107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Cok sevindim temiz cikmasina,canim sana dicektim sen temizlik yaptigin sira agrin olmustu sanirim ceyranda kaldin,cunku aynisini bende yasamistim ,agridigi anda o bolgeyi sicak tutardim istici krem surerdim gecerdi Allahin iziniyle,cok gecmis olsun cok sukur temiz cikti sonucun..

Günaydın gizzlarr :)) sayfalari okuya okuya geldim,bugun ilk orucum okadar yogundum okadar yorgundumki bugun pazar ogleyece yatacagim dedim yatarmiyim dipcik gibi kaltim :))
Napiyonuz beslenmeler nasıl,bana gelince regliydimm ama gündüz yemedim su icme hariç bol bol su ictim uykusuzluk yorgunlugum coktu,bugun iyiyim ramazandan once mantiydi,kofte yuvarlamalardi,tarla ekim dikim capa işleriydi dinlenemedimdi,dunde tarlaya gittik öğleye ce calistim spor oldu ve dun guya oructum ama cok susamistim agizimin ici tuz coragi oldu derler ayni öyle oldum,eve geldim 14,:30da baktim oruc degilim kana kana su ictim..
Pazartesi kilomu cok merak ediyorum inş odem olmamisimdir cunku tarlaya gittigim gun sisiyorum ama sonucu guzel oluyor..
Beslenmeme gelince bir hafta icinde tek ka amagim gullac oldu,dun 10 kilo sut aldim 5 kilosuna yogurt mayaladim,bir bucuk.kilosuna sutlac yaptim cocuklar istiyordu ben yemedim sadece sekerine baktim bir yk kasigi,kacamak sayiliyormu cig kofte,malzemelerini hazirladim esim yogurdu hazir degil kendimiz yapiyoruz 35-40dk yoguruluyor,dun cok ozlemisiz acili olunca yedim ama perisan oldum sindiremedim..ins oda odem yapmaz bulgur odem yapiyor...

Kızlar selaaam burayı unutmadım hep aklımda ama nedense ramazanda dıyet olayı benı gıcık ettı. Sahurda iki dilim tam bugday ekmegı yemeye basladım. İftarda gene ufaktan dıkkat edıyorum. Ayrıca aklınızda bulunsun kesınlıkle iftara yakın tartılın. Endogrusu oymuş.
@HasibeG canım yarın tartı günü sabahtan tartılmak tartıda + gosterırı sahur yedıgımız ıcın iftara yakın tartılıp bildirim yapsak daha iyi olmazmı ? Ramazan boyunca en azından

Bence tatlıları, pideleri yiyiyoruz suçluluk duygusu ile buraya yazamıyoruz yada sadece ben yiyiyorumdur
Ben istesemde tatlı, pide yasak insülin direnci olunca korkumdan yiyemiyorum.
Arada kaçamak oluyor ama bu hurma yada muz ile oluyor mecburen bu bile kilo vermemi durduruyor hatta dün 300 gr artıya geçmişim.
Sabit kalmaya çalışacağım en azından.

Hiç duymadım canım, bende leslie 5K yapıyordum ramazandan önce bayağı etkili.

Slm kizlar

Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..

Tesekkur ederim cnm sagol.

Etli mi yaptiniz cnm. Ben etsiz cigkoftede yemezdim eskiden hoslanmazdim. Diyarbakirdayken etli cigkofteyle tanistim surekli almaya basladim. Sonra etsizini hic begenmemeye basladim. Bir sure biz de evde yaptik(esim sagolsun). Tembellestik artik ara sira bizde disaridan aliyoruz alistim artik etsizede.

Anneler gunumuz kutlu olsun,rabbim evlatlarimizi vatana milletimize,iyi huylu guzel ahlakli Rabbimize iyi kul olarak yetistirmeyi nasip etsin...
Amin cnm insallah

Ben ramazanda spor yapamadığım için kilo veremiyorum ,sabit kalsam yeter. Ramazan bir ara verme dönemi olacak benim için sonrasında spora devam.Diyetim iyi gidiyor .
Ben de simdilik spor yapamadim ilerleyen gunlerde de yapabilecegimi pek sanmiyorum.

Gecen hafta 16.00da tartilmistik cnm.12 saat aclik sonrasi bu haftada oyle yapariz

Evet cnm.sabit kalirsak cok iyi

Ben su videolarini indirmistim ama daha yapmak nasip olmadi. Sen hangi videosunu yapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…