Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden bulabiliriz canım ilk defa duydum mate çayınıcanim bimden aliyorum .sadesini iciyorum bide mate Cayina basladim acayip wcye cikariyo tawsiye ederim
canim banami soruyosun konu sahibinemi?zayiflamak icin mate ve yesil cay disinda neler yaptiniz
merhaba neler yaptın anlatır mısın biraz bende bugün itibari ile başladım 98.6 kilodayım 78 olmak istiyorum 7 ayda çok mu zor ve eşim ile iddia ya girdik :)Aylar önce konu açmıştım 108 kgden 86 kiloya diye 5 ay geçti ve bu şişko kız sadece 6 kilo verebildi güncel kilom 80. 28 kilo verdim 10 ayda amacım sadece 10 kilo daha vermek oldum olası balık etli hep daha çekici gelmiştir 70 çok gerçi balık etli olmak için ama seviyorum ben .işte before after
suyun içine neyi seviyorsan onu at ister soğuk istersen ılık çay niyetine iç (demleyebilirsin de su attıran bitkiler dışındaki herşey olur)Maşallah canım tebrik ederim seni çok güzel olmuşsun . Ben su içmeyi pek sevmiyorum içemiyorum bir türlü ah günde 1 lt içebilsem ne mutlu bana
suyun içine neyi seviyorsan onu at ister soğuk istersen ılık çay niyetine iç (demleyebilirsin de su attıran bitkiler dışındaki herşey olur)
deneyebileceklerin
-tarçın
-karanfil
-limon
-elma dilimi
-ıhlamur+kuşburnu
-kimi 1-2 damla sirke damlatır
takip ettiğim sitelrde diyetisyenler detoks juice diye böyle tarifler veriyor, deneyebilrsin. benim su içememe problemim yok gene de boğazımı oyalamak için bu tarz şeyler yapıyorum
merhaba neler yaptın anlatır mısın biraz bende bugün itibari ile başladım 98.6 kilodayım 78 olmak istiyorum 7 ayda çok mu zor ve eşim ile iddia ya girdik :)
Hemde rahatlıkla .pilav mümkünse yeme.spor yap 1 saat hergün.tam buğday ekmek ye.6 dan önce akşama yemeğini ye. 2 yada 3 saat ssonra küçük bir meyve tabağı yap kendine.bunları günlük sürekli yap 7 ayda rahatlıkla verirsin 20 kilo ☺merhaba neler yaptın anlatır mısın biraz bende bugün itibari ile başladım 98.6 kilodayım 78 olmak istiyorum 7 ayda çok mu zor ve eşim ile iddia ya girdik :)
tebrikler...güzel gidiyorsun...ben de 73 kilo oldum malesef... başka neler yapıyorsun..? tavsiye edebileceğin neler var..?Gidiyo zaten 73.8 le baslamistim diyete şuan 67 oldum:)
valla tebrik ederim...süper vermişsin ve bu azimle daha çok şeyler başarırsın eminim...Hadi ya o kadar çok mu seviyorsun. Nacizane tavsiyem sana bol su iç ve bunu kolaylastirmak için 1 litrelik suluk al kendine sürekli elinin altında olursa günde 3 litre bile içersin. İçmeyi kolaylaştırmak için içine limon sık. Limon biraz pahalı olduğu için burda ben limonata için satılan sıkılmış limon alıyorum içine koyuyorum. Bide mümkünse akşam yemeği 7 den önce yenilsin.
Yani bilinen diyet şeyleri yapıyorum aslında bol su,yürüyüş,aksam 5-6 dan sonra yememek canım tatlı çekerse muzla ya da bir kaç kare bitterle geçistirmek falan ve yemeklerr hayir diyebilmek diyet surecinde önumuze pastalar börekler kebablar konulucak bu bir gerçek ama biz o tabagin tamamini degil yarisini yiyicez hatta yemeyi reddedicez :)tebrikler...güzel gidiyorsun...ben de 73 kilo oldum malesef... başka neler yapıyorsun..? tavsiye edebileceğin neler var..?