107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bende iftarımı yazayım
1 kase mercimek çorbası, 1 kase tavuklu bamya, 3 kaşık mantarlı makarna, 1.5 bardak ayran, avuç içim kadar pide
Yemekten hemen sonra 1 duble Türk kahvesi, 1 parça çikolata
Ara
1,5 top kadar dondurma
Nescafe
Biraz fazla oldu ama ilk gün diye inşallah kilo vermeye devam ederiz şu sahur işini nasıl yapıcam onu bilmiyorum hala akşam 11buçuk gibi yemiştim ama şu ana tokum ve gece nasıl kalkarım duruyu uyandırmadan onu düşünüyorum

Iyi geceler kizlar
Islerim vardi giremedim bugun. Meryemde iyice hareketlendi artik yerde yalniz birakamiyorum. Hemen bir kenera gidip ayaga kalkiyor. Sanki durabilecekmos gibi ellerini birakiyor,ayakta saga sola arkaya donmeye calisiyor. Mama sandalyesiyle yurutecte cok durasi gelmiyor. Yerdede surekli beni bagliyor. Artik uyudugunda islerimi yetistirmeye calisiyorum.

Iftarda 1/2 kase tarhana corba 3 yk bezelye yemegi 2 yk pilav. Evde ramazan pidesi yaptim 1 lokma ondan yedim yapabilmismiyim diye. Bir de cocuklara tavuk kizartmistim (gogus eti) 3 parca ondan yedim. 1 bardak ayran

Kızlar bu hafta mosafırlerım vardı oyuzden gıremedım.... bugun sabah tartıldım 70.5 cıktım Mısafır hedıyesı dıyelım.... haftaya pazartesi hedefim 68.9 olmak telafi edecegım

Insallah 7lerden bir an once kurtulup bir daha hic gormezsin cnm

Selam kizlar tartilari gorelim :)
Bugunku kg 95
Gecen opazartesi hatırlayamadım Bulamiyorum

Gecen hafta 95.7ymis cnm -0.7 desin

Slm kızlar
Geçen hafta 79.0
Bugün 76.7
Fark - 2.3

Oooooooooo

Benim geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.7
Hatta üç haftadır böyle
Bu hafta hemen hemen hiç kaçamak yapmadım ama egzersiz de yapmadım. Hayırlısı olsun inş ramazan sonuna kadar iki kilo versem yeter

Bir donem olur oyle cnm simdi ramazanda vucudun sasirir yine eksi gormeye baslarsin insallah. (Daha ne kadar eksileceksen )

Cok guzel gitmis cnm. Adet sisligin gidincede hftaya guzel bir eksi olur

Merhaba kızlar bu hafta annemdeydim. Tartıları bozulmuş galiba. Her çıkışımda farklı gösterdi.ortalama 68-69 lu bir rakam ama tam bilemedim ne oldugunu. Haftaya evimde tartilirim artik.

Gecen haftada 68.8missin bu hafta bos yazalim haftaya net sonucunu yazariz

Geçen hafta 92.6
Bu gün 94.1
+1.5 malesef diyete başladığımdan beri ilk defa artıdayım inşallah bu hafta toparlarım

Olur cnm arada en kisa zamanda veririsin inaallah

Oooooooooo

Gece bu mesaji yazarken telefonumun sarji bitti kapandi. Bir daha anca girebildim foruma oncelikle bu mesajimi gondereyim dedim

Ben gecen hafta 93.7
Bugun 93.4 ciktim yogunluktan girip yazamadim.
Pazartesiye gore -300 ama cuma 92.1dim ona gore +1.3

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.

Meryemi uyuttum simdi kucagimda yatircam onu yatagina sonra zeynebe birseyler yedirip listeyi yaparim insallah

Gecmis olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Kendini ihmal etmemen n güzel

Çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey çıkmaz

Gecmis olsun canim ins hic kotu birşey cikmaz kan tahlilerinde rabbim sifamizi versin,listeyi sonrada yaparsin sen iyi olda..

Çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Kendini ihmal etmemen n güzel
Çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey çıkmaz
Gecmis olsun canim ins hic kotu birşey cikmaz kan tahlilerinde rabbim sifamizi versin,listeyi sonrada yaparsin sen iyi olda..
Çok geçmiş olsun canım

Tesekkur ederim kizlar sagolun

üyeler
başlangıç
06.05.2019
13.05.2019
20.05.2019
27.05.2019
haftalık fark
aylık fark
@mutlumuyum ki
71.9
-
-
N nmgy
73.5
-
-
Umutdeniz4
99.3
90,0
-2,8
Bulamiyorum
107
93,4
-0,3
elifimm39
103.5
94,1
+1,5
S sdctnsn
84.0
76,7
-2,3
BitmeyenUmidim
83.9
79,8
-1,4
Amine Busra
101,8
95,0
-0,7
E Elizabeth
95.0
64,7
0
Tombuldut
77,0
70,5
+1,0

en çok kilo veren Umutdeniz4 tebrik ederim cnm başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan elifimm39 inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm

hatalarım varsa şimdiden özür dilerim lütfen düzeltiniz

Eline emeğine sağlık canım, inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey değildir.

Eline sağlık canım çok uğraşıyorsun tablo yapmak için

Kızlar iftar menüm
1 kase Mercimek çorbası, fırında tavuk ve patates yemeği, 2 adet kabak mücver, avuç içi kadar pide, 1 bardak ayran
Yemekten sonra duble Türk kahvesi
Ara 5 çilek, 1 muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…