- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımAllahım Sibel kulunu içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı günlerden tez zamanda kurtar.Uğradığı haksızlıklar karşısında onu mahkemede haklı çıkar.4 kişiye karşı açmış olduğu davalarda alnının akı ile haklı çıkar.Burada dua kardeşliği yaptığımız kullarını ve beni senin yolundan ayırma Allah’ım.Daha çok sana yönelmemizi sağla.Bulunduğu şehirden bir an önce kurtulup yeni bir hayat kurmasını nasip et.Karşısına hayırlı ,imanlı bir eş çıkar ve hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı bir evlat sahibi olmasını tez zamanda nasip et Rabbim. Bu duamı okuyup amin diyen kullarının ve benim dualarımı icabet eyle Allah’ım.
Çok özür dilerim bildirim yaptığımı sanmıştım kusura bakma sealand için okudum bugün ki arkadaş içinde okuyorum şimdi Rabbim kabul etsin inşallahSealand için okumayanlar
Milyaay
lucina06
M mely15
Hanımlar hemen tamamlayın bugün F FairyTale89 için de bitecek
F FairyTale89 canım duanı paylaşır mısın
Sealand için okumayanlar
Milyaay
lucina06
M mely15
Hanımlar hemen tamamlayın bugün F FairyTale89 için de bitecek
F FairyTale89 canım duanı paylaşır mısın
Okudum Allah kabul etsin insaAllahAllahım Sibel kulunu içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı günlerden tez zamanda kurtar.Uğradığı haksızlıklar karşısında onu mahkemede haklı çıkar.4 kişiye karşı açmış olduğu davalarda alnının akı ile haklı çıkar.Burada dua kardeşliği yaptığımız kullarını ve beni senin yolundan ayırma Allah’ım.Daha çok sana yönelmemizi sağla.Bulunduğu şehirden bir an önce kurtulup yeni bir hayat kurmasını nasip et.Karşısına hayırlı ,imanlı bir eş çıkar ve hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı bir evlat sahibi olmasını tez zamanda nasip et Rabbim. Bu duamı okuyup amin diyen kullarının ve benim dualarımı icabet eyle Allah’ım.
Fairy icin okudum Allah kabul etsin inşaallahM mely15 canımSealand ve F FairyTale89 için okumamışsın
Sealand ve Aomine Daiki sizler de F FairyTale89 için okumadınız
100 ya Fettah ya Rezzak zikri ile bolluk bereket gelir. Ummadığınız yerlerden rızık kapıları açılır.
100 Ya Malikel Mülk Zül Celali vel ikram. Zikri de ona keza bolluk bereket zikridir.
Tecrübe edilmiş zikirlerdir; 10 kişilik bir grup olursak kâfi. Günlük 1 kişi niyetine okuyacağız. Katılmak isteyenler buyursun. Günlük herkes 100 ya Rezzak ya Fettah ve 100 Ya Malikel Mülk Zül Celali vel ikram' zikirlerini okuyacak. Kendisine okunduktan sonra listeden ayrılanlar vebal alıyor, ayrılacaklar baştan lütfen girmesin listeye sağlam bir ekip olalım
Her ikisi için de okudum rabbim kabul etsinM mely15 canımSealand ve F FairyTale89 için okumamışsın
Sealand ve Aomine Daiki sizler de F FairyTale89 için okumadınız
Canım eksikler tamamlandıEtiket nie etmiyonuzkime okuyoz okudum mu bilemedim
Rabbim senin rizanla açtım ellerimi semaya. Evime huzur mutluluk Eşime sağlık güç kuvvet ver borçlarından ferahlamasini sağla ve sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip et rabbim duama icabet edenlerinde duası kabul eyle.Canım eksikler tamamlandıdua sırası sana geçti. Duanı paylaşır mısın
F FairyTale89 veSealand Allah muradlariniza erdirsin inşallah dualarınız tamamlandı ❤
Okudum Allah kabul etsin inşaallahDua sırası-Adel- 'te. Duası: Rabbim senin rizanla açtım ellerimi semaya. Evime huzur mutluluk Eşime sağlık güç kuvvet ver borçlarından ferahlamasini sağla ve sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip et rabbim duama icabet edenlerinde duası kabul eyle.
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
Okudum duamı ❤Dua sırası-Adel- 'te. Duası: Rabbim senin rizanla açtım ellerimi semaya. Evime huzur mutluluk Eşime sağlık güç kuvvet ver borçlarından ferahlamasini sağla ve sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip et rabbim duama icabet edenlerinde duası kabul eyle.
Goldenpanthera
Minnoskafa
Sealand
F FairyTale89
-Adel-
Aomine Daiki
little bird
Milyaay
debriyajgazfren
lucina06
M mely15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?