• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.11.11 ' de gelin olacak hatunlar :)

Ben okuyorum aynı zamanda okulla birlikte zor oluyor cnm. Ama DÜğün yerini ayarladık. Kına gecesi için de yer ayarladık. Mobilyayı,beyaz eşyayı aldık. Evi de tuttuk. çünkü il dışına gelin gitçem ve düğüne kadar nişanlım orda kalıcak... Geçen gün bi yerde kıyafet beğendim hemen gittim aldım.Kına gecesi kıyafetim de hazır yani :52: Sadece ufak tefek alıncaklar kaldı. Gelinlik ve bindallıyıda haziran sonu gibi bakmayı düşünüyorum. Şimdi yazınca Farkettim Baya hızlımıyım neyim:66::52::60:

Bende de ıvır zıvırlar ve evin tadilatı kaldı canım.. Geri kalan her şey hazır çok şükür.. :1:

ayy canım gelinlik için cok erken değil mi:27: Ben kaç kere kilo alıp veririm o gelinlik yüz kere değişir:84::60::52: Sen benden de hızlısın Maşallah:52:

ayy canım gelinlik için cok erken değil mi:27: Ben kaç kere kilo alıp veririm o gelinlik yüz kere değişir:84::60::52: Sen benden de hızlısın Maşallah:52:

Yok ya yıllardır aynı kilodayım ben kolay kolay değişmez, hem değişse de arkası ipli ayarlarız bi şekilde :1:

böyle canım bunun gibi..

gelinlik-sirt-modelleri.jpg

waow harika. İnşallah herşey yolunda gider gönlümüze göre olur düğünlerimiz. Bende yavaş yavaş model bakmaya başlıcam:26::30: Çok heyecanlıyım:59::61:

Bugün gelinlik modellerine bakmaya gittim veeeee dayanamadım aldım gelinliğimi :64::60::52: Gelinliğim,duvağım,tacım,kesem,takı bantları,gelin çiçeğim ve 3 saatliğine tuttuğumuz limuzinle toplam 1700 TL etti. Nasıl fiyat sizce kızlar? :3::39:

Bugün gelinlik modellerine bakmaya gittim veeeee dayanamadım aldım gelinliğimi :64::60::52: Gelinliğim,duvağım,tacım,kesem,takı bantları,gelin çiçeğim ve 3 saatliğine tuttuğumuz limuzinle toplam 1700 TL etti. Nasıl fiyat sizce kızlar? :3::39:

normal bir fiyat canım ama limu fiyatlarından haberim yok :) hayırlı olsun.. Nasıl bir model gelinliğin ?

Limuzin 23 km için 250 TL cnm. Gelinliğimin birebir modelini bulamadım nette. balık etek olan modellerden. Sadece tül ve fransız danteli kullanılmış.kenarları dantelli rahibe duvaklardan duvağımda. provada çekip fotoğrafını koyarım Gelinlik aksesuarlarıyla 1450 TL ye geldi cnm:52::55::62:

Limuzin 23 km için 250 TL cnm. Gelinliğimin birebir modelini bulamadım nette. balık etek olan modellerden. Sadece tül ve fransız danteli kullanılmış.kenarları dantelli rahibe duvaklardan duvağımda. provada çekip fotoğrafını koyarım Gelinlik aksesuarlarıyla 1450 TL ye geldi cnm:52::55::62:

Gayet iyi o zaman canım benimki de hemen hemen o fiyata geldi... Gelinliğini az çok tahmin edebiliyorum ama heyecanla resmini de bekliyorum tabii :) fiziğin müsaitse balık etek çok yakışır eminim :34:

Canlarımmmm nikah memuru düğün salonuna gelsin istiyoruz, şimdiden ayarlamak gerekiyor mu? benim nişanlım il dışında ben tek başına yapabilir miyim? :52::52: 11.11.11 özel tarih oldugu için fotoğrafçılar bile dolu off offf :52:

Son düzenleme:
Back