• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benımde biri emince diğeride emmek istiyor benı resmen sömürüyolar elım ayagım cekılıyor Ama bıyandanda orucumu tutmak istiyorum :KK43: hareket falan zaten hak getıre hıc bıse yapamıyorum gucsuzlestim sankı

Umarım hersey yolunda gıder dıkkat et kendıne

Sen böyle dıyosun daha dun bı arkadas yazdıkı keske senın gbı sanslı olsam ıkızım olurdu :KK70: hıc bıse dıyemedım :KK70: :KK70:

Bazen emineyle zeynep delirtiyor beni ki emine buyuk laftan anliyor. Iki ayni yasta ve inatta olsaydi nasil olurdum tahmin edemiyorum gerci Allah sabrinida ona gore veriyordur.

Evet canım iyi haberlerini bekliyoruz,bu ara sen çok yoruldun cenazeniz olunca ondan olmuştur belki canım.

Ben de yorgunluktan diye tahmin ediyorum ama ihmal etmeyelim dedik

Bazen emineyle zeynep delirtiyor beni ki emine buyuk laftan anliyor. Iki ayni yasta ve inatta olsaydi nasil olurdum tahmin edemiyorum gerci Allah sabrinida ona gore veriyordur.

Ben de yorgunluktan diye tahmin ediyorum ama ihmal etmeyelim dedik
Tabiki canım ihmal etme kendine dikkat et,sağlık herşeyden önemli.

Herkese hayırlı sahurlar kızlar... Tek bebişi olanlar şükr edin. Çünkü iki olunca iftara iki saat kala pilim bitiyor. Normalde gündüz hiç uyuyamam ama oruçluyken uyuyabiliyorum. Ikizler bir saat yatsada bende kivrilsam diyorum tabi kısmet olmuyor. Onlar uyuyunca burayı topliyim, çamaşır sereyim, lavaboları yıkayayım diyorum çünkü onlar uyanıkken bu işleri yapamıyorum. Bir bakiyorum hoop uyanmışlar. Benim uyku da akşama kalıyor :KK70: Ama yinede bin şükür iyiki varlar... Allah hepimizin yavrularını bağışlasın:anne: kazadan beladan korusun.:dua:

Herkese hayırlı sahurlar kızlar... Tek bebişi olanlar şükr edin. Çünkü iki olunca iftara iki saat kala pilim bitiyor. Normalde gündüz hiç uyuyamam ama oruçluyken uyuyabiliyorum. Ikizler bir saat yatsada bende kivrilsam diyorum tabi kısmet olmuyor. Onlar uyuyunca burayı topliyim, çamaşır sereyim, lavaboları yıkayayım diyorum çünkü onlar uyanıkken bu işleri yapamıyorum. Bir bakiyorum hoop uyanmışlar. Benim uyku da akşama kalıyor :KK70: Ama yinede bin şükür iyiki varlar... Allah hepimizin yavrularını bağışlasın:anne: kazadan beladan korusun.:dua:
Amin cnm

Dun benim iftarda 10 dk gecikmeli oldu anca yetisti yemek. Meryemi yanliz birakamiyorun uyanikken hemen bir yere tutunup dikiliyor sonra gideyim derken dusuyor. Bir de alti pisti cok kotu huysuz.

Slm kizlar
Ogleden sonra hastaneye gittik kardiyolojiye randevu 15.30da olunca sonuc gosterme isi yarina kaldi sabahtan gitcez bakalim ne diyecek

Sahurda cnm birsey yemek istemiyor bu yuzden 2 gundur 5 yk musli ve sut yiyorum

Dun iftarda mercimek corbasi havuc yogurtlamasi kiymali soslu cokertme kebabi(etim bitmis bende kiymali sosla yaptim)

Bugun iftarda yine mercimek corbasi patlican oturtma (dun kiymali sosu fazla tuttum bugun patlicana kullandim) havuc yogurtlamasi bulgur pilavi

Slm kizlar
Ogleden sonra hastaneye gittik kardiyolojiye randevu 15.30da olunca sonuc gosterme isi yarina kaldi sabahtan gitcez bakalim ne diyecek

Sahurda cnm birsey yemek istemiyor bu yuzden 2 gundur 5 yk musli ve sut yiyorum

Dun iftarda mercimek corbasi havuc yogurtlamasi kiymali soslu cokertme kebabi(etim bitmis bende kiymali sosla yaptim)

Bugun iftarda yine mercimek corbasi patlican oturtma (dun kiymali sosu fazla tuttum bugun patlicana kullandim) havuc yogurtlamasi bulgur pilavi
Cok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey çıkmaz.

Slm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.

Merhaba Bulamiyorum Bulamiyorum sonuçlarını dr ye gösterdin mi?
Gosterdim cnm iyi cok sukur 😙

Slm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.

Geçmiş olsun canım çok şükür bir sıkıntı çıkmamış

Mrb kızlar nasıl gidiyor ramazanda kilo verme süreciniz ben veremiyorum farkettiğimiie göre
Sanırım tatlı ihtiyacım daha fazla oluyor normal günlere göre çikolata, dondurma ya da tatlı yediğim için de ramazan da kilo verebilmem pek olası görünmüyor inşallah ilk günler içindir böyledir diyorum en azından kilo almadan bitirirsem iyi olur kendi adıma ramazanı
Bu arada bu gece sahur yapamadığım için bugün niyetlendim oruca emzirdiğim için kendime güvenmedim
Sizlerin nasıl gidiyor kilo verme işi

Geçmiş olsun canım çok şükür bir sıkıntı çıkmamış
Tesekkur ederim cnm.

Simdilik ramazan benim icin normal gidiyor cok dikkat ettigim soylenemez. Yemekten sonra tatli yedigimde oluyor. Bugun takimda bildirim gunu gecen hafta cumaya gore +0.5 ciktim. Ben daha fazla olur diye tahmin ediyordum ama sahurda musli ve sut yedigim ocin dengeliyorum biraz sanirim

Slm kizlar

Çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına kendine dikkat et.

Mrb kızlar nasıl gidiyor ramazanda kilo verme süreciniz ben veremiyorum farkettiğimiie göre
Sanırım tatlı ihtiyacım daha fazla oluyor normal günlere göre çikolata, dondurma ya da tatlı yediğim için de ramazan da kilo verebilmem pek olası görünmüyor inşallah ilk günler içindir böyledir diyorum en azından kilo almadan bitirirsem iyi olur kendi adıma ramazanı
Bu arada bu gece sahur yapamadığım için bugün niyetlendim oruca emzirdiğim için kendime güvenmedim
Sizlerin nasıl gidiyor kilo verme işi
Benim de hiç iyi gitmiyor canım dikkate edemiyorum. Çocukların peşinde kosturmaktan dolayı çok acıkıyorum haliyle iftarda gözüm dönüyor :KK43: inş kilo almam bende çünkü ben ramazanda alıyorum.

Back