Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar bende kahvaltımı yazıyım omlet domates salatalık 3 dilim çavdar ekmeği 10.30 ara öğün 1 avuç fındık birazdan da öğle yemeği yiycem tavuklu salata ama ben sabah tartıldım bu hafta hiç kilo verememişim malesef gerçi 2 akşamdır acayip dondurma yiyiyorum sapıttım hiç sporda yapmıyorum zaten oturarak çalışıyorum biraz motive olup hem yemekten kısıp hem spor yapmam lazım
slm cnm şu tavuklu salatadan bıkacan :) senin kaç hafta oldu doktorla diyete başlaman madem bu yola başladın dondurmayı haftanın bir güne indir spor işine ben daha tam başlayamadım:))
benim 4 ay oldu canım 3,5 ayda 15 kilo verdim 15 gündür durdu kilo vermem kendimde biraz boşladım tavuklu salataya alıştım baya ya şu spora bi başlasam gerisi gelicekte bi türlü başlayamıyorum
bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:
Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)
ara: 1 meyve
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
ara: 2 meyve
yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum
evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var
bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:
Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
ara: 2 meyve
yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum
special k lar kilo aldırıyor diye duydum çok fazla şeker var bence de. tam tahıllı falan diyorlar ama insülini ne kadar yükseltiyor ondaki şeker. bence hazır diyet ürünler metabolizmaya zarar veriyor gerek yok bunlara. tbii belki faydasını gören vardır onu bilemem ama ben bu ürünlerle kilo veren görmedim
akşam yemeği 2 küçük dolma ve bir sigara böreği....kayınvalidemler geldi mis gibide kek yaptım ama 1 yudum tadına baktım...
kocamannn tebrıkler ıyı ıs cıkarmıssın bende mısafır ağarladım ama herseyden yedım ama herkesın
tek oğunde yedıklerını ben butun ğun az<ar azar yedım
umarım ıse yararrrrr
merhabalar
evet arkadasım belkı bu urunlerle suraklı beslenmek sağlıklı olmaz ama ben kendı adıma soyleyım
arada sırada sadece kahvaltı olarak canım tatlı ıstedığınde yıyorum
elbette onlarla zayıflanacağına hıc ınanmıyorum
amacım sadece cok sevmedığım ama cok onemlı olan kahvaltı olayını renklendırmek
cunkı arasından cıkan meyveler benı cok mutlu edıyor ve
yedığım zaman uzun sure tok hıssedıyorum
ıyı ğeceler
sağol canım ama bende seni tebrik ediyorum ikili rakkamlara geçtiğin için.. hem o kadar koşturmuşun hemde ikili rakkamları görmüşün o kadarını haketmişin inş daha nice kilolar vermek dileğiyle....
amın canım amın
ınsallah bu sekılde devam edecegız bakalım
bugune kadar hıc zorlanmadım hersey yolunda gıttı
onca gezmeye gunlere mısafır agarlamalara ragmen de ınsan kılo verebılıyormus
bu sekılde devam