• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Merhaba.Bende ilk mesaj sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yaptığınızı ogrenebilirmiyim rica etsem.

Biraz sabir cnm resim cekip yazmaya calisiyorum

2019-06-10 21.47.26.png

Normal mesaj yazma bolumunden tablo tusuna basip yapmak istedigim tabloyu secip icini dolduruyorum. Daha sonra metin secer gibi tabloyu secip kopyala diyorum.

2019-06-10 21.48.39.png

Ilk mesajin sonunda sikayetin yanindaki 3 noktaya basiyorsun. Acilan pencereden duzenle seciyorsun. Ilk mesajda tablonu nereye yapistirmak istersen oraya tiklayip yapistiriyorsun.

Ben pcden daha rahat yapiyorum bu islemi. Yaptigim listenin sayfa numarasini not ediyorum. Bir sonraki hafta tekrar yaparken o sayfaya gidip onceki tablonun oldugu mesaji alintiliyorum. Sonra yeni mesajimda alintiladigim tablonun uzerinde degisimleri yapiyorum ama basinda ve sonundaki parantez icinde yazan [/QUOTE] ifadelerini siliyorum yoksa yeni tablo alinti mesaji gibi gorunur. Sonra her hafta bu olusturdugum yeni tabloyu tekrar kopyalayip ilk mesaja donuyorum. Duzenle dedikten sonra eski tabloyu silip yenisini yapistiriyorum

Ben bu sekilde yapiyorum daha baska turlu yapilir mi bilmiyorum

Aman canım söylemeyin lütfen begenmeyinde.Bildiginiz sizin olsun Allah'tan dünyada art niyetli olmayan yardim sever insanlarda var.Siz olmasanizda.
Canim benim be kadar on yargilisin
Ben sana yardimci olmak icin mesaj yazarken yeni yazdigin mesajlari gordugumu ve su an seninle ilgilendigimi anlayabilmem icin mesaj yazmaya ara verip senin gonderdigin yeni mesajlari begendim.
Biraz sabretsen mesajimi beklesen neyin ne oldugunu anlayacaksin zaten.

Biraz sabir cnm resim cekip yazmaya calisiyorum

Eki Görüntüle 2277385

Normal mesaj yazma bolumunden tablo tusuna basip yapmak istedigim tabloyu secip icini dolduruyorum. Daha sonra metin secer gibi tabloyu secip kopyala diyorum.

Eki Görüntüle 2277384

Ilk mesajin sonunda sikayetin yanindaki 3 noktaya basiyorsun. Acilan pencereden duzenle seciyorsun. Ilk mesajda tablonu nereye yapistirmak istersen oraya tiklayip yapistiriyorsun.

Ben pcden daha rahat yapiyorum bu islemi. Yaptigim listenin sayfa numarasini not ediyorum. Bir sonraki hafta tekrar yaparken o sayfaya gidip onceki tablonun oldugu mesaji alintiliyorum. Sonra yeni mesajimda alintiladigim tablonun uzerinde degisimleri yapiyorum ama basinda ve sonundaki parantez icinde yazan
ifadelerini siliyorum yoksa yeni tablo alinti mesaji gibi gorunur. Sonra her hafta bu olusturdugum yeni tabloyu tekrar kopyalayip ilk mesaja donuyorum. Duzenle dedikten sonra eski tabloyu silip yenisini yapistiriyorum

Ben bu sekilde yapiyorum daha baska turlu yapilir mi bilmiyorum
[/QUOTE]
Beni çok utandirdiniz.Cok özür dilerim . Afedersiniz.💜💜💜💜💜💜

Ben sana yardimci olmak icin mesaj yazarken yeni yazdigin mesajlari gordugumu ve su an seninle ilgilendigimi anlayabilmem icin mesaj yazmaya ara verip senin gonderdigin yeni mesajlari begendim.
Vallahi çok utandım çok çok özür diliyorum.Lutfen çok özür dilerim.Ben cevap vermek istemediğini dusundum resim hiç aklıma gelmedi

Sabah 9.30
3 yumurta az sütten omlet 3te2 sini anca yemisimdir. Kizimda biraz yedi hatta artti.
Kiraz sapi cayi
Az peynir 4 5 zeytin
1 salam
2 nugget

Saat 13.00 civari
Türk kahvesi yaninda 2 badem 2 kurukayisi

15.00
1 kase yogurtlu corba

Arada dondurma da var saatini hatırlamıyorum

17.00
Sabahtan kalan az omlet 1 nugget

Aksam 19.00
3 mücver
1 kaseden az mercimek
Salata ve yogurtlu semizotu
Kizimla yiyince az yedim miktar belirtmiyorum

Ne çok yemişim ve hep karbon olmuş. Yarin daha dikkatli olcam

Vallahi çok utandım çok çok özür diliyorum.Lutfen çok özür dilerim.Ben cevap vermek istemediğini dusundum resim hiç aklıma gelmedi
Tmm cnm sikinti yok

Sabah 9.30
3 yumurta az sütten omlet 3te2 sini anca yemisimdir. Kizimda biraz yedi hatta artti.
Kiraz sapi cayi
Az peynir 4 5 zeytin
1 salam
2 nugget

Saat 13.00 civari
Türk kahvesi yaninda 2 badem 2 kurukayisi

15.00
1 kase yogurtlu corba

Arada dondurma da var saatini hatırlamıyorum

17.00
Sabahtan kalan az omlet 1 nugget

Aksam 19.00
3 mücver
1 kaseden az mercimek
Salata ve yogurtlu semizotu
Kizimla yiyince az yedim miktar belirtmiyorum

Ne çok yemişim ve hep karbon olmuş. Yarin daha dikkatli olcam
Bende aksam yemeginden once 2 kasik cikolata yedim halbuki be iyi gidiyordum. Ilk gun diye bir sey demedim kendime ama bir daha olmucak

Kizlari yatirabilirsem insallah menu paylascam bende

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Gunaydin kizlar :KK68:

Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.

Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep :KK48:

20190611_080446.jpg

Aksam kizlari yatirinca azicik dinleneyim otururken 2 el candy crash oynayayim dedim. Telefon elimde uyuyakalmisim. Kalktim yatayim bari dedim mutfak yarina kalsin. Yogurt mayalamistim o geldi aklima onlari dolaba kaldirdim. Yemekleri dolaba kaldirdim. Odaya gidrrken makinedeki camasirlar giz kirpti bana sizi de sabah sererim dedim cikardim camasir sepetine biraktim. Gittim yattim sonra :KK70:

Dun aksam yemeginden once dayanamadim 2 tk cikolata yedim. Bayramdan kalma tatli istegimi birakmam lazim insallah bugun bu hataya dusmicem. Aksam yemegim resmide gelsin. Mercimek corba tane fasulye kirmizi biber yogurtlamasi. Yogurtlamayi esimle beraber yedik biraz kaldi bile. Onuda bugun oglen degerlendirmeyi dusunuyorum :KK66:

IMG-20190610-WA0017.jpg

Çok fazla artın yok canım ödemde olabilir, moralimizi bozmadan devam ederiz, ben arife günü 87.5 kg dum,bugün 88.5 , önceden çok üzülüyordum şimdi ise dengeliyorum üzülmek yok🙂
İnşallah ödemdir cnm. Böyle olduğunda direk hevesim kaçıyor ne yalan söyliyeyim. Bende bugün hızlı bir giriş yaptm diyete. Akşam menümü paylaşıp yorumlarınızı alırım inşallah...

Back