- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Ben şimdi buna nasıl niyet edeyim bilemedim. İsimler olursa daha iyi olur. Kullanıcı adı söylereyek dua etmek çok garip geliyor bana. Okuyan arkadaşlar nasıl yaptı acabaDua sira bende
Allah'ım @adel8893 @Kara_gozlum @minik kalp0753 ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et
Bizi sana layık kullardan eyle
Burdaki arkadaşlarında dualaranı kabul et insaAllah Amin
Canım ben şimdi girebildim arkadaslar belki isim vermemden rahatsız olabilir diye düşündüm sen bu isimdeki kisilere diye niyet et inşallah kabul olurBen şimdi buna nasıl niyet edeyim bilemedim. İsimler olursa daha iyi olur. Kullanıcı adı söylereyek dua etmek çok garip geliyor bana. Okuyan arkadaşlar nasıl yaptı acaba
Okudum canım Allah kabul etsinCanım ben şimdi girebildim arkadaslar belki isim vermemden rahatsız olabilir diye düşündüm sen bu isimdeki kisilere diye niyet et inşallah kabul olur
Okudum canım Allah kabul eylesinDua sira bende
Allah'ım @adel8893 @Kara_gozlum @minik kalp0753 ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et
Bizi sana layık kullardan eyle
Burdaki arkadaşlarında dualaranı kabul et insaAllah Amin
Canım duanı paylaşırmısınCanım kusura bakma netim yoktu giremedim 3 gündür okumalarimi yaptım Rabbim kabul etsin inşallah
Adim Ayten geçen hafta eşim işten ayrıldı rabbim hayırlısı ile iş bulması ve isteyen dileyen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım duanı paylaşırmısın
Bugün sana okuyalım
Okudum canım Allah kabul etsin inşaAllahAdim Ayten geçen hafta eşim işten ayrıldı rabbim hayırlısı ile iş bulması ve isteyen dileyen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum şimdi Canım Rabbim gönlüne göre versin nşallah
Rabbmi hayırlı kapılar açsın Canım okudumAdim Ayten geçen hafta eşim işten ayrıldı rabbim hayırlısı ile iş bulması ve isteyen dileyen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsinAdim Ayten geçen hafta eşim işten ayrıldı rabbim hayırlısı ile iş bulması ve isteyen dileyen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin inşaallah
Canım okudum. Kusura bakma rahatsızım biraz yeni girebildim.
Estağfurullah canım Geçmiş olsunCanım okudum. Kusura bakma rahatsızım biraz yeni girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?