• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Mrb kızlar bugün kimse uğramamış
Menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 5 dilim sucuk
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
2 tane küçük karnıyarık, yoğurt
Ara
Nescafe
Akşam
Yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, 2 ceviz, 2 dilim elma karışımı
Bugün spor yapamadım ama temizlik yaptım 2 saat kadar
Sahura kalkamam ama yiyip yatıcam bu arada tartı işini nasıl yapalım sabah mı tartılıcaz iftardan önce mi ona göre tartılıcam
Güzel bir eksi bekliyorum inşallah
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Ben ilk gün deneyeceğim inşallah emzirirken çok susuzluk çekmem diye ümit ediyorum

Slm kizlar
Yorgunum bir bakayim yatmadan dedim
Yrn sabah tekrar gorjsuruz insallah

Yarin herkes 16.00da tartilip yazsin imsak 4 te olsa ortalama 12 saat aclik sonrasi tartiliriz. Normaldede en gec 8de yemek yesek sabah kalkinca 8 gibi tartiliyoruz yani 12 saat sonra. Bu yuzden ramazandada tarti saatimizi 16.00 olarak belirleyelim. Oruc tutamayanlar yine her zamanki saatlerinde tartilsinlar.

Iyi geceler

Slm kizlar
Yorgunum bir bakayim yatmadan dedim
Yrn sabah tekrar gorjsuruz insallah

Yarin herkes 16.00da tartilip yazsin imsak 4 te olsa ortalama 12 saat aclik sonrasi tartiliriz. Normaldede en gec 8de yemek yesek sabah kalkinca 8 gibi tartiliyoruz yani 12 saat sonra. Bu yuzden ramazandada tarti saatimizi 16.00 olarak belirleyelim. Oruc tutamayanlar yine her zamanki saatlerinde tartilsinlar.

Iyi geceler
Inşallah canım tartılıp yazarım, erkenden tartılmaya alıştım şimdi 16 'ya kadar beklemek zor olacak.

Gunaydin kizlar

Dunku menum biraz sacma oldu

Sabah domates salatalik zeytin yumurta
Ogle xls
Ogleden sonra taziyeye gittik. arkadas annesinde kaliyordu (duzceden izmite gectik sonra eve donduk) ilk defa oraya gittigim icin verdikleri tabaktakileri yedim ayip olmasin diye 1 dlm kek 1 dlm borek kucuk bir kase patates salatasi
Aksam sade kahve ve 10 badem yedim

Gece 1 bucukta yattim az kalsin sahura kalkamiyordum yarim saat kala uyandim cok sukur hemen cay salladim 2 yumurta kirdim (esimle yedik) zeytin peynir domates salatalik 1 dlm ekmek 2 ceviz

Ekmek yemegi planlamiyordum ama apartopar sofra kurunca kendime ozel tabak hazirlayamadim. Insallah bundan sonra daha dikkatli olurum.

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
Geçen hafta ramazan öncesi bütün gezmeler bir araya toplandı iki günde misafir vardı o yüzden çok kötü beslendim bu gün epey artı çıkabilirim oruçla düzene girerim inşallah

Merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar
Bende sahur menümü vereyim
Ben yatmadan önce sahur yaptım gece 11 buçuk gibi çünkü duru ile uyuduğum için kımıldasam uyanıyor gerçi dün gece 5 e kadar uyuruyanıktı beni de uyutmadı sağolsun
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 2 ceviz, 1 bardak çay
Canım çok bişey istemedi ilk günden

Slm kizlar yogunluktan giremedim ve cok yorgunumm hic dinlenemedim tarla isleri derken ramazan hazirligi ne bugun ins erken yatarım bide yeni regl oldumm
Gecen hafta 81,5
Bugun 79,8 ciktim odemimde olabilir yeni regl oldum fark -1,7 kg gitmis cokda mutlu olmadim vc hep sıkıntı oldu yogunluktan birsey yapamadim iki gundurde tatli tur kacamagim oldu megersem regldenmis :( keske olmasa idi sonuc daha iyi olur du bu cektigim eziyete karşı az giden kg

Geçen pazartesi = 92.8

Bugün =
20190506_223623.jpg

03:20 Sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim siyez ekmeği
2.5 ceviz,2 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, 1 bardak kefir
5 çilek

19:54 iftar
4 kaşık yayla çorbası, 1.5 közlenmiş patlıcan, biber, 5 kaşık yoğurt
Donmuş 1 muz ve 5 çileği blendırda çektim ,ondan 3 kaşık ve bir lokma pide.
Ne kadar çok yemişim sahurda🙄🙄🙄

Back