• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.11.11 ' de gelin olacak hatunlar :)

canım ya bizde limuzin dusunuoruz ama suanki aldıgımız fiyat 750 lira, 250 liraya nereden buldun :53: paylaşırsan sevinirim :71:

Tatlım izmirliyim ben gelinliğimi Madam Burcu'dan aldım oranın limuzini bu, gideceği mesafeye göre ücret alıyorlar.

Merhaba arkadaşlar, benimde nikah tarihim 11.11.11de :)) Ama kına tarihim belli değil, İzmir'den İstanbul'a gelin geleceğim için kınam İzmir'de, nikahım İstanbul'da olacak...Bu nedenle ben bir hafta önceden yapmak istiyorum kınayı. kurban bayramından önce kınam, kurbandan sonra da nikah yani :) Farklı şehirler olduğu için 1-2 gün öncesinden yetişemem. Herkese hayırlı olsunnn, mutluluklar dilerimm :))

Ben de izmir'den istanbula gidiyorum :43::43: ama kına geceside düğün de izmirde. Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. Rabbim huzur mutluluk versin hepimize:71:

kızlar çok şükür evimin tadilatı tekrar başladı.. Bir süre ara vermiştik sanki hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama çok şükür bitecek.. :7: bitince de eşyaları ve çeyizleri yerleştirecez, işin en zevkli kısmı orası sanırım.. :1:

Cnm hayırlısı olsun :52: biz anca ekim gibi çeyizleri sermeye gitcez istanbula... Düğün hazırlığı hem heyecanlı hem de çok zevkliymiş :1:

nihayet bu siteden bizden sonra evleneceklere ait bi topik buldum :27:
herkes evlendi gitti, bi tek biz kaldık sanıyodum:35:

mutluluklar hepinize:71:

çok teşekkür ederiz de önce evlenmek sonra evlenmek neyi değiştiriyor ben onu anlamadım ?

ee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?

Nkah işlemlerimizi halettik cnm. Nikah memurunu da ayarladık düğün yerine gelecek hayırlısıyla. Nİkah işlemleri için tüm masraflar toplam 200 tl tuttu. Şimdi avizeler, bindallı ve davetiyeler kaldı o kadar :54: Sizler neler yaptınız :40:

çok mutlu oldum sizin adınıza bizde 11.11.11 de evelenmeyı dusunuyorduk ama artık hayal oldu:43: yetişemeyiz :(

çok mutlu oldum sizin adınıza bizde 11.11.11 de evelenmeyı dusunuyorduk ama artık hayal oldu:43: yetişemeyiz :(

Nİye yetişemezsiniz cnm. Yeni yaptık biz de başvuruları falan. Gelinlik zaten 3 ay içinde dikilir. düğün yeri bulmak sıkıntı olur belki ama. nikahı bu tarihte yapıp düğünü farklı tarihte de yapabilirsiniz. Amann boşver tarih ne olursa olsun :60: mühim olan Rabbim mutluluk, huzur versin hepimize :42::71:

çok teşekkür ederiz de önce evlenmek sonra evlenmek neyi değiştiriyor ben onu anlamadım ?

ee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?

bir işe yaramıyo canım
bizden önce evlenenleri gördükçe üzülüyoduk "bizim düğün tarihlerine çok var" diyerek
ama çok şükür az kaldı hepimizinkine
geç olsun güç olmasın inş.:34:

bir işe yaramıyo canım
bizden önce evlenenleri gördükçe üzülüyoduk "bizim düğün tarihlerine çok var" diyerek
ama çok şükür az kaldı hepimizinkine
geç olsun güç olmasın inş.:34:

amin canım inşallah..yalnız ben hala nikah işini halletmedim, belediyeye gittim agustosta başlıyoruz kasım nikahlarına dediler. bu hafta ugrayayım bari...:44:

biz de yanılmıyosam haziran ayında halletmiştik bu işi
belediyeye göre değişiyo ama genelde 3 y önceden açılıyo defterler

Kızlarrrrrr neler yaptınız hiç sesiniz çıkmıyor? :52::52: Hazırlıkları tamamladınız mı? Ben başka bir şehire gelin gideceğim için yavaş yavaş çeyizleri götürüyoruz. Düğüne yaklaştıkça strese girmeye başladım :53: off off hiç kolay değilmiş bea:37::37:

ev bitti, tadilat bitti temizlik bitti, eşyalar yerleşti çeyizler çıktı.. Şimdi çeyiz yerleştirme zamanı.. Bakalım ne olacak :)

.

gelin degil de nisanlanicam belki, dua edermisiniz kizlar :52:

gerci ordada bir nevi gelin olmus oluyorum yani heralde :44: :44: :44:

tarihi ileri attk 20/11/11 oldu davetiyelerde çkti

Böyle daha iyi olmuş tatlım. 20.11.2011 olarak yazdırsaydınız davetiyelere:D biz de davetiyeleri bastırdık hayırlısıyla 11.11.11 olarak yazdırdım :52::52::66: ÇEyizleri de götürdük sadece yerleştirmesi kaldı Allahın izniyle.:66: çok az kaldı çooook :84:

Back