107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

üyeler
başlangıç
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
66.0​
65.3​
64.8​
64.8​
0
-2.2
@nmgy
73.5
71.7​
71.0​
70.0​
70.0​
0
-3.0
@melikee77
76.5
72.0​
71.0​
70.0​
70.0​
0
-2.0
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
98.2​
97.4​
96.0​
95.7​
-0.3
-3.6
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
97.4​
98.1​
97.9​
95.7​
-2.2
-3.7
elifimm39 elifimm39
103.5
99.4​
98.2​
97.3​
96.2​
-1.1
-3.5
S sdctnsn
84.0
81.9​
81.0​
-0.9
-0.9
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
83.9
83.3​
82.3​
-1.0
-1.0
@Humpty dumpty
89.0
89.0​
-
-
E Elizabeth
95.0
67.0​
-
-
Tgcervanne0133 Tgcervanne0133 101.0
74.0​
-
-

en çok kilo veren Bulamiyorum Bulamiyorum tebrik ederim cnm :KK9::sampiyon: başarının sırrını alalım

en az kilo veren S sdctnsn

çok şükür bu hafta kilo alanımız yok. bu hafta en az kilo verenden değil sabit gelen arkadaşlarımızdan sebeplerini alalım Y Yeni ben lazim @nmgy @melikee77 gerçi bildirim yaparken nedenlerini aldık ama yine alalım ki bir dahaki sefere aynı hataları yapmayalım :KK66:

aylık sonuçları 4 marttan hesaplamadım 25 şubattan hesapladım o zaman başladığımız için. bir sonraki ay aylık sonucumuzu o ayın ilk bildirimiyle hesaplıcam
Tebrikler arkadaşlar inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız :KK200::halay:

kahvaltı 11.00
standart kahvaltı
ekmeksiz ve kacamaksiz :KK8:

15.00
3 piliç ızgara köfte
1 büyük bardak ayran

akşam 18.30
yemek olmayınca yağsız,az sucuklu, yumurta yaptım

duble yeşilçay içildi,egzersiz yapıldı
Afiyet olsun canım, inşallah hedefine ulaşırsın.

selam kizlar oo yeni arkadaslarimiz gelmis hos gelmisler ins inş burda zayiflayip mutlulugumuzu paylaşırız :))
Bugun benim haptan dolayi bulantılarım basladi menu yazayim

Sabah bir haslanmis yumurta ,bol yesillik tam bugday ile sandvic yaptim,bir dilim peynir zeytin,sekersiz cay
Ara su
Ara yarim simit,iki kare pitter çikolata:kusmuk::işsiz: birdaha tövbe yememm iyygggg daha kendime yeni geldim

Aksam bir tabak ince bulgurlu yogurt çorba baska yok
2,5-3saate yakin mağaza avm gezdim spor yapamadim hic halim yok yarinda bol yürüyüş ins..

Slm kizlar
Aksam yemekten sonra bir usume geldi battaniyeyi cektim uzerime salonda uyumusum. Arada cocuklarin sesi geliyor esimle oynasiyorlar. Meryem 6da uyumustu hala uyuyordu. Esim hadi cocuklari yatir dedi. Dedim hep ben yatiriyorum bugunde sen yatir girmuyormusun kalkamiyorum dedim. Ben yine uyumusum o yatirmis cocuklari. Bir ara ben yatiyorum dedigini duydum. Sonra meryemin sesi geliyor bir bakar misin dedigini duydum. Saat 11.15te kizimla beraber uyandik bakalim kacta yatariz Allah bilir. Biraz karnim agriyor siskinligim var o mu rahatsiz etti bilmem. Meryemi yedirdim simdi kendime bir rezene yapayim. Biraz toparlaninca menu atarim.

Bugünkü menüm
Lor peyniri
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Karalahana çorbası
1 salatalık
Yoğurtlu semizotu

Ara
3 kaşık lor peyniri
Nane

2. Ara
Bir avuç yer fıstığı

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran

2.5 litre su

Bugunku menum
Lor peyniri

Diye baslamissin ya ben onu ne okudum? LoL peyniri :KK70: Allah Allah dedim o ne oyle döndum bir daha okudum. Kiz anasi olmaktan dolayidir diye dusunup geciyorum :KK70::KK70::KK70:

kahvaltı 11.00
standart kahvaltı
ekmeksiz ve kacamaksiz :KK8:

15.00
3 piliç ızgara köfte
1 büyük bardak ayran

akşam 18.30
yemek olmayınca yağsız,az sucuklu, yumurta yaptım

duble yeşilçay içildi,egzersiz yapıldı

Afiyet olsun cnm aksam sadece yumurtayla doydun mu yanina ufak bir salata, sogus ya da yogurt koyaydin bari :KK66:

Meryemi saat 2 de uyuttum.
Mama yaparken kaynattigim sutu gordum unutmusum onu. Kalmasin oyle dedim isittim mayaladim. Yaymadan menumude vereyim dedim. Saat 7de kalkcam bakalim yrn nasil gececek...

Kahvalti 2 yumurtayla menemen, 5 cerry domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 1 badem salatalik, 7 siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 4 ceviz
Ogle 4 yk musli ve sut(islerim vardi ogun atlamayayim dedim ondan hemencik bunu yedim)
Ara 4 gun kurusu 8 badem
Aksam 2 kase mercimek corbasi, 4-5yk yogurt (1 kase koydum ama yiyemedim), et haslama (eti cok az cikti doymadim ondan 1 kase daha corba ictim. toplam 2 kase corba olmus oldu)

Spor yapacaktim ama rahatsiz oldugum icin yapamadim

20190325_192603.jpg20190325_135739.jpgScreenshot_2019-03-25-10-36-24.png

Meryemi saat 2 de uyuttum.
Mama yaparken kaynattigim sutu gordum unutmusum onu. Kalmasin oyle dedim isittim mayaladim. Yaymadan menumude vereyim dedim. Saat 7de kalkcam bakalim yrn nasil gececek...

Kahvalti 2 yumurtayla menemen, 5 cerry domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 1 badem salatalik, 7 siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 4 ceviz
Ogle 4 yk musli ve sut(islerim vardi ogun atlamayayim dedim ondan hemencik bunu yedim)
Ara 4 gun kurusu 8 badem
Aksam 2 kase mercimek corbasi, 4-5yk yogurt (1 kase koydum ama yiyemedim), et haslama (eti cok az cikti doymadim ondan 1 kase daha corba ictim. toplam 2 kase corba olmus oldu)

Spor yapacaktim ama rahatsiz oldugum icin yapamadim

Eki Görüntüle 2250476 Eki Görüntüle 2250477 Eki Görüntüle 2250478
Geçmiş olsun canım regl olacaksın ya ondan öyle olmuşsundur herhalde bana da hep bir gün öncesinde öyle oluyor ama senin ki grip başlangıcı değildir inşallah

Günaydın kızlar :spor: dün akşam üç kaşık kıymalı sebze ve iki dilim kepek ekmeği yedim. Aksam çocuklara meyve ve çerez hazırladım biraz kaçamak yaptım:110: bu sabah biraz tepindim pardon egzersiz yaptim tabi yapmaya çalıştığıma egzersiz denilirse... Kahvaltıda salatalık beş zeytin biraz beyaz peynir ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Tabi sınırsız çay içtim yine.Cumaya kadar tartılmama kararı almıştım ama dayanamadim kendimi tartının üstünde buldum 65.500 ü gördüm maşallah:KK73:Belkide giden sudur bilemiyorum

Günaydın kızlar :spor: dün akşam üç kaşık kıymalı sebze ve iki dilim kepek ekmeği yedim. Aksam çocuklara meyve ve çerez hazırladım biraz kaçamak yaptım:110: bu sabah biraz tepindim pardon egzersiz yaptim tabi yapmaya çalıştığıma egzersiz denilirse... Kahvaltıda salatalık beş zeytin biraz beyaz peynir ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Tabi sınırsız çay içtim yine.Cumaya kadar tartılmama kararı almıştım ama dayanamadim kendimi tartının üstünde buldum 65.500 ü gördüm maşallah:KK73:Belkide giden sudur bilemiyorum
Pardon yanlış oldu 66.500 olacaktı. Kendimi nasil inandırmışsam artık:rolleyes:

Gunaydin kizlarrr :KK68:

Sanki gece 2 de yatan meryem degilmis gibi sabah 7ye 10 kala kalkti muhabbet ediyor. Bende gec yatti belki uyurda bende emineyi okula gonderdikten sonra biraz daha uyurum diyordum :KK48:
Bebekler ne zaman yorgun olsak işimiz olsa misafirimiz gelicek olsa hiçççç uyumazlar🤪🤪🤪

Bende akşam çok üşüdüm ve halsizdim erken yattım, şimdi iyiyim birşeyim kalmamış.
Akşam hatta ümitlendim bayağı regl geliyor herhalde diye 😂😂😂
İyi çok şükür canım🙏🙏🙏
Stres yapmak yaaaa yoksa hiç regl olmazsın,,,, hatta isteme🤪🤪🤪
Bende Perşembe günü dışarda işim vardı yaaa nolur olmayayım dedim ve yolda oldum😂😂😂

günaydın hasıbecıgım regl ın her turlu sana gelecegini hatırlatmıs bu da ıyı bırsey benıde neden hala olmadım stresı sardı....
Kızlar ben bu hafta kendime hedef koydum 63 u kıyısından da olsa tartıda görmek ...63 900..bu rakamı gormıyelı tam ıkı bucuk sene oldu....

Back