- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.689
- 548
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Allah razı olsun canım benim saolBugün 3.025 ya Mucib hatmi yaptım, dua grubumdaki hepimizin dualarının kabulü için vesile olsun inşallah❤
-Adel- senin için de okudum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benim saolBugün 3.025 ya Mucib hatmi yaptım, dua grubumdaki hepimizin dualarının kabulü için vesile olsun inşallah❤
-Adel- senin için de okudum
![]()
Dua sırası-Adel- 'te. Duası: Rabbim senin rizanla açtım ellerimi semaya. Evime huzur mutluluk Eşime sağlık güç kuvvet ver borçlarından ferahlamasini sağla ve sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip et rabbim duama icabet edenlerinde duası kabul eyle.
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
![]()
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
@meltem151515515
Sağol canım benim Allah razı olsun ❤-Adel- okudum balım Allah kabul etsin inşallah
Sağol canım benim Allah razı olsunOkudum-Adel- , Allah kabul etsin canım
Adel için okudum![]()
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim ❤Okudum Allah kabul etsin
Ben de okudum canım, üste yazdıydım amaAllah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim ❤![]()
Allah razı olsun canım benim ❤❤Ben de okudum canım, üste yazdıydım ama![]()
Canım sen neden bırakıyorsunDia sırasıAomine Daiki ye geçti
Ben okuması yapılmayan 6 kişi için de okudum. Listeyi bırakıyorum, takibinizi yaparsınız; beni okudu işaretleyin.
Canım listeyi yarıladık, tekrar başladığında ekleyelim inşallahArkadaslar gunaydin. Yeni listenize bende katilmak isterim eger uygunsa ?
Okudum Allah kabul etsin inşaallahDua sırasıAomine Daiki 'te. Duası: Allahım sen evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eyle. Onu salih/saliha kullarından eyle.aileme ve bana dünya ve ahirette af ve afiyet ihsan eyle.. kötü, şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi koru.. bebek sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat Rabbim. Duama iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri avuçlarına ver Allahım amin..
VE hûvel gaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
@meltem151515515