- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.941
Yarin tartilip yazarsin cnm not defterimi bulamiyorum yarin anca yaparim listeyiSlm kızlar ben sabah tartışmayı unuttum kahvaltı yapıp hemen temizliğe başladım aklıma gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin tartilip yazarsin cnm not defterimi bulamiyorum yarin anca yaparim listeyiSlm kızlar ben sabah tartışmayı unuttum kahvaltı yapıp hemen temizliğe başladım aklıma gelmedi
Sizden bir tablo nasıl yapılır diye rica ediyorum.Surekli beğen işareti koyuyorsunuz.Sanki devlet sırrı soruyorum.Bulamiyorum sayfanin ilk başına tabloyu nasıl yapıyorsunuz Rica etsem ogrenebilirmiyim.Sizden.
Aman canım söylemeyin lütfen begenmeyinde.Bildiginiz sizin olsun Allah'tan dünyada art niyetli olmayan yardim sever insanlarda var.Siz olmasanizda.Sizden bir tablo nasıl yapılır diye rica ediyorum.Surekli beğen işareti koyuyorsunuz.Sanki devlet sırrı soruyorum.
Merhaba.Bende ilk mesaj sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yaptığınızı ogrenebilirmiyim rica etsem.
Canim benim be kadar on yargilisinAman canım söylemeyin lütfen begenmeyinde.Bildiginiz sizin olsun Allah'tan dünyada art niyetli olmayan yardim sever insanlarda var.Siz olmasanizda.
ifadelerini siliyorum yoksa yeni tablo alinti mesaji gibi gorunur. Sonra her hafta bu olusturdugum yeni tabloyu tekrar kopyalayip ilk mesaja donuyorum. Duzenle dedikten sonra eski tabloyu silip yenisini yapistiriyorumBiraz sabir cnm resim cekip yazmaya calisiyorum
Eki Görüntüle 2277385
Normal mesaj yazma bolumunden tablo tusuna basip yapmak istedigim tabloyu secip icini dolduruyorum. Daha sonra metin secer gibi tabloyu secip kopyala diyorum.
Eki Görüntüle 2277384
Ilk mesajin sonunda sikayetin yanindaki 3 noktaya basiyorsun. Acilan pencereden duzenle seciyorsun. Ilk mesajda tablonu nereye yapistirmak istersen oraya tiklayip yapistiriyorsun.
Ben pcden daha rahat yapiyorum bu islemi. Yaptigim listenin sayfa numarasini not ediyorum. Bir sonraki hafta tekrar yaparken o sayfaya gidip onceki tablonun oldugu mesaji alintiliyorum. Sonra yeni mesajimda alintiladigim tablonun uzerinde degisimleri yapiyorum ama basinda ve sonundaki parantez icinde yazan
Rica ederimBeni çok utandirdiniz.Cok özür dilerim . Afedersiniz.![]()
Vallahi çok utandım çok çok özür diliyorum.Lutfen çok özür dilerim.Ben cevap vermek istemediğini dusundum resim hiç aklıma gelmediCanim benim be kadar on yargilisin
Ben sana yardimci olmak icin mesaj yazarken yeni yazdigin mesajlari gordugumu ve su an seninle ilgilendigimi anlayabilmem icin mesaj yazmaya ara verip senin gonderdigin yeni mesajlari begendim.
Biraz sabretsen mesajimi beklesen neyin ne oldugunu anlayacaksin zaten.
Tmm cnm sikinti yokVallahi çok utandım çok çok özür diliyorum.Lutfen çok özür dilerim.Ben cevap vermek istemediğini dusundum resim hiç aklıma gelmedi
Bende aksam yemeginden once 2 kasik cikolata yedim halbuki be iyi gidiyordum. Ilk gun diye bir sey demedim kendime ama bir daha olmucakSabah 9.30
3 yumurta az sütten omlet 3te2 sini anca yemisimdir. Kizimda biraz yedi hatta artti.
Kiraz sapi cayi
Az peynir 4 5 zeytin
1 salam
2 nugget
Saat 13.00 civari
Türk kahvesi yaninda 2 badem 2 kurukayisi
15.00
1 kase yogurtlu corba
Arada dondurma da var saatini hatırlamıyorum
17.00
Sabahtan kalan az omlet 1 nugget
Aksam 19.00
3 mücver
1 kaseden az mercimek
Salata ve yogurtlu semizotu
Kizimla yiyince az yedim miktar belirtmiyorum
Ne çok yemişim ve hep karbon olmuş. Yarin daha dikkatli olcam
Bende simdi uyuttum kizimi hemen devrilip yaticam bende. İyi gecelerTmm cnm sikinti yok
Bende aksam yemeginden once 2 kasik cikolata yedim halbuki be iyi gidiyordum. Ilk gun diye bir sey demedim kendime ama bir daha olmucak
Kizlari yatirabilirsem insallah menu paylascam bende
Benim mutfakta daha aksam yemegi fasli duruyor kizlari yatirinca toplucam. Esim meryemi yatirdi az once kizlar bana kaldiBende simdi uyuttum kizimi hemen devrilip yaticam bende. İyi geceler![]()
Anlayışınız için teşekkür ederim.Canim benim be kadar on yargilisin
Ben sana yardimci olmak icin mesaj yazarken yeni yazdigin mesajlari gordugumu ve su an seninle ilgilendigimi anlayabilmem icin mesaj yazmaya ara verip senin gonderdigin yeni mesajlari begendim.
Biraz sabretsen mesajimi beklesen neyin ne oldugunu anlayacaksin zaten.
Hoşgeldin canım, inşallah sende hedefine ulaşırsın.Vallahi çok utandım çok çok özür diliyorum.Lutfen çok özür dilerim.Ben cevap vermek istemediğini dusundum resim hiç aklıma gelmedi
Bu ev işleri içinde tatil olsa arada, bende bugün spor yapacağım dedim ev işlerinden sıra gelmedi.Benim mutfakta daha aksam yemegi fasli duruyor kizlari yatirinca toplucam. Esim meryemi yatirdi az once kizlar bana kaldi
İnşallah ödemdir cnm. Böyle olduğunda direk hevesim kaçıyor ne yalan söyliyeyim. Bende bugün hızlı bir giriş yaptm diyete. Akşam menümü paylaşıp yorumlarınızı alırım inşallah...Çok fazla artın yok canım ödemde olabilir, moralimizi bozmadan devam ederiz, ben arife günü 87.5 kg dum,bugün 88.5 , önceden çok üzülüyordum şimdi ise dengeliyorum üzülmek yok![]()
Yok bırakmıyorm inşallah. Birkaç gündür evimde olmamam dolayısıyla menülerim isteğim dışı oldu. Bugünden itibaren güzel menülerle devam edicem inşallah.Bende ilk eve geldigimde 95 ciktim. Odemde vardir. Sakin diyeti birakma