• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bulamiyorum Bulamiyorum cnm kusuruma bakma bir türlü tam hazırlanıp diyetime devam edemedim. Bu da tam olarak benim suçum aslında kendimi uzun soluklu bi diyet psikolojisine sokmadan diyete sokmayı denedim. Şuan zaten ramazan oruç tutuyorum iftarda yediklerime mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum. Sahura kalkıp bişeyler yemiyoruz su falan içiyoruz sadece. Yıllardır bu böyle oldu hiç sahur yapamıyoruz kalksakta yiyemiyoruz eşimde öyle bende. Şimdilik 96 kilo dolaylarında geziyorum. Bayrama kdr bi 5 kilo versem dünyalar benim olurdu. Kaynanama gidicez bayramda oraya bu kdr obez gitmek istemezdim asla.

Bulamiyorum Bulamiyorum cnm kusuruma bakma bir türlü tam hazırlanıp diyetime devam edemedim. Bu da tam olarak benim suçum aslında kendimi uzun soluklu bi diyet psikolojisine sokmadan diyete sokmayı denedim. Şuan zaten ramazan oruç tutuyorum iftarda yediklerime mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum. Sahura kalkıp bişeyler yemiyoruz su falan içiyoruz sadece. Yıllardır bu böyle oldu hiç sahur yapamıyoruz kalksakta yiyemiyoruz eşimde öyle bende. Şimdilik 96 kilo dolaylarında geziyorum. Bayrama kdr bi 5 kilo versem dünyalar benim olurdu. Kaynanama gidicez bayramda oraya bu kdr obez gitmek istemezdim asla.
Aferin sana :sinirli: al bunu hak ettin. Insan en azindan bir haber verir kendimi psikolojik olarak hazir hissetmiyorum bir sure sonra araniza doncem der.
Neyse artik geldin ya unutalim bunu.
Sen emzirmiyor muydun aklimda oyle kalmis sut iznindesin diye. Emziriyorsan rahat oruc tutabiliyor musun

Aferin sana :sinirli: al bunu hak ettin. Insan en azindan bir haber verir kendimi psikolojik olarak hazir hissetmiyorum bir sure sonra araniza doncem der.
Sen emzirmiyor muydun aklimda oyle kalmis sut iznindesin diye. Emziriyorsan rahat oruc tutabiliyor musun
Fantastikaaa ya sormuşsun ama ben emziriyorum ve oruçta zorlanmadım çok şükür deniyeyim diye başlamıştım şimdilik iyiyim

Dünkü menüm

03 :25 Sahur
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşar peyniri
2 ceviz, domates,salatalık, 3 dilim siyez ekmeği, 1 su bardağı kefir

19:54 iftar
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak taze fasulye, 3 dilim siyez ekmeği,
1 su bardağı kefir, salata

21:00 çayın yanında 1 hurma,6 badem

60 dk tempolu yürüyüş

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.

Meryemi uyuttum simdi kucagimda yatircam onu yatagina sonra zeynebe birseyler yedirip listeyi yaparim insallah

Gecmıs olsun canım cıktımı sonuclar

Bende emzırıyorum cocuklar 15 aylık ama ıkıtane oldukları ıcın hıc ıyı degılım. Ikısıde aynı anda emıyor emzırmesem cok hırcınlasıyorlar asırı memeye duskunler. Hal böyle olunca aşırı derece halsızlık acıkma mıde bulantısı oluyor ve ıftarda kendımı tutamıyorum :( aslında corba ıctıkten sonra şişiyorum ama genede hunharca yeme ıstegım oluyor. Sızler ne yapıyosunuz nası basedıyosunuz :( sahurda yapıyorum ayrıca

Emziriyorum. Zorlanmıyorum desem yalan olur oruç tutarken ama çok borcum oldu iki hamileliğimden falan. Ağustosta süt iznim bitiyor 8 saate dönücem.

Bende emzırıyorum cocuklar 15 aylık ama ıkıtane oldukları ıcın hıc ıyı degılım. Ikısıde aynı anda emıyor emzırmesem cok hırcınlasıyorlar asırı memeye duskunler. Hal böyle olunca aşırı derece halsızlık acıkma mıde bulantısı oluyor ve ıftarda kendımı tutamıyorum :KK43: aslında corba ıctıkten sonra şişiyorum ama genede hunharca yeme ıstegım oluyor. Sızler ne yapıyosunuz nası basedıyosunuz :KK43: sahurda yapıyorum ayrıca
Benimki de memeye çok düşkün. Şuanda 12 aylık. Ama şu var Rabbim mi yardım ediyor bilmiyorum ben çok hızlı doyuyorum. Yani aç kalkmıyorm sofradan ama çok fazla besinde tüketemiyorm. Ben zaten her ramazan kilo veriyorum.

Fantastikaaa ya sormuşsun ama ben emziriyorum ve oruçta zorlanmadım çok şükür deniyeyim diye başlamıştım şimdilik iyiyim

Allah kolaylik versin cnm

Gecmıs olsun canım cıktımı sonuclar

Tshlar normal cikmis demir ilaci yazmis carpintim icin kardiyolojiye gitmemi soylemis. Yarina randevu buldum sansima 15.30da egitim arastirmaya gidicem

Bende emzırıyorum cocuklar 15 aylık ama ıkıtane oldukları ıcın hıc ıyı degılım. Ikısıde aynı anda emıyor emzırmesem cok hırcınlasıyorlar asırı memeye duskunler. Hal böyle olunca aşırı derece halsızlık acıkma mıde bulantısı oluyor ve ıftarda kendımı tutamıyorum :KK43: aslında corba ıctıkten sonra şişiyorum ama genede hunharca yeme ıstegım oluyor. Sızler ne yapıyosunuz nası basedıyosunuz :KK43: sahurda yapıyorum ayrıca

Iki vocukla zor valla Allah yardimcin olsun

Emziriyorum. Zorlanmıyorum desem yalan olur oruç tutarken ama çok borcum oldu iki hamileliğimden falan. Ağustosta süt iznim bitiyor 8 saate dönücem.

Zaman o kadar cabuk geciyorki bir bakmissin nobettesin

Allah kolaylik versin cnm

Tshlar normal cikmis demir ilaci yazmis carpintim icin kardiyolojiye gitmemi soylemis. Yarina randevu buldum sansima 15.30da egitim arastirmaya gidicem

Zaman o kadar cabuk geciyorki bir bakmissin nobettesin
İnşallah kardiyolojidede normal çıkar sonuçların.

Benimki de memeye çok düşkün. Şuanda 12 aylık. Ama şu var Rabbim mi yardım ediyor bilmiyorum ben çok hızlı doyuyorum. Yani aç kalkmıyorm sofradan ama çok fazla besinde tüketemiyorm. Ben zaten her ramazan kilo veriyorum.

Benımde biri emince diğeride emmek istiyor benı resmen sömürüyolar elım ayagım cekılıyor Ama bıyandanda orucumu tutmak istiyorum :( hareket falan zaten hak getıre hıc bıse yapamıyorum gucsuzlestim sankı

Umarım hersey yolunda gıder dıkkat et kendıne

Sen böyle dıyosun daha dun bı arkadas yazdıkı keske senın gbı sanslı olsam ıkızım olurdu :D hıc bıse dıyemedım :D :D

Benımde biri emince diğeride emmek istiyor benı resmen sömürüyolar elım ayagım cekılıyor Ama bıyandanda orucumu tutmak istiyorum :KK43: hareket falan zaten hak getıre hıc bıse yapamıyorum gucsuzlestim sankı

Umarım hersey yolunda gıder dıkkat et kendıne

Sen böyle dıyosun daha dun bı arkadas yazdıkı keske senın gbı sanslı olsam ıkızım olurdu :KK70: hıc bıse dıyemedım :KK70: :KK70:
Aslında çok güzel ikiz annesi olmak, bir o kadarda zor ve fedakârlık gerekiyor tabi canım yaşayan bilir.

Spor
Leslie 1 mile 16 dk ( 60 kalorilik kaçamak cezası)
Leslie 23 dk

03 : 25 sahur
1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz
1 dilim beyaz peynir, 3 dilim siyez ekmeği
Domates,salatalık, 4 kaşık limonlu yoğurt

19:56 İftar
1 kâse mercimek çorbası, 2 dilim siyez ekmeği
1 su bardağı kefir, 1 salatalık

1.5 litre dukan içeceği
1 litre su

Back