- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Okudum Allah kabul etsin inşaallahDua sırası bende
Allah’ım bu sene gireceğim sınavda ilk seferde benim için en hayırlı olan yeri kazanmamı nasip et. Beni, ailemi ve bu grupta dua eden herkesi kötülüklerden, kötü insanlardan koru. Dünyada ve ahirette huzur ve mutluluk ver Rabbim.Bize tuzak kuranları, kötülüğümüzü isteyenleri kendi tuzaklarına düşür. Bana en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle mutlu bir evlilik nasip et ve duama eşlik eden diğer arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.
Ve hüvel kaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum Allah kabul etsin insaAllahDua sırası bende
Allah’ım bu sene gireceğim sınavda ilk seferde benim için en hayırlı olan yeri kazanmamı nasip et. Beni, ailemi ve bu grupta dua eden herkesi kötülüklerden, kötü insanlardan koru. Dünyada ve ahirette huzur ve mutluluk ver Rabbim.Bize tuzak kuranları, kötülüğümüzü isteyenleri kendi tuzaklarına düşür. Bana en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle mutlu bir evlilik nasip et ve duama eşlik eden diğer arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.
Ve hüvel kaviyyul aziz
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum cnm
Okudum canım
Paylaşır akşama kalmadandebriyajgazfren duanı paylaşsan mı ki diğer arkadaş pazartesiden beri girmemiş
Olur tabi canım paylaşıyorum :)debriyajgazfren duanı paylaşsan mı ki diğer arkadaş pazartesiden beri girmemiş
Ay aşkım benim ya Çok teşekkür ederim duan için duygulandım valla yaDua sira bende
Allah'ım-Adel- Kara_gozlum minik kalp0753 ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et
Bizi sana layık kullardan eyle
Burdaki arkadaşlarında dualaranı kabul et insaAllah Amin
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım ❤❤❤❤❤Dua sira bende
Allah'ım-Adel- Kara_gozlum minik kalp0753 ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et
Canım bu arkadaşların isimlerini yazsan öyle dua etsek olur mu?Dua sira bende
Dua sira bende
OkudumDua sira bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?