canım inşallah hayırlısıyla nişanlanırsın :) Allah tamamını erdirir en yakın zamanda da inşallah...
Böyle daha iyi olmuş tatlım. 20.11.2011 olarak yazdırsaydınız davetiyelerebiz de davetiyeleri bastırdık hayırlısıyla 11.11.11 olarak yazdırdım ÇEyizleri de götürdük sadece yerleştirmesi kaldı Allahın izniyle. çok az kaldı çooook :84:
canım hadi hayırlı olsun bakalım. seni duydukca cok mu geciktim diye tedirgin oluyorum yaa :) daha ne ev ne eşyalar....
hayırlı olsun canım, yerleştirme kısmını biz nişanlımla yaptık.. büyük çoğunluğu da bitti, beyaz eşyalar kuruluyor işte yavaş yavaş..
yok canım çok geç değil daha 2 ay var ama ben napayım dayanamıyorum bir an önce işler bitsin de kafam rahatlasın istiyorum :)
Teşekkürler cnm cvp içinBen fazla aceleciyim sanırım. Bir de davetiyeler hazır ya hevesleniyorum Bizim Nişan olalı 1 yıl 3 ay geçti, nasıl geçti anlamadım ama bugünlerde zaman geçmek bilmiyor sanki, saatler durmus gibi Saniyeler yavaşladı sanki bir türlü Ekim olamadı
bende kasım 11.11.11 geliniyim izmire gelin gidiyorum iki taraftada düğünüm olucak kınamıda kasım 9 da yapıcam nasipse evde yapıcam:)) ama zaman geçmesin istıyorum çogu seyım hazır değil çünkü takmıstımda kasım 11 e ıstedıgım salonda yer yoktu 11ınde al katında yer vermıstıler bana baska yerde rezervım vardı ama 11ınde tam düğün salonuyla son gorusmelere gırmısken tesaduf nısanlım aradı 11deki dugun ılerı bı tarıhe alındı dedi çok sevındım:))takmıstım o salona ama sımdıde zamanım çok azaldı dıye cok stres yaptım çok işim var çokk zayıflıyorum bıde stresten ne zormuşş yahu keske bıraz rahat olabilsem bıyandanda hiçbişeye elim kalkmıyor :18::18:
hayırlı olsun :)
bizde davetiyeleri bastırdık çok şükür, dağıtımını ekim sonu gibi yapacaz. Yapılacak daha çook şey var.. off.. nasıl yetişecek bilmiyorum..
Canım sen herşeyi bitirdin maşallahDaha ne kaldı geriye? Sen böyle deyince beni de korku kaplıyor acaba bişey mi unuttum diye
Sanırım çok düşünüyorum, bir aksilik falan olur diye, Allah korusun!!! kaç gündür rüyamda kuaföre gidiyorum ama kuaför dükkanda yokGeç kalıyorum, saçlarımı yapamıyorlar Kabus kabus sabahı zor ediyorum valla 10 Ekimde hayırlısıyla gelinlik provam var. İnşallah güzel dikmişlerdir. Yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere beni bir telaş aldı gidiyo
Canım kolay gelsin. Bizde herşeyi tamamladık diye sevinirken, kayınvalidem sağolsun sorun çıkardı. henüz çeyizim bile serilmemişken, yeni koltuklarım yeni yatağıma ben bile daha oturup,yatmamışken, bana sormadan ablasını kalmaya misafir götürmüş evime. Üstelik 3 gün önce dedim ki "annecim, kına yıkama adeti vardır bizde,kına gecesinden sonra erkek evine gidilir kına yıkanır, kayınvalide tavuklu pilav ikram eder" dedim. Bana açık açık ben senin teyzenleri,amcanları ağırlayamam dedi. ben de "yeni eşyalarıma,yatağıma kimse yatsın istemiyorum,o kadın kalmıcak evimde" dedim. Bu yüzden nişanlım da aramıyor beni,aradığımda açmıyor. Şuan küsüz. düğüne 1 ay kalmışken durum böyle oldu. Annesi haklıymış. Ben haksızmışım. Yeni gelin evine yatılı misafir götürüldüğü nerede görülmüş? Çok üzgünüm. Meğer herşey boşmuş. Mühim olan aradaki sevgi saygıymış. Benim nişanlım için annesi sonra annesi sonra yine annesi. Ben yokum onun için. Düzelse bile kadın inadına isteklerimin hepsine hayır dicek! Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Dua etmekten başka bişey yapamıyorum. Üzgünüm...
Canım kolay gelsin. Bizde herşeyi tamamladık diye sevinirken, kayınvalidem sağolsun sorun çıkardı. henüz çeyizim bile serilmemişken, yeni koltuklarım yeni yatağıma ben bile daha oturup,yatmamışken, bana sormadan ablasını kalmaya misafir götürmüş evime. Üstelik 3 gün önce dedim ki "annecim, kına yıkama adeti vardır bizde,kına gecesinden sonra erkek evine gidilir kına yıkanır, kayınvalide tavuklu pilav ikram eder" dedim. Bana açık açık ben senin teyzenleri,amcanları ağırlayamam dedi. ben de "yeni eşyalarıma,yatağıma kimse yatsın istemiyorum,o kadın kalmıcak evimde" dedim. Bu yüzden nişanlım da aramıyor beni,aradığımda açmıyor. Şuan küsüz. düğüne 1 ay kalmışken durum böyle oldu. Annesi haklıymış. Ben haksızmışım. Yeni gelin evine yatılı misafir götürüldüğü nerede görülmüş? Çok üzgünüm. Meğer herşey boşmuş. Mühim olan aradaki sevgi saygıymış. Benim nişanlım için annesi sonra annesi sonra yine annesi. Ben yokum onun için. Düzelse bile kadın inadına isteklerimin hepsine hayır dicek! Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Dua etmekten başka bişey yapamıyorum. Üzgünüm...
cnm, 4 gündür konuşuyorum nişanlımla. "çok üzülürüm eğer misafir getirirse annen" dedim. Annesine söylemiş. benim istemediğimi,üzülceğimi bile bile getirmişler. ben izmirden istanbula gelin gidiyorum. Bütün çeyizi gönderdik. Eşyalarım orda,mobilyalar alındı. Bırak kına yıkamayı, çeyiz sermeye bile istemediler benim akrabalarımı, yol parası veremezlermiş. Bu nasıl bir vicdan anlamıyorum ki. "Anne ben 1 saattir ağlıyorum, ben daha yatmadım o yatağa" dedim. bana, "ne yapabilirim ki yani artık geldik," diyor. Nişanlım hiç mi ayıramıyor doğruyu yanlışı, annesi hep mi haklı. İçimdeki tüm isteği söndürdüler sağolsunlar. Kadın kendini haklı çıkarsın diye bizim aramızı açtı son 1 ay kala. Allaha havale ettim. Böyle size anlatınca rahatlıyorum. İyi ki üye olmuşumTeşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?