kocaman ğunaydınlarrr
sabah saat 8 bır bardak sıcak su
saat 1o da kahvaltı
2 dılım ekmek
1 yumurta
1 cay kasığı tereyağ
2 zeytın
azıcıkda recel azıcıkda kaymak
bolbolda sekersız cay 3 fıncan kadar
kızlar kahvaltı bıraz abartılı duruyor ama
ınanın mıdemde bosluk var
hem kahvaltıyı ıyı yabarsam ğün ıcınde daha az acıkıyorum
metabolızmam hızlanıyor vs vs
ya aslında yumurtayı oğlusuma yabtım yemıcem dedı
herneyse tartıldım bır değişiklik yok
su an ılk hedefım 99 un altına ınmek 98.9 a bıle razıyım ınsallah
hadı bakalım durmak yok yola devam...
merhaba kızlar, başlığı görünce benim yerim burası galiba dedim. 82 kiloyla hamile kaldım ve 26 kilo aldım doğuma kadarsonraki ay 91i falan görmüştüm ama emzirirken 104,8e kadar çıktım. mutsuz, depresif alıngan ve sinirliydim sürekli. 1 ay kadar oldu diyetisyen kontrolünde vermeye başladım. en son 97,1dim diyetisyenin tartısında. sonra minik bir kıbrıs tatili yaptık geçen hafta ve ordan 98.8 olkarak geldim ama ölçümlere göre bu farkın tamamı su olarak görülüyor. o yüzden diyetisyen moral bozmana gerek yok dedi. bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak.
neyse diyeceğim o ki, beni de aranıza kabul ederseniz beraber kurtulabilirz şu hain kilolardan :)
merhaba kızlar, başlığı görünce benim yerim burası galiba dedim. 82 kiloyla hamile kaldım ve 26 kilo aldım doğuma kadarsonraki ay 91i falan görmüştüm ama emzirirken 104,8e kadar çıktım. mutsuz, depresif alıngan ve sinirliydim sürekli. 1 ay kadar oldu diyetisyen kontrolünde vermeye başladım. en son 97,1dim diyetisyenin tartısında. sonra minik bir kıbrıs tatili yaptık geçen hafta ve ordan 98.8 olkarak geldim ama ölçümlere göre bu farkın tamamı su olarak görülüyor. o yüzden diyetisyen moral bozmana gerek yok dedi. bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak.
neyse diyeceğim o ki, beni de aranıza kabul ederseniz beraber kurtulabilirz şu hain kilolardan :)
ewet kızlar yazılarınızı okudum ve bende kilo vermek istiyorum bende başlıyorum rejime bende 102 kiloyum ve ewet 1 kilo daha almak istiyoru..burada banada yardımcı olursunuz ve tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünüyorum..ama lütfen 80 leri görmek istiyorum.. kızlar eğer bi şekilde kolay zayıflayabileceğimiz bir şeyler varsa sizlere faydası olan karışımlar falan lütfen paylaşırsanız sevinirim..hadi birlikte zayıflıyalım artık yeter bende evlenirken 58 kiloydum bir oğlum var 8 senelik evliyim ve sonuç 102(
evet oldukça üzücü off biz neden kendimizi bu hale sokuyoruzz ki düşündükçe sinir oluyorum umarım sizde moral bulurum..
slm kızlar dünden beri nete pek giremedim yurt dışından görümcem ve eşi geldi sabah erkenden pastalar börekler hazırladım gün içerisinde sabah yarım muz ve yarım armut yedim iki dilim börek ve yarım dilim pasta yedim akmaşada meyva yerim artık... ama asıl önemli haberim var günüm geçti test yaptım teste göre hamileyim:)
ooooooo suber tebrıklerrrr hadı bakalım duzenlı beslenıb bıze rabor verecen ha ona ğöre
bebıse ıyı bakıcaz dımı yaaa
bu arada spora basladım kendı capımda ama soylemıcem ne oldugunu ıyı sonuclar alırsam paylasacagım sızlerle
slm kızlar dünden beri nete pek giremedim yurt dışından görümcem ve eşi geldi sabah erkenden pastalar börekler hazırladım gün içerisinde sabah yarım muz ve yarım armut yedim iki dilim börek ve yarım dilim pasta yedim akmaşada meyva yerim artık... ama asıl önemli haberim var günüm geçti test yaptım teste göre hamileyim:)
tabiki ben burdayım sizler tecrübelisiniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim .. bildiğim kadararıyla ilk üç ay alınan kilo bebek değil anne alırmış bende yine bu şekilde dengeli beslenmeye yediklerimi kontrollü yemeye devam etmek istiyorum burda paylaşıcam her zamanki gibi bakalım rabbim hayırlı etsin ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu ne olcak bakalım birde ankarada bana tavsiye ediceğiniz doktor varmı yada hastane ben ilkinde etlikteki lokman hekimde elif terzi diye bir doktora gitmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?