• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı. :nazar: :nazar::nazar:
Gözünaydın senin adına çok sevindim. Kaç kilo verdin peki?

İnşallah bende insulin direncide var. İlaçta kullaniyorum. O düzenler sanmistim ama döngüm çok duzensizlesti..
Bende aynı canım insülin direnci için glifor 1000 mg kullanıyorum sabah/ akşam.Benim regl çok düzenli oldu ondan sonra

Kızlar ben reglıyım. Bugun 2. Gunum.... illaki ödem falan vardır vucudumda. Insallah haftaya daha cok gıder. Aldıgım kıloyu en azından verebılmısım.
Gecen hafta: 70.5
Bu hafta: 68.9
Fark: -1,6
Maşallah canım 6 ' lı rakamlara geçiş yapmışsın çok güzel :KK9: :nazar:

Evet azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz :KK9:
İnşallah..
Dün eski kiyafetlerimi denedim. Cogu etegim olmaya baslamis. Asıl balık tarzi kumas etekler hic olmuyor. Yepyeni elbiseler, bluzlar hepsi duruyor. Bluz sadece 1 tane rahat oldu. Digerlerinde nefes alamadim.
13 martta baslamistim 5 haziran hedefim 85 idi ama 89 gormeyede raziyim. Bayramdan kurban bayramina kadar 2 ay 10 gun var. Ona da 10 kg hedef koycam. O elbiselere girmem lazımm :)))

Back