• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10kg Fazlası Olanların Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Hangimiz tutuyoruz ki kuşum bu boğazımızı ''aman bu günde yiyelim birşey olmaz.'' lar la alıyoruz onca kiloları.Ben diyetisyenede gittim verdimde sıkıntım olmadı uygulamada ama öyle bir masrafki tek maaş ona gidiyor :D demekki neymiş güzel güzel zayıflıyormuşuz kendi halimizde.Sende bizimle ol çok bunalınca mesaj at artık öyle öyle vercez inşallah.Şu listeyi bir oturtalımda :) Senin de önerin olursa bekleriz :)

abur cuburları hayatımızdan çıkarıcaz artık. Birde ben haftada bir gün abartmadan her istediğimizi yiyelim diyorum . Nefsimizi körletmek açısından. Diyet sonrası patlamalar fena oluyor çünkü kızlar

abur cuburları hayatımızdan çıkarıcaz artık. Birde ben haftada bir gün abartmadan her istediğimizi yiyelim diyorum . Nefsimizi körletmek açısından. Diyet sonrası patlamalar fena oluyor çünkü kızlar

Canım benim tabi ki de ödülümüz olacak o olmazsa bizi hiç birşey kamçılamaz ki :) şu lahana çorbası aslında aklıma çok yatıyor da bu mevsimde lahana bulunuyor mu :D

slm hanımlar bende 10 kilo faazlası olanlardanım ama ne kadar istersem isteyeyim düzenli listelere uyamıyorum saati saatine eşim gece nöbetli çalışıyo gündüzden geldiğinde tek başına yemek cistemiyo canı dışarıda oluyorum vs vs ama çok dikkat etmeye başladım mesela bugünümü anlatayım;
sabah kahvaltımı yaptım normal 2 yada 3 fincan çayımı içtim
sucuklu omlet yapmıştım ondan 2 çatal yedim tahıllı ekmek 2 dilim peynir çok az reçel (tatlıya asla dayanamamda:1:) khvaltı sonrası birde 5i bir arada çayımı içtim güzelce
öğlen ablamdaydım kısır yapmıştı yarım porsiyon bol sebzeli ondan yedim
şimdi tekrar beşi bir arada çayımı içiyorum midem kazındı 3 tane form büskivi yedim 3 4 tane kiraz ve erik yerim ilerleyen saatlerde ve bol su içiyorum tabi
gece yatmadan göbeğime biberiye yağı sürüp streç filmle sarıp üstüne hafif kalın pijama giyip öyle yatıyorum o bölgeyi eritmeye yardımcı olsun diye
2 gündür başladım bu tempoda devam ediyorum inşallah böyle götürürüm
fikrinizi alayım nasıl yöntemim ha unutmadan ara öğünlerde ya süt yoğurt yiyiyorum bi kase yada bi elma filan ara öğünü atlamamak lazım böyle işte:126:

benıumde vermem gereken 5 kılom var ama abur cuburdan uzak duramıyorum

slm hanımlar bende 10 kilo faazlası olanlardanım ama ne kadar istersem isteyeyim düzenli listelere uyamıyorum saati saatine eşim gece nöbetli çalışıyo gündüzden geldiğinde tek başına yemek cistemiyo canı dışarıda oluyorum vs vs ama çok dikkat etmeye başladım mesela bugünümü anlatayım;
sabah kahvaltımı yaptım normal 2 yada 3 fincan çayımı içtim
sucuklu omlet yapmıştım ondan 2 çatal yedim tahıllı ekmek 2 dilim peynir çok az reçel (tatlıya asla dayanamamda:1:) khvaltı sonrası birde 5i bir arada çayımı içtim güzelce
öğlen ablamdaydım kısır yapmıştı yarım porsiyon bol sebzeli ondan yedim
şimdi tekrar beşi bir arada çayımı içiyorum midem kazındı 3 tane form büskivi yedim 3 4 tane kiraz ve erik yerim ilerleyen saatlerde ve bol su içiyorum tabi
gece yatmadan göbeğime biberiye yağı sürüp streç filmle sarıp üstüne hafif kalın pijama giyip öyle yatıyorum o bölgeyi eritmeye yardımcı olsun diye
2 gündür başladım bu tempoda devam ediyorum inşallah böyle götürürüm
fikrinizi alayım nasıl yöntemim ha unutmadan ara öğünlerde ya süt yoğurt yiyiyorum bi kase yada bi elma filan ara öğünü atlamamak lazım böyle işte:126:

Canım valla iyi eğer bu düzeni oturtabilirsen hiç sıkıntın kalmaz.Bende tatlıya dayanamıyorum kurallı da zor oluyor dediğin gibi ama bir yerden başlamak lazım :)

Canım valla iyi eğer bu düzeni oturtabilirsen hiç sıkıntın kalmaz.Bende tatlıya dayanamıyorum kurallı da zor oluyor dediğin gibi ama bir yerden başlamak lazım :)

aynen öyle canım ya valla d.kont. hapları mahvetti beni 55 üstünü görmemiştim şimdiye kadar kararlıyım allahın izniyle rabbimde yaedım edecektir inşallah:nazar:
bende tatlıcıyım sorma ya en büyük sıkıntım tatlııııııı:52:

bende katılmak istiyorum aranıza .1.64 boyunda ve 63 kiloyum.bu güne kadar çok diyet deneyip bıraktım.size tavsiyem listeli diyetlere uymayın .bu sizi diyetten soğutur.3 beyazı kesip porsiyon küçültün.en az 2.5 litre suyunuzu için.günde 1-2 bardak yeşilçayınızıda için ee tabi bide spor şart . size bir önerim bugün hepberaber başlayalım .ama yarış gibi olsun .kaçamak yapanlara ceza verelim mesela spor gibi.düzenli gidenlere ödül verelim.hem eğleniriz hem sohbet ederiz .ama dediğim gibi bence liste hazırlayıp yarış gibi yapalım bunu ? tabi benide aranıza alırsanız. şimdiden teşekkürler..

günaydın kızlar,
bende aranıza katılmak istiyorum benimde 10kilocuk vermem lazım
kendimce bir şeyler yapıyorum ama böyle birlik olunca insan daha çok azim gösterir
yani benim için öyle oluyor teşvik lazım sanki :))
çalışan bir bayanım işim masa başı biraz zorlanıyorum o yüzden kilo vermekte
Uygulamaya çalıştığım yöntemi anlatayım bakayım size fikir verirsiniz sizde bana
bir kase Special K ile başladım güne :)) (ilk defa deniyorum bunu 14 gün sonunda bir etki edecek mi bakalım)
günde iki bardak yeşil çay içiyorum bir fincanını biraz sonra içeceğim bir tanesini de öğle yemeğinden sonra
aralarda da çilekli form çayımı tüketiyorum 1 fincan günde
dün şeftalili olanını aldım bugün onu deneyeceğim
diğer ara öğünde de yeşil elma yiyorum
eğer gün içinde acıkırsam diye mavi yeşil light bisküvi aldım yanıma 3 ad. :)
ayrıca spora yazılmayı düşünüyorum,eve yakın bir yerleri araştırıyorum şuanda 15 20 güne başlamayı planlıyorum
o zamana kadarda işten geldiğimde yürüyüşe çıkacağım bugunden itibaren
şimdilik uyguladığım bunlar hee bide günde 2,5 litre suyumu içmeye gayret gösteriyorum
herkese kolay gelsin başarılar diliyorum umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmış olur..

kızlar gunaydın bugun kahvaltımı yaptım peynırlı omlet salatalık ve domates ve yesıl cayımı ıctım bugday ekmegım kalmadıgı ıcın yıyemedım

o zaman kızlar hep birlikte yarın başlıyoruz.Liste falan oluşturmaya gerek yok herkes burda paylaşsın yediğini,içtiğini kaçamaklarını yaptıklarını herşeyi...Tabi bize veda eden kilocukları da...Motive şart böyle bir ortamda inanıyorum ki hepimiz başarılı oluruz...Dayanışma temel kural...O zaman diyet demeyelim de sağlıklı yaşamak diyelim bari kilocuklarımıza çaktırmayalım sonra gidesi gelmiyor :D Listesiz yarından itibaren başlıyoruzzzzz :) Foruma girdiğimiz sürece birbirimize destek oluyoruz hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...:kkk:

günaydın kızlar,
bende aranıza katılmak istiyorum benimde 10kilocuk vermem lazım
kendimce bir şeyler yapıyorum ama böyle birlik olunca insan daha çok azim gösterir
yani benim için öyle oluyor teşvik lazım sanki :))
çalışan bir bayanım işim masa başı biraz zorlanıyorum o yüzden kilo vermekte
Uygulamaya çalıştığım yöntemi anlatayım bakayım size fikir verirsiniz sizde bana
bir kase Special K ile başladım güne :)) (ilk defa deniyorum bunu 14 gün sonunda bir etki edecek mi bakalım)
günde iki bardak yeşil çay içiyorum bir fincanını biraz sonra içeceğim bir tanesini de öğle yemeğinden sonra
aralarda da çilekli form çayımı tüketiyorum 1 fincan günde
dün şeftalili olanını aldım bugün onu deneyeceğim
diğer ara öğünde de yeşil elma yiyorum
eğer gün içinde acıkırsam diye mavi yeşil light bisküvi aldım yanıma 3 ad. :)
ayrıca spora yazılmayı düşünüyorum,eve yakın bir yerleri araştırıyorum şuanda 15 20 güne başlamayı planlıyorum
o zamana kadarda işten geldiğimde yürüyüşe çıkacağım bugunden itibaren
şimdilik uyguladığım bunlar hee bide günde 2,5 litre suyumu içmeye gayret gösteriyorum
herkese kolay gelsin başarılar diliyorum umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmış olur..

gayet iyi görünüyo canım spora yazılırsan daha çabuk verirsin mutlaka allah kolaylık versin inş. hepimize:nazar:

bu arada ben bugün hiç düzenli bişey yapamadım sabah işim vardı daha yeni girdin eve 8de çıktım çıkmadan minik bi sandaviç yaptım yedim alerji ilacım var onu içebilmek için öğlene doğru 3 yada 4 minik parçalr halinde çayla börek yedim öğleden sonra saat 2.5 gibi balık ekmek yedim ama ekmeğinin yarıdan fazlasını martılara attım onlar diyette değilmiş sordum:1: bi, deee kaçamak yapıp lokma yedim 3 4 tane :37:
ayrıca ben çayı 6 7 yıla yakındır şekersiz içerim çay sonrası demlikteki ılık sudan içerim çok faydası olur tavsiye ederim:34:
akşam eşim yalnız kalmasın diye salata yerim yağsızx belki az tavuklu beşibir yerde çayımı içerim tamaam bi de su tabiki

sabah yediğim poğaca harıc :( iyiydi bugun. Oglen azıcık patlıcan yemegı cok az corba. 4 gıbı 4 tane kofte aksam salata bır kepcenın yarısı kadar corba . Benım için ıyı yanı :) kondusyon bısıkletıne bınerek gunu kapatırım. Yarın daha da dıkkat edıcem

huuu neredesiniz diyet insanları hiç uğrayan yok topiğe ama olur mu hiç böyle tek mi bıraktınız beni ya:19:

Back
X