Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bizde limuzin dusunuoruz ama suanki aldıgımız fiyat 750 lira, 250 liraya nereden buldun paylaşırsan sevinirim
Merhaba arkadaşlar, benimde nikah tarihim 11.11.11de :)) Ama kına tarihim belli değil, İzmir'den İstanbul'a gelin geleceğim için kınam İzmir'de, nikahım İstanbul'da olacak...Bu nedenle ben bir hafta önceden yapmak istiyorum kınayı. kurban bayramından önce kınam, kurbandan sonra da nikah yani :) Farklı şehirler olduğu için 1-2 gün öncesinden yetişemem. Herkese hayırlı olsunnn, mutluluklar dilerimm :))
nihayet bu siteden bizden sonra evleneceklere ait bi topik buldum
herkes evlendi gitti, bi tek biz kaldık sanıyodum
mutluluklar hepinize
çok mutlu oldum sizin adınıza bizde 11.11.11 de evelenmeyı dusunuyorduk ama artık hayal oldu yetişemeyiz
çok teşekkür ederiz de önce evlenmek sonra evlenmek neyi değiştiriyor ben onu anlamadım ?
ee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?
bir işe yaramıyo canım
bizden önce evlenenleri gördükçe üzülüyoduk "bizim düğün tarihlerine çok var" diyerek
ama çok şükür az kaldı hepimizinkine
geç olsun güç olmasın inş.
ev bitti, tadilat bitti temizlik bitti, eşyalar yerleşti çeyizler çıktı.. Şimdi çeyiz yerleştirme zamanı.. Bakalım ne olacak :)
benimki 12/11/11 mutluluklar dilerim hepinize..
.
gelin degil de nisanlanicam belki, dua edermisiniz kizlar
gerci ordada bir nevi gelin olmus oluyorum yani heralde :44: :44: :44:
tarihi ileri attk 20/11/11 oldu davetiyelerde çkti