• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Afiyet olsun canim.

Yakmışsındır merak etme. Zaten Temizlik yaptığında gözü dönüyor insanın o kadarcik kacamak olur

Dün ben de temizlik yaptım duvarlara kadar sildim supurdum. Akşam o kadar yorulmuşum ki ölü gibi yattım erkenden. Sabah kalktıgımda bi baktım ev savaş alanı gibiydi. Dünkü temizliği ben başka eve mi yaptım acaba:KK48::KK48::KK48:

Geçmiş olsun canim

Temizlik yapacağım diye annem hayatta gelmez benim. :KK43::KK43:Imreniyorum valla böyle annelere

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim.

Yaz geldiğinden olmasın o herkes yaza fit girmek istiyor😁😁 kışın yiyoruz yiyoruz son bir iki ayda bir kış boyunca aldığımız kiloların hepsini vermek istiyoruz 😁😁😁
Benimki kizlari ozlemis ondan gelecekti ama bende firsattan istifade o gelmisken temizlik yapcam 😉

Ogle smoothie ve yesillik
Ara yag yakici cay
Ara 3 badem salatalik, 7 zeytin, marul ve soda
Screenshot_2019-04-03-17-15-35.pngScreenshot_2019-04-03-15-08-03.pngScreenshot_2019-04-03-15-07-49.png

Bende menümü vereyim
Sabah
2 yumurta, domates, salatalık, 1kaşık patates kızartması
Ara
2 ceviz, Türk kahvesi
Öğlen
tavuklu şehriye çorbası
Ara
6 çilek, yeşilçay
Akşam
Zeytinyağlı pırasa, salata (henüz yemedim)
Bugün bir şişlik var midemde
Bu arada dışarıda 2 saat kadar yürüdüm ama tempolu değil normal

Bugünkü menüm.
1 ceviz ve suyu

Kahvaltı
Türk kahveli chialı puding

Öğlen
Soğanlı kıyma kavurması
4 kaşık yoğurt

Ara
1 portakal
1 dilim beyaz peynir

Akşam
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
1 domates
5 yaprak marul

3.5 litre su

Spor
Leslie 5K = 45 dk

Bende menümü vereyim
Sabah
2 yumurta, domates, salatalık, 1kaşık patates kızartması
Ara
2 ceviz, Türk kahvesi
Öğlen
tavuklu şehriye çorbası
Ara
6 çilek, yeşilçay
Akşam
Zeytinyağlı pırasa, salata (henüz yemedim)
Bugün bir şişlik var midemde
Bu arada dışarıda 2 saat kadar yürüdüm ama tempolu değil normal
Afiyet olsun canım.

Bugünkü menüm.
1 ceviz ve suyu

Kahvaltı
Türk kahveli chialı puding

Öğlen
Soğanlı kıyma kavurması
4 kaşık yoğurt

Ara
1 portakal
1 dilim beyaz peynir

Akşam
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
1 domates
5 yaprak marul

3.5 litre su

Spor
Leslie 5K = 45 dk
Sana da afiyet olsun canım

Canım Türk kahveli pudingi nasıl yaptın
Tarifi yazayım canım
1 su b. süt
3 yada 4 yemek kaşığı chia
4 tane çilek ( istediğin meyve olabilir ,muz ,elma,hurma,kuru üzüm. )
2 ceviz
1 çay kaşığı türk kahvesi
Hindistan cevizi
Bal isteğe göre eklemesende oluyor
Hepsini karıştırıp bir kavanoza koydum ,geceden hazırlayıp buzdolabına koydum,sabaha kahvaltı hazır 😊😊😊

Buralardayız canim. 😊 eşimin halıya yemek sosunu dökmesiyle başlayan temizlik furyası bahar temizliğine döndü sanırım. Yine temizlik yaptım bugün.
Menü çok iç acıcı değil bugün.
Ara
1 küçük muz
Öğle
1 küçük bir kase nohut (susuz)
Bir kase çorba
1 kase yogurt

Ara 1 elma

Akşam
Yemek yapmıştım ama kızım arkadaşlarını getirmiş onlara verince bana yemek kalmadı
Ben de süt sıkıntısı olmasın diye kalanlardan yedim.
1 kase yoğurt
Salata
2 kasik bulgur pilavi
Avuç içi kadar (önceki günden kalma) etli ekmek

Ara 1 elma

3 litre su bitti
Spor yapamam çok yoruldum temizlik yaparken.

Son düzenleme:
Slm kızlar ben bu gün yemeği abarttım her zaman olduğu gibi:63:ama sporumu ihmal etmiyorum :KK70: bir buçuk saat tempolu yürüdüm inş bu hafta almam... Aman yaa çok sıkıldım bu diyet işinden :KK34:
Sadece sporla ya da sadece diyetle olmuyor canim Işte. Ikisini bir arada götürürsen kilo veriliyor yoksa coook zaman istiyor o da bıkkınlık getiriyor bi süre sonra. Bak yaz geliyor vazgeçersek çok pişman oluruz.

Slm kizlar napiyonuz yogunluktan gelemedim,dun kuran dersi vardi arabayla gidince beni bir tuttu:kusmuk:birde camida actilar ceyranda kaldim eve geldigimde 17:45 18de yattim ve evdekiler yemek istiyorlardi zorla kalktim nohut yemeği yaptim 20:00 bir tabak nohut salata yogurt yedim yine kotuydum basim cok agriyordu gittim yattim böyle uyduguma sasiriyorum simdi iyiyim cok sukur ,cok kotu araba tutmasim bas agrisi..
Benim spor salona yazilma yalan oldu kizimin 23 nisan icin şiir okuma ve tiyatro oyunu icin provasi var onu gotur gel hasim cikiyor gösteri 30 nisanda olacagi icin tam bir ay boyunca,gosteri vali ve milli egitim bakanida katilacakmis bakalim 30 nisani bekliyoruz..
Bu surede yuruyus yapacagim ins..birde hanimlar 6 aydir tursu aci biber,aci sos birsey yemiyordum nasil ozlemisim uc gundur yedim cok odem yapti ve acayip vc cikardi seker hapla etkisi,onceden de yerdim cikmazdim demekki 6 ay yemeyince böyle oluyormuş...

Gunaydin kizlarrrr

Dun aksam cok yorgundum cocuklar salonu hep kiriklamislar ekmek pilav ne ararsan vardi gonderdim onlari odalarina salonu supurdum sonra bi baktim halilari kaldirmisim koltuklari cekmisim bildigin temizlik yapiyorum 20.30dan sonra :KK48: esimde is cikisi hasta ziyaretine gitmisti arkadasina o geldi kizlari yatirdi. Isimi bitirince leslie yaptim 3 mile i walk strong ama sirf yapmam gerektigi icin yaptim nasil yorgundum anlatamam. Spor bitti 2 dk oturayim sonra dusa gireyim dedim sizip kalmisim. Spor 23.30da bitti Saat 00.30da uyandim nasil usumusum gittim yattim yataga. Sut kaynatmistim onu mayalayacaktim, yemekleri dolaba kaldiracaktim, detox suyumu hazirlayacaktim hepsi kaldi :KK43:

Sabah emineyi gonderdim ilk is suyumu hazirlayip dolaba attim sonra yemekleri kaldirdim sutu mayaladim meryemi yedirdim altini aldim kahvaltimi hazirladim ictim. Birazdan ogle yemegim icin corbami hazirlicam. Bakalim bugun nasil gececek.

Bu sabahki kahvaltim
Screenshot_2019-04-04-09-23-56.png

Bu da dunku aksam yemegim
Screenshot_2019-04-04-09-24-23.png

Back