- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
CANIm hayırdır neden bırakıyorsun noldu ?Dia sırasıAomine Daiki ye geçti
Ben okuması yapılmayan 6 kişi için de okudum. Listeyi bırakıyorum, takibinizi yaparsınız; beni okudu işaretleyin.
Okudum senin için Allah kabul etsinDua sırasıAomine Daiki 'te. Duası: Allahım sen evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eyle. Onu salih/saliha kullarından eyle.aileme ve bana dünya ve ahirette af ve afiyet ihsan eyle.. kötü, şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi koru.. bebek sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat Rabbim. Duama iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri avuçlarına ver Allahım amin..
VE hûvel gaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımDua sırasıAomine Daiki 'te. Duası: Allahım sen evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eyle. Onu salih/saliha kullarından eyle.aileme ve bana dünya ve ahirette af ve afiyet ihsan eyle.. kötü, şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi koru.. bebek sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat Rabbim. Duama iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri avuçlarına ver Allahım amin..
VE hûvel gaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum Allah kabul etsin insaAllahDua sırasıAomine Daiki 'te. Duası: Allahım sen evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eyle. Onu salih/saliha kullarından eyle.aileme ve bana dünya ve ahirette af ve afiyet ihsan eyle.. kötü, şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi koru.. bebek sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat Rabbim. Duama iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri avuçlarına ver Allahım amin..
VE hûvel gaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Amin canım Allah razı olsunAomine Daiki için okudum. Rabbim gönlüne göre versin
canım destek olmaya çalışırım ama yoğun çalışıyorum ya fettah ile birlikte zor yetişiyor. Aslında ayrı konu açsan sadece kendin için bence baya destek olan olurHanımlar bu yıl Öğretmen olarak atanayım diye 4444 salavat-ı tefeciye ye başladım, okuyabildiğiniz kadar destek olur musunuz
Bir şey mi oldu?Dia sırasıAomine Daiki ye geçti
Ben okuması yapılmayan 6 kişi için de okudum. Listeyi bırakıyorum, takibinizi yaparsınız; beni okudu işaretleyin.
okumayan kaldı mı sana canım? Ben duamı paylaşayım ona göre.Amin canım Allah razı olsun
Olayım nası yapıyoruz canımHanımlar bu yıl Öğretmen olarak atanayım diye 4444 salavat-ı tefeciye ye başladım, okuyabildiğiniz kadar destek olur musunuz
Amin inşallah Allah kabul etsin canım, okudumAllah’ım bu sene gireceğim sınavda ilk seferde benim için en hayırlı olan yeri kazanmamı nasip et. Beni, ailemi ve bu grupta dua eden herkesi kötülüklerden, kötü insanlardan koru. Dünyada ve ahirette huzur ve mutluluk ver Rabbim.Bize tuzak kuranları, kötülüğümüzü isteyenleri kendi tuzaklarına düşür. Bana en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle mutlu bir evlilik nasip et ve duama eşlik eden diğer arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımDua sırası bende
Allah’ım bu sene gireceğim sınavda ilk seferde benim için en hayırlı olan yeri kazanmamı nasip et. Beni, ailemi ve bu grupta dua eden herkesi kötülüklerden, kötü insanlardan koru. Dünyada ve ahirette huzur ve mutluluk ver Rabbim.Bize tuzak kuranları, kötülüğümüzü isteyenleri kendi tuzaklarına düşür. Bana en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle mutlu bir evlilik nasip et ve duama eşlik eden diğer arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.
Ve hüvel kaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum canım Allah kabul etsinDua sırası bende
Allah’ım bu sene gireceğim sınavda ilk seferde benim için en hayırlı olan yeri kazanmamı nasip et. Beni, ailemi ve bu grupta dua eden herkesi kötülüklerden, kötü insanlardan koru. Dünyada ve ahirette huzur ve mutluluk ver Rabbim.Bize tuzak kuranları, kötülüğümüzü isteyenleri kendi tuzaklarına düşür. Bana en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle mutlu bir evlilik nasip et ve duama eşlik eden diğer arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.
Ve hüvel kaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?