konunuz içerik nedeni ile sohbet bölümüne taşındı..
bende üzüldüm şimdi.. Neden böyle yaparlar anlamam ki.. Canım sende ilerde tavrını ona göre alırsın, daha şimdiden böyle yaparlarsa düğünden sonra ne olur..
Bizim durum hala kötü, aramıyor beni. Benim annem trip yapcağına annesi yapıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Pek hayırlı gözükmüyor.
38 gün kalmış kızlar..
11.11.11 de düğünüm olamayacak ama nişanım olacak benimde arkadaslar :))
yetişirsek 12.12.12 de düğün olsun istiyoruz ama bende kış düğünü sevmiyorum yahuu :))
Bizim durum hala kötü, aramıyor beni. Benim annem trip yapcağına annesi yapıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Pek hayırlı gözükmüyor.
Durumlar düzeldi cnm şükür... Babam konuştu anında düzeldi Ama içim kırgın, hevesim yok, heyecanım yok... İnşallah başka sorun çıkmaz, Rabbim kaynanama akıl fikir ve vicdan versin İnşallah
oh çok şükür çok sevindim :) Ah babalar, iyi ki var..
11.11.11 de gelin olacaklar balayında nerelere gidiyorsunuz?? biz halen karar veremedik geç mi kaldık ne.. önerileriniz varsa alırım..
Durumlar düzeldi cnm şükür... Babam konuştu anında düzeldi Ama içim kırgın, hevesim yok, heyecanım yok... İnşallah başka sorun çıkmaz, Rabbim kaynanama akıl fikir ve vicdan versin İnşallah
11.11.11 de gelin olacaklar balayında nerelere gidiyorsunuz?? biz halen karar veremedik geç mi kaldık ne.. önerileriniz varsa alırım..
Canım aranızın düzelmesine cok ama cok sevindim, inşallah bir daha yaşanmaz böye bir olay...
Ya balayı olayında ben de cok kararsızım napcaz yaaa
bizde davetiyeleri hafta sonu dağıtacaz canım, ben işyerine fln dağıttım..
ev bitmek üzere, kıyafet yerleştirme faslına geçtik
gelinliği teslim aldım, ufak tefek işleri var ama onu annem halledecek
damatlığı tamamladık.
vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?