• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10kg Fazlası Olanların Birlikte Zayıflama Deneyimleri

gayet iyi görünüyo canım spora yazılırsan daha çabuk verirsin mutlaka allah kolaylık versin inş. hepimize:nazar:

ayy amin canım inşallah.Eve yakın spor solonu henüz bulamadım :5: diğerlerini değerlendirmem gerekecek önümüzdeki ay başlayacağım kısmetse işe yarar umarım..

huuu neredesiniz diyet insanları hiç uğrayan yok topiğe ama olur mu hiç böyle tek mi bıraktınız beni ya:19:

iş yoğunluğundan dolayı giremiyorum ne zamandır.

Gelelim benim tam gaz devam eden diyetime :))
Dün Sabah: 1 kase Special K yarım saat sonra 1 fincan yeşil çay
Ara Öğün: 1 fincan şeftalili bitki çayı 1 adet light bisküvi
öğlen:yayla çorbası 1 dilim kepek ekmek
Ara Öğün : 1 kase yoğurt 1-2 saat sonra yeşil çay
Akşam : zeytin yağlı taze fasülye,4,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,yoğurt

gün içindede 2 lt su tükettim.

Son düzenleme:
Kızlarr tatlı krizi çok zor onu durduramıyorum.Şuan 1 koli çikolata yiyebilirim :D

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.1 yıldır antidepresan kullanıyorum 69 kilodan 84 kiloya çıktım.Acilen vermem gerek kendimi kötü hissediyorum.Gören şaşırıyor bu halime.

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.1 yıldır antidepresan kullanıyorum 69 kilodan 84 kiloya çıktım.Acilen vermem gerek kendimi kötü hissediyorum.Gören şaşırıyor bu halime.

allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah biraz dikkat edince kolayca gidiyo inşallah ben aç karnına 64 oldum bile :52:zayıf günler dilerim sana

Back
X