11.11.11 ' de gelin olacak hatunlar :)

bende üzüldüm şimdi.. Neden böyle yaparlar anlamam ki.. Canım sende ilerde tavrını ona göre alırsın, daha şimdiden böyle yaparlarsa düğünden sonra ne olur..

Bizim durum hala kötü, aramıyor beni. Benim annem trip yapcağına annesi yapıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Pek hayırlı gözükmüyor.

Bizim durum hala kötü, aramıyor beni. Benim annem trip yapcağına annesi yapıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Pek hayırlı gözükmüyor.

Allah bilir canım yaaa. İnşallah hayırlıdır ikiniz içinde ve bu üzüntülerin de geçicidir. Allah mutluluk, huzur verir ve tüm sıkıntılarınızı alır inşallah...

11.11.11 de düğünüm olamayacak ama nişanım olacak benimde arkadaslar :))
yetişirsek 12.12.12 de düğün olsun istiyoruz ama bende kış düğünü sevmiyorum yahuu :))

Durumlar düzeldi cnm şükür ... Babam konuştu anında düzeldi Ama içim kırgın, hevesim yok, heyecanım yok... İnşallah başka sorun çıkmaz, Rabbim kaynanama akıl fikir ve vicdan versin İnşallah

Durumlar düzeldi cnm şükür ... Babam konuştu anında düzeldi Ama içim kırgın, hevesim yok, heyecanım yok... İnşallah başka sorun çıkmaz, Rabbim kaynanama akıl fikir ve vicdan versin İnşallah

oh çok şükür çok sevindim :) Ah babalar, iyi ki var..

11.11.11 de gelin olacaklar balayında nerelere gidiyorsunuz?? biz halen karar veremedik geç mi kaldık ne.. önerileriniz varsa alırım..

11.11.11 de gelin olacaklar balayında nerelere gidiyorsunuz?? biz halen karar veremedik geç mi kaldık ne.. önerileriniz varsa alırım..

Biz balayına gitmicez cnm. Balayı için alacağımız izni yaza saklayıp, uzun bir yaz tatiline gitmeyi planlıyoruz hayırlısıyla...

evet canım 30 gün kaldı.. heyecanlanmaya başladım :) dün baya işlerimizi yoluna koyduk..

Canım aranızın düzelmesine cok ama cok sevindim, inşallah bir daha yaşanmaz böye bir olay...

Ya balayı olayında ben de cok kararsızım napcaz yaaa

Canım aranızın düzelmesine cok ama cok sevindim, inşallah bir daha yaşanmaz böye bir olay...

Ya balayı olayında ben de cok kararsızım napcaz yaaa

Teşekkür ederim cnm benim.İnşallah yaşanmaz bir daha ... Bu arada kına gecesine 25 düğüne 27 gün kaldı :18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr neler yaptınız? Ben davetiyeleri dağıttım... Bu hafta eve eşyalarımı da yerleştircem hayırlısıyla Kına gecesine 17 gün kaldı. Heyecandan karnım ağrıyor düşündükçe

kızlaaaar hepinize mutluluklar diliyorum.umarım her şey gönlünüzce olur.ben çok istedim bu tarihi.çok hem de.ama yetişmicek bizim.çok az kaldı çünkü. ühü lan böle tarih kaçar mı

bizde davetiyeleri hafta sonu dağıtacaz canım, ben işyerine fln dağıttım..

ev bitmek üzere, kıyafet yerleştirme faslına geçtik

gelinliği teslim aldım, ufak tefek işleri var ama onu annem halledecek

damatlığı tamamladık.

vs

oo süper kızlar.. biz de davetiye dagıtma ve eve kıyafetleri yerleştirme safhasındayız.
gelinligin son provası cuma günü olacak cok heyecanlıyım acaba istedigim gibi bişi cıkacak mı diye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…