hanımefendininki 5 olabilir. Sizce ? Umutlandırmak değil amacım doğru bilgi vermek