• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Mutfak toplayip camasirlari ayarlamam lazim ama o kadar useniyorumki su an sadece uyuyasim var

Slm kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor dicem ramazanda nasil gidecekse :)) az kaldi ramazanin sonuna bayramda 77-78 kg olsam ins olurum,ramazanda zor veriyorum ama almadigima cok memnun olacağım,bugun tartildim 79 ciktim ,sali 79,5 du...
Bugun 4:30 da tarlaya gittik domates stili diktim salatalik diktim capada yaptim ama cok fena sirtim kollarim agridi eve 10:30 da geldik agridan zor yattim iki saat uykuyla duruyordum,sagolsun asagidaki komsu uyutmadi evde tadilat vardi sanki odamda civi cakiyorlardi...aksamda anneme yemege gidecegiz himn aciktim galiba ama bugun kacamagim olucak annemgilnen gidip calistigimiz icin bugun firinda kiymali yaptiracagiz....bugunku sporum tam 4 saat olmus cok ter attim,sahurda 2 lt su icmistim..

Mutfak toplayip camasirlari ayarlamam lazim ama o kadar useniyorumki su an sadece uyuyasim var
Amann bugün de uyu bir guzelce dinlen,benimde camasirlsr toparlanıp katlanacak ama cok agrim var yarin katlar kaldirim napim gunduzde mukavelem var kostur kostur gel yemek yap yetisemim ramazan bana gore dolu dolu zaman hizli gecti..

Mutfaga gidecektim komsum geldi oturduk cocuklarda oynadilar. Sonra alt komsumda geldi yine oturduk 😊 mutfaga girdigimde saat 18.20ydi. Mutfagi topla yemek yap. Cok sukur iftara yemek yetisti. Simdi sirayla kizlari yikicam sonrada ben girerim. Buyuk ihtimalle sonra uyuyup kalirim 😂

Hergün fazlasıyla yoruluyorum bende. Yemek, bulaşık, çamaşır, çocuk, iş derken hiç işim bitmiyor. Çoğu kez kendimi tükenmiş hissediyorum. Ama neyseki azar azar da olsa kilolarımı verebiliyorum. Etraftakiler de yavaş yavaş kilomun azaldığını farketmeye başladı.

Hergün fazlasıyla yoruluyorum bende. Yemek, bulaşık, çamaşır, çocuk, iş derken hiç işim bitmiyor. Çoğu kez kendimi tükenmiş hissediyorum. Ama neyseki azar azar da olsa kilolarımı verebiliyorum. Etraftakiler de yavaş yavaş kilomun azaldığını farketmeye başladı.
Fantastikaa adin çok tanıdık geliyor ben eskilerden TurkishCandy. adımı değiştirdim. Sana tanıdık geliyor muyum acabaa. Kilo verme grubum falan vardı bir ara

Ama o çevremizdeki insanlar kiloyu yavaş yavaş aldığımızda hemen farkediyorlar ;nedense verdiğimizde anlamıyorlar .o kadar sinir oluyorum ki sizin yorumunuzu görünce yazmadan duramadım :)

Insan daha motive oluyor disaridan bu sekilde tepki alinca. Bende gecen haftasonu kayinvalidemdeyken mukabeleye gelen bir kadin (uzun zamamdir gormuyordum) zayiflamissin dedi mutlu oldum.

Bu ara bende tukenmisliklerdeyim hele evin islerini yetistiremeyince daha fazla bunaliyorum ama Allah tan kocam dert etmiyor bunlari

Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.

Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.

Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.

Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin... Bu günlerde bende hiç bir işimi yetiştiremiyorum. Çamaşır, bulaşık,yemek, ütü, çocuğun ödevi bunalıyor insan. Oruçluyken çok uykumda oluyor uyumazsam sersem gibiyim uyusam işler kalıyor ayyy ne yapacam bilmiyorum. Bunlar yetmezmis gibi ikizlerden birine tuvalet eğitimi veriyorum.:olamaz:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin... Bu günlerde bende hiç bir işimi yetiştiremiyorum. Çamaşır, bulaşık,yemek, ütü, çocuğun ödevi bunalıyor insan. Oruçluyken çok uykumda oluyor uyumazsam sersem gibiyim uyusam işler kalıyor ayyy ne yapacam bilmiyorum. Bunlar yetmezmis gibi ikizlerden birine tuvalet eğitimi veriyorum.:olamaz:
Ben su an wc egitimini rafa kaldirdim. Cunku hanimefendi herseyin farkinda inadina altina yapiyor. Bende sen ne zaman karar verirsen o zaman bezini alcam dedim. Bakalim bekliyorum. Dun karar verdi bezini aldim. Komsunun oglu gelince oyunu birakamadi ki surekli sordum var mi cis diye. Yine altina yapti sonra bez bagla bana dedi.

Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.

Ben su an wc egitimini rafa kaldirdim. Cunku hanimefendi herseyin farkinda inadina altina yapiyor. Bende sen ne zaman karar verirsen o zaman bezini alcam dedim. Bakalim bekliyorum. Dun karar verdi bezini aldim. Komsunun oglu gelince oyunu birakamadi ki surekli sordum var mi cis diye. Yine altina yapti sonra bez bagla bana dedi.
Allah ikimizinde yardımcısı olsun...Benim ki abla oldum ablalar bez bağlamaz iç çamaşırı giyer diyor. :KK70: Evin her tarafı sidik inan ki:kusmuk: offf yok yoruldum artık..senin kız kaç aylık?

Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.
Hakkınızda hayırlısı olsun... şimdi istanbulda mısınız?

Ama o çevremizdeki insanlar kiloyu yavaş yavaş aldığımızda hemen farkediyorlar ;nedense verdiğimizde anlamıyorlar .o kadar sinir oluyorum ki sizin yorumunuzu görünce yazmadan duramadım :)
Benim uzun zamandir gormedigim arkadasim 6 kg verdigim halde bana kg almissin dedi, resmen iddialaştı benle, güler msiin aglar misin

Hakkınızda hayirlisi olsun. Annenle kayınvaliden oradaydi galiba dimi

Çok geçmiş olsun canım ikinizede.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.

Bazı insanlar niye böyle davranıyor anlamıyorum, bende çok yaşadım aynı şeyi.
Aslinda arkadasim kötü niyetli biri degildir. Ama gercekten benim kilom cok fazla oldugu icin insanlar ancak simdi simdi farketmeye basladi. En az 5 kg daha vermeliyimki baya farkedilsin. Yüzüm falan ancak küçülmeye basladi. 10 kg vermis oldum bugunkü tartimla :))

Back