• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.11.11 ' de gelin olacak hatunlar :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr neler yaptınız? Ben davetiyeleri dağıttım... Bu hafta eve eşyalarımı da yerleştircem hayırlısıyla:nazar: Kına gecesine 17 gün kaldı. Heyecandan karnım ağrıyor düşündükçe :52::52::52:

Hadi hayırlısı canım,çok az kalmış. İnşallah kınan,düğünün herşeyin tam istediğin gibi olur...

Kızlar ben izne çıkıyorum..

İnşallah hepimizin düğünü sorunsuz sıkıntısız geçer.. Allah gönlümüze göre yaşatır.. Herkese kucak dolusu mutluluklar diyorum..

Kendinize iyi bakın, düğünden sonra görüşmek üzere.. :nazar:

Kızlar ben izne çıkıyorum..

İnşallah hepimizin düğünü sorunsuz sıkıntısız geçer.. Allah gönlümüze göre yaşatır.. Herkese kucak dolusu mutluluklar diyorum..

Kendinize iyi bakın, düğünden sonra görüşmek üzere.. :nazar:

amin canım inşallahhhhhh!!! dügünden sonra da haberleşelim ama. Allah yardımcımız olsun güzel gelinlerrrr!!!

benim 04,02,2012 düğünüm ama nikahı 11,11,11 de yapacağız...herkese şimdiden mutluluklar..

burdayız canımm :) atlattık cok şükür dimi :) hava istanbul da cok soguktu o gün ama Allah a şükür bi aksilik yaşamadım ben..sizler ne yaptınız nasıl geçti ?

canım çok geç gördüm mesajını özür dilerim.

Yağmur kar fırtınalı geçti :D ertesi gün de pırıl pırıl güneş açtı iyi mi :))

neyse çok şükür atlattık hepimiz :1:

Back