- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.378
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim evimde 100 metrekare 2+1 2 kişiyiz bebeğimiz doğacak nasipse onada oda verince biraz zorlandık eşyalar sığmıyor ama evimin şekli çok şükür yinede düzgün ama yatağımın yanına beşik koymak için makyaj masamı çıkarmak zorunda kaldım oluyor ama biraz ite kaka haaa şöylede bişey var senin olsunda varsın 100 metrekare olsun yarın öbür gün yine biriktirip bu evide satar taşınırsın bu evden, sana biraz zaman kazandırır bu şekilde ben öyle yapıyorum.Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Planına baglıArkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Aynı şeyi düşünüyorum. Benim evim de geniş sayılacak bir ev, dört kişiyiz herkesin kendi odası var. Ama hep diyorum bir de kiler olsa fena mı olurdu, şu ortalıkta kalan ıvırı zıvırı doldurabilseydim içine.Çocuklardan önce 60 metre kare ne güzel ya keşke küçük evde otursam diyen insandım, çocuklardan sonra 300 olsa anca sığarım.
Bilemedim.
Oturduğum evin iç kısmı 76.5 metrekare 3 çocukla yetmiyor ama bir oda daha aradığım olmadı şahsenArkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Yaşam tarzıyla ilintili aslında.Aynı şeyi düşünüyorum. Benim evim de geniş sayılacak bir ev, dört kişiyiz herkesin kendi odası var. Ama hep diyorum bir de kiler olsa fena mı olurdu, şu ortalıkta kalan ıvırı zıvırı doldurabilseydim içine.
Alınabiliyorsa ne kadar geniş o kadar iyi.
Ama tabiki bütçe daha önemli. Evin içini koca koca oymalı kakmalı avangard mobilyayla doldurmayacaksanız rahatlıkla sığarsınız.
Neden olmasınArkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Mesela yaşadığım yerde 85 metre kare toki nin yaptığı evler den daha geniş ve ferah benim evim ...balkonları da öyle bir kaç kişi rahatlıkla oturabilirnet 100 m2 bir dönemin büyük ev algısı
yani 99 m2 yapılırdı evler ki vergide üst dilime girmesin diye
bu net 100 içerisinde balkonlar apartman boşlukları vs var mı olmaması lazım ama emlakçı ağzı ise güven olmuyor
ev kaç oda, odaların şekli şemali nasıl
annemin de 3+1 evi var benim ve bendeki odaların büyüklükleri yakın onun evini bir büyük oturma odası bir minicik çocuk odası bir de ortalama yatak odası modunda yapmışlar
evin genel büyüklüğü değil de kullanım şekli önemli
4 kişi mesela ikisi çocuk aynı oda mı ayrı oda mı bu önemli
bir yakınımız oturma odası mutfak ile birlikte ev almıştı
bence güzeldi onun evi özellikle oturma odamız olsun çocuklar salonu kullanmasın modunda idi, onun beklentisine uygundu
iki kızı vardı aynı odadaydı bir de yatak odası vardı
salon da misafire açılıyordu
ama bir kızı bir oğlu olsaydı belki o evi tercih etmezdi, salonu oturma odası yapıp çocuklarına ayrı ayrı oda yapmak isterdi vs
bu anlatılan evlerin metrakareleri aynı yahut yakın olabilir ama şekilleri farklı
yine bir evim vardı 2+1 ben o evi çok seviyordum
geniş bir koridor salon mutfak evin bir tarafına iki oda da diğer tarafına bakıyordu
girinti şeklinde de banyo tuvalet vardı
100 m2 den küçüktür ama bence 120 m2 lik bir çok evden bana daha kullanışlı gelmişti
çünkü o koridorda vs dolaplar vardı, mutfağı ferahtı
Yaşadığım yerde 100 M2 çok büyük lüks. Ya Anadolu'nun evleri 5+1 olan kasabalarından birinde yaşıyorsunuz ya da çok zenginsiniz başka açıklaması yok![]()