• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

slm kızlar bende sabah 7de 150 gr çilek yedim
öğlen bir bardak ayran ve 30 gr special k yedim

günaydın hanımlar bende kahvaltımı yazıyım omlet domates salatalık 3 dilim çavdar ekmeği 10.30 ara öğün 1 avuç fındık birazdan da öğle yemeği yiycem tavuklu salata ama ben sabah tartıldım bu hafta hiç kilo verememişim malesef gerçi 2 akşamdır acayip dondurma yiyiyorum sapıttım hiç sporda yapmıyorum zaten oturarak çalışıyorum biraz motive olup hem yemekten kısıp hem spor yapmam lazım

slm cnm şu tavuklu salatadan bıkacan :) senin kaç hafta oldu doktorla diyete başlaman madem bu yola başladın dondurmayı haftanın bir güne indir spor işine ben daha tam başlayamadım:))

kızlar 11:30 ara öğün kuru kayısı
14:00 4 yk bezelye yemeği 1 yk pilav 1 dilim ekmek 1 yk yoğurtlu biber 1 tane kurabiye :((
yemicektim yedim ama neyse akşama ekmek yemem dengelerim artık
bugün hepiniz yoğunmusunuz arkadaşlar yoksunuz

slm cnm şu tavuklu salatadan bıkacan :) senin kaç hafta oldu doktorla diyete başlaman madem bu yola başladın dondurmayı haftanın bir güne indir spor işine ben daha tam başlayamadım:))

benim 4 ay oldu canım 3,5 ayda 15 kilo verdim 15 gündür durdu kilo vermem kendimde biraz boşladım tavuklu salataya alıştım baya ya şu spora bi başlasam gerisi gelicekte bi türlü başlayamıyorum

benim 4 ay oldu canım 3,5 ayda 15 kilo verdim 15 gündür durdu kilo vermem kendimde biraz boşladım tavuklu salataya alıştım baya ya şu spora bi başlasam gerisi gelicekte bi türlü başlayamıyorum

senin elinde cnm zaten bir dönem sonra duruyor heleki sen dikkat etmezsen tekrardan alırsın dikkat et bak biz daha başındayız sen ilerlemişin okdr dönüşü olmasın spora gitmesende aç müziği oyna göbek at :))

arada 1 bardak ayran bir avuç leblebi yedim... evi temizledim akşam yemeğini hazırladım yemek pişerken daha sporumu yapmadım şimdi yapayım :)

bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:

Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)

ara: 1 meyve

Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

ara: 2 meyve

yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum

iyi akşamlar
akşam yemeğim
19:30 3 yk bezelye yemeği tavuk salata cacık 1 dilim ekmek
21:00 çerez avuç içi kdr anca

bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:

Kahvaltı:
5 adet zeytin

Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum

hayırlısı kafanda bitirdiysen başarırsın :)

special k lar kilo aldırıyor diye duydum çok fazla şeker var bence de. tam tahıllı falan diyorlar ama insülini ne kadar yükseltiyor ondaki şeker. bence hazır diyet ürünler metabolizmaya zarar veriyor gerek yok bunlara. tbii belki faydasını gören vardır onu bilemem ama ben bu ürünlerle kilo veren görmedim

akşam yemeği 2 küçük dolma ve bir sigara böreği....kayınvalidemler geldi mis gibide kek yaptım ama 1 yudum tadına baktım...

evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var

hosğeldın o zaman bızde burda bunun ıcın varız:)):52:

ayyy ben ğeldım
e bıraz ğec oldu ama olsun
evet kızlar ccocoooooook yoğundum
mısafır ağarladım
saat 12 3O ğibi ğeldiler aksam 11.3O ğibi ğittiler
sabah tartıldım bır cıkdım 99.3 cıkdı ğözlerıme ınanamadım sonra ındım bıdaha cıkdım 99.7 cıkdı bıdaha cıkmaya korkdum
buğun beslenmem den bahsetmeyım benı tasa tutarsınız sımdı cunkı
o kadar kosdurdum kı anlatamam
bu kosdurmalarda tum ğun boyunca ıkı tane elmalı basta uc tane su boreği ince ve mınık
bır kase sebzelı bilav bu arada benım bozuk bılğisayar bu
1 tane kek
1 kase yesıl salata
1 tane yabrak sarma

evet ğaliba bu kadar bunları tum ğun ara ara yedım
hıc oturub cok bısey yemedım ama
sonucda cok yememem ğereken seyler yemıs olabılırım yada menume uyğunmu
karar veremedım sabah kahvaltısıda araoğunlerde oğlen ve aksam yemeklerıde
hebsı bu yedıklerım ıste
bu arada yokluğum farkedılmıs sevındım doğrusu neyse
herkese ıyı ğecelerr:52::52::52:

Kahvaltı:
5 adet zeytin

Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

ınsallah elbette o kılolardan kurtulursun
hemde dıyet lısten cok hos
ınan bana saatı saatıne uysan hıc aclık hıssetmezsın
sımdıden tebrıkler onemlı olan yola cıkmakdı
aramıza hosğeldınnn:52::52:

special k lar kilo aldırıyor diye duydum çok fazla şeker var bence de. tam tahıllı falan diyorlar ama insülini ne kadar yükseltiyor ondaki şeker. bence hazır diyet ürünler metabolizmaya zarar veriyor gerek yok bunlara. tbii belki faydasını gören vardır onu bilemem ama ben bu ürünlerle kilo veren görmedim

merhabalar
evet arkadasım belkı bu urunlerle suraklı beslenmek sağlıklı olmaz ama ben kendı adıma soyleyım
arada sırada sadece kahvaltı olarak canım tatlı ıstedığınde yıyorum
elbette onlarla zayıflanacağına hıc ınanmıyorum
amacım sadece cok sevmedığım ama cok onemlı olan kahvaltı olayını renklendırmek
cunkı arasından cıkan meyveler benı cok mutlu edıyor ve
yedığım zaman uzun sure tok hıssedıyorum
ıyı ğeceler:52::52::52:

akşam yemeği 2 küçük dolma ve bir sigara böreği....kayınvalidemler geldi mis gibide kek yaptım ama 1 yudum tadına baktım...

kocamannn tebrıkler ıyı ıs cıkarmıssın bende mısafır ağarladım ama herseyden yedım ama herkesın
tek oğunde yedıklerını ben butun ğun az<ar azar yedım
umarım ıse yararrrrr:(

kocamannn tebrıkler ıyı ıs cıkarmıssın bende mısafır ağarladım ama herseyden yedım ama herkesın
tek oğunde yedıklerını ben butun ğun az<ar azar yedım
umarım ıse yararrrrr:(

sağol canım ama bende seni tebrik ediyorum ikili rakkamlara geçtiğin için.. hem o kadar koşturmuşun hemde ikili rakkamları görmüşün o kadarını haketmişin inş daha nice kilolar vermek dileğiyle....

merhabalar
evet arkadasım belkı bu urunlerle suraklı beslenmek sağlıklı olmaz ama ben kendı adıma soyleyım
arada sırada sadece kahvaltı olarak canım tatlı ıstedığınde yıyorum
elbette onlarla zayıflanacağına hıc ınanmıyorum
amacım sadece cok sevmedığım ama cok onemlı olan kahvaltı olayını renklendırmek
cunkı arasından cıkan meyveler benı cok mutlu edıyor ve
yedığım zaman uzun sure tok hıssedıyorum
ıyı ğeceler:52::52::52:

evet canım special k gibi ürünler benimde tatlı ihtiyacımı biraz kesiyor bende specizl k diyeti yapmıyorum zaten odan yerkende 30 gr kadar yiyorum ve öğünde tek onu yiyorum yanında süt yada ayran felan içiyorum o yüzden kalorisi bir öğün için az bile oluyor iki gün öğle öğünlerinde yedin kilo vermemide engellememiş 500gr daha gitti oldu 3 kilo başlayalı 10 gün oldu...

sağol canım ama bende seni tebrik ediyorum ikili rakkamlara geçtiğin için.. hem o kadar koşturmuşun hemde ikili rakkamları görmüşün o kadarını haketmişin inş daha nice kilolar vermek dileğiyle....

amın canım amın
ınsallah bu sekılde devam edecegız bakalım
bugune kadar hıc zorlanmadım hersey yolunda gıttı
onca gezmeye gunlere mısafır agarlamalara ragmen de ınsan kılo verebılıyormus
bu sekılde devam :52::52::52:

amın canım amın
ınsallah bu sekılde devam edecegız bakalım
bugune kadar hıc zorlanmadım hersey yolunda gıttı
onca gezmeye gunlere mısafır agarlamalara ragmen de ınsan kılo verebılıyormus
bu sekılde devam :52::52::52:

evet cnm kendimizi çok kasmadan da kilo verilebiliyor her şeyden yiyip dengeyi sağlarsak sorun olmuyor biz bu işi başarıcaz.. durmak yola devam:))... gelelim benim yediklerime
sabah 8de 150 gr çilek
öğle yemeği az önce
2 kase çorba
50gr ekmek
1 salatalık...

Back