Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizMerhaba bende pazartesi başladim kendimce 98 kiloyla.Burda yediklerini paylaşmışsın ne kadar güzel banada fikir olur seni takipteyim bundan sonra bu ara demin buldum seni sayfalardan çok hoşuma gitti paylaştıkların ve 15 kilo vermişsin maşallah ne kadar sürede verdin ve hedefin kaç
Maalesef dikkat etmeyince almak cok kolay. Gecen hafta bunu bir kez daha tecrube ettimŞimdi okudumda hikayelerimiz aynı neredeyse 2015te evlendim 2016da doğum yaptım ve evlendigimde 70 kiloydum doğumdan sonra 100 kilo bebekle tartilmadim doğuma giderken ama kesin bı 110 varimdir.sonra biraz verdim 85lere düştüm şuan evde durmaktan 98 oldum yine
Evet. Bebegim 10.5 aylıkBende bunun için uğraşıyorum Birlikte zayiflayalim ne güzel olur emziriyormusun
Amin inşallah. Tabiki belli bir miktarda tam bugday ekmegi tuketiyorumAllah bağışlasın ekmek yiyor musun peki
Amin inşallah. Tabiki belli bir miktarda tam bugday ekmegi tuketiyorum
Ben sık tartiliyorum. Doğrusu haftada bir hatta cogu yerde ayda bir deniyor ama ben uyamiyorumBende kahvaltılarda tüketiyorum bir dilim tam buğday.ne sıklıkta tartiliyorsun
Ben sık tartiliyorum. Doğrusu haftada bir hatta cogu yerde ayda bir deniyor ama ben uyamiyorum
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasilsinSelam canım nasılsın, cuma güzel bir eksi gelecek menülerine bakılırsa
Temizlersin zaman var nasılsa, bende tekrar başlamaya çalışıyorumİyiyim teşekkür ederim. Sen nasilsin
Bende oyle umuyorum. Umarim artimi temizlemiş olabilirim
Tam gaz devam :)Temizlersin zaman var nasılsa, bende tekrar başlamaya çalışıyorum
Afiyet olsun canim harikaİkindide menegic kahvesi ve çikolata var. Birde yarim kaseden az çorba var
Sanada afiyet olsunAfiyet olsun canim harika
Sanada afiyet olsunAfiyet olsun canim harika