ben oturma odamızda oyun kosesı yaptım hem odası dagılmıyor hem bırlıkte daha fazla vakıt gecırmıs bırlıkte oynamıs oluyoruz hemde orası onun ıcın bır alan oldugundan cocukda evde kendısıne yatak odasından baska alanım var dıye cok benımsedıgınden daha guzel bır butunluk oluyorBende de tam tersi, onlar yok.
Makinelerin yanındaki dolapta hepsi, hiçbirini gözüm görmüyor.
Görmedikçe çıkarıp kullanasım da gelmiyor zaten.
Ama gına geldi çocukların koca eşyalarından, ayaklarımızı ezmeleri de cabası.
Bir oda oyun odası ve full oyuncak olarak onlara tahsisli, diğer oda yatakları ve yine oyuncaklar ama sığmıyor.
Salonumun orta yerinde akülü araba, bisiklet ve iftaiye polis otosu falan var, imdaat diye bağırasım geliyor bazen.
Geçen derin dondurucumda küçük araba buldum, çırpma telimi ise oyun çadırında.
Düşünüyorum, çocuklarla 100 metre kare, imkansız herhalde![]()
normalde odanın dızaynı pencere onune 2 berjer ve karsılıklı duvarlara kanepeler - kapının oldugu duvara da tv unıtesı dusunmusler
fakat ben tv unıtesı dusunulen yerı oyun alanı yaptım berjerlerı sattım
tv unıtemın ıcıne de butun oyuncaklarını duzenleyıcı kutularda koydum seffaf hem ıcı gorunuyor hemde duzenlı duruyor
cadırı yatagının altında akulu arabası balkonda gerı kalan tum oyuncak tv unıtesının ıcınde
keske zamanında kucuk bır L koltuk alsaymısım daha az yer kaplardı tek pısmanlıgım o
tek kucuk berjerde cocuguma yaptırdım oyun alanıyla oturum alanımızı butunlestırmek ıcın tam arasına koydum :)