- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.781
Bende bazen temizlik yapinca resmini cekip esime atiyorum bak evi temizledim sen gelesiye ne halde olur bilmem bana soylenme sonra bu evin hali ne boyle diye hep senin kizlarindan oturu diyorumAy kızlar çocuklu eve hiiiiç temizlik yapmiyacançünkü benim ev eskisinden beter oldu ikizlerden dolayı
Bende izmirdeyim canım ama buranın gereklerini sevemedim gitti simit candırBen de izmire gittigimde bir gun kahvaltida 1 tam gevrek yemek istiyorum. Bu kacamagimi oraya sakliyorum
Pastanin kacamak oldugunu kim soylemis cnm
Kadınların işi bitmiyor maalesef temizlik yaparsın 5 dk kalmaz, yemek yaparsın 2.güne kalmazBende bazen temizlik yapinca resmini cekip esime atiyorum bak evi temizledim sen gelesiye ne halde olur bilmem bana soylenme sonra bu evin hali ne boyle diye hep senin kizlarindan oturu diyorum
Bende izmirdeyim canım ama buranın gereklerini sevemedim gitti simit candır
Kadınların işi bitmiyor maalesef temizlik yaparsın 5 dk kalmaz, yemek yaparsın 2.güne kalmaz
Benimde amnem gelecek yaklasik 2 hafta sonra. Dedim senden tek istegim cocuklara bakman. Sen cocuklara bak ben temizlik yaparim dedimBenimde bahar temizliği yapmam gerekiyor çok kirlendi ev ,2 gündür çok başağrısı çektim yeni toparlanıyorum.
Annenmi gelecek ne güzelBenimde amnem gelecek yaklasik 2 hafta sonra. Dedim senden tek istegim cocuklara bakman. Sen cocuklara bak ben temizlik yaparim dedim
Teşekür ederimUmutdeniz4 yeni avatarini gule gule killan cnm
Merakla bekliyorum canım, inşallah şu emeklerimizin karşılığını görelim hep beraber koruma programı yaparız şöyle gururlaGunaydin kizlarrr
Gecesen detox suyu hazirlayip dolaba koydum sabah suzdum onu
Kalkinca 300 ml detox su ve 10 kabak cekirdegi
Simdide bir karisim iciyorum tarifin listesini hatta bu gunun listesini ceker atarim birazdan
Eki Görüntüle 2253708 Eki Görüntüle 2253709 Eki Görüntüle 2253710
Amin cnm insallahMerakla bekliyorum canım, inşallah şu emeklerimizin karşılığını görelim hep beraber koruma programı yaparız şöyle gururla
Afiyet olsun canim.Hayırlı kandiller arkadaşlar
Sabah kaçamak yaptım
1 simit, 1 yumurta, zeytin, salatalık, domates
Sabah yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım elim kolum dolu simiti yakmışımdır heralde yakamadıysam da sporla yakarım
Ara
5 çilek 1 muz
Yakmışsındır merak etme. Zaten Temizlik yaptığında gözü dönüyor insanın o kadarcik kacamak olurDeğil mi ama arkadaşımAyy zaten dip köşe temizlik yapıyorum çok yoruldum yakmışımdır yaa
Dün ben de temizlik yaptım duvarlara kadar sildim supurdum. Akşam o kadar yorulmuşum ki ölü gibi yattım erkenden. Sabah kalktıgımda bi baktım ev savaş alanı gibiydi. Dünkü temizliği ben başka eve mi yaptım acabaAy kızlar çocuklu eve hiiiiç temizlik yapmiyacançünkü benim ev eskisinden beter oldu ikizlerden dolayı
Geçmiş olsun canimBenimde bahar temizliği yapmam gerekiyor çok kirlendi ev ,2 gündür çok başağrısı çektim yeni toparlanıyorum.
Temizlik yapacağım diye annem hayatta gelmez benim.Benimde amnem gelecek yaklasik 2 hafta sonra. Dedim senden tek istegim cocuklara bakman. Sen cocuklara bak ben temizlik yaparim dedim
Afiyet olsun canımKızlar bugünkü menümü yazayım.
1 ceviz ve suyu
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 domates
Öğlen
4 parça tavuk ciğer sote
2 kaşık kurufasulye piyazı
2 kaşık yoğurt
Ara
Yarım su bardağı chia tohumlu süt
5 tane çilek
Akşam
1 kâse yoğurt içine roka, dereotu, maydanoz
3 litre su
30 dk spor
Afiyet olsun canim.Aaaa ben bugun menu paylasmadim hemen yazayim
Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim
Yarin cuma grubumdan bazi arkadaslarla 5 gunluk bahar detoxuna basliyoruz hayirli ugurlu olsun
Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz
Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)
Ara; yarim ithal muz
Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt
Ara; sade kahve
Yaz geldiğinden olmasın o herkes yaza fit girmek istiyorNisan ve mayıs aylarında daha hızlı kilo veriliyormuş tv ' de bir diyetisyen söylemişti mantıklı geldi bana , ilkbaharda herşey yenileniyor ,belkide vücudumuzda da olur bu değişimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?