- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.581
Tartı günüüüüü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın senin adına çok sevindim. Kaç kilo verdin peki?Selâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı.![]()
![]()
Darisi basima bende de pco varSelâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı.![]()
![]()
3 ay oldu galiba başlayalı 10 kg verdim daha 20 kilom var vermem gereken.Gözünaydın senin adına çok sevindim. Kaç kilo verdin peki?
İnşallah canım kilo verince düzeliyor başaracağız.Darisi basima bende de pco var![]()
İnşallah bende insulin direncide var. İlaçta kullaniyorum. O düzenler sanmistim ama döngüm çok duzensizlesti..İnşallah canım kilo verince düzeliyor başaracağız.
Önceki hafta kaç kiloydun canım.Şimdi tartildım 92.9 geldim tam gaz devam :)
Bende aynı canım insülin direnci için glifor 1000 mg kullanıyorum sabah/ akşam.Benim regl çok düzenli oldu ondan sonraİnşallah bende insulin direncide var. İlaçta kullaniyorum. O düzenler sanmistim ama döngüm çok duzensizlesti..
Maşallah canım 6 ' lı rakamlara geçiş yapmışsın çok güzelKızlar ben reglıyım. Bugun 2. Gunum.... illaki ödem falan vardır vucudumda. Insallah haftaya daha cok gıder. Aldıgım kıloyu en azından verebılmısım.
Gecen hafta: 70.5
Bu hafta: 68.9
Fark: -1,6
Hatirlamiyorum ama bu hafta veriyorum cok sukur. Gecen hafta regl sisligide vardiÖnceki hafta kaç kiloydun canım.
Glukofen benimde. Ama düzenlemedi. Sanırım daha fazla kg verince ancak..Bende aynı canım insülin direnci için glifor 1000 mg kullanıyorum sabah/ akşam.Benim regl çok düzenli oldu ondan sonra
Evet azmin elinden hiçbirşey kurtulamazHatirlamiyorum ama bu hafta veriyorum cok sukur. Gecen hafta regl sisligide vardi
İnşallah..Evet azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz![]()
Tbrkler cnm...Şimdi tartildım 92.9 geldim tam gaz devam :)
Tesekkur ederimmTbrkler cnm...