100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

evet bende sabah bır bardak sıcak suyu 9 da ıcdım
saat 10 30 gıbı kahvaltım
bır dılım borek
yarım dılım ekmek
4 zeytın
sekersız cay
ha bıde bır lokma kek
zeytın fazla oldu ama benım bunyem zeytıne cok alısık
eger zeytın yemezsem sındırım sıstemım cıddı yavaslıyor
bunun ıcın hemde cok faydası oldugunu bıldıgım ıcın
zeytınsız yasayamıyorum ve bıde sogansız

merhaba kızlar iyisinizdir umarım
sabah kahvaltım 10:00 sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek çay
ara öğün 13:15 portakal

bence normal hemde ara ara yemişin yakmışın kilondada düşüş var daha ne olsun kasıp yemeseydin sonra acısını fazla çıkarırdın :)) dünden beri pek kimse yok herkes yoğun demekki :)

Son düzenleme:
günaydıınnn gece çok geç yatıp 12 de kalktım metabolizma zayıfladı haliyle şimdi öğlen yaptığım kahvltımı yazayım

7 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 kkutusu beyaz peynir
2 tane y.biber

bu sabah aç karnına tartıldım her çıkışımda farklı gösteriyor dijital tartı bi çıktım 91,1 bi çıktım 91,7 bi çıktım 90,9 en son kahvaltıdan sonra tartıldım 91,3 şimdiiiiiii sizce ben kaç kilo olabilirim

senin tartı baya bir değişkenmiş senin gönlün hangisini kabul ediyorsa o olsun ama ben senin yerinde olsam en düşüğünü kabul ederdim:))) benim tartım her çıktığımda aynı çıkartıyor ...
az önce güzel bir kase meyva salatası yedim ara olarak..

evet kızlar oğluşumun toplantısına gittim toplandık geldim gelirken iki saate yakın yürüdüm ama çok zorlandım .hastalığı henüz atlatamadım,sabah çıkarken bir salatalık yemiştim okuldan kızılaya bir saatte yürüdüm kızılaya geldiğimde bir baş ağrısı tuttu anlatamam herhalde açlıktan deyip bir simit aldım yedim üzerine bir saat kadar daha yürüdüm baktım fenalaşıyorum ulustan metroya atlayıp eve kendimi zor attım anladım ki bu hastalık ilaç olmadan iyileşmiyo dönerken de ilaçlarımı aldım inşallah yarın daha iyi olurum

bencede en dusugu kabul et
bızdede dıgıtal var aynı senınkı gıbı
en dusugu alıyoruz herzaman

cok gecmıs olsun
bende hastayımmm(

kızlar aara ogun bır portakal
oglen 1 tabak makarna abartmadan konulmus ve bolca salata
bıde dayanamadım yarım dılım ekmek yedım
belkı aksam yemem yada corba ıcerım sadece

kızlar akşam yemeği
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
2 dolma
1 bardak ayran..

iyi akşamlar kızlar
ben bugün dengeyi kaçırdım
16:00 gibi ikase kısır
18:30 civarı erik 200 gr yemişimdir
20:45 3 kaşık kısır 1 kaşıkta mantı
düzensiz oldu gelene artık kısır yapıyom :)) kendimde yiyebiliyom diye ama yemek yapamadım
eşimide mantıyla kandırdım :))
şimdide tarçınla elma kaynattım onu içiyom daha bişey yemem
irademi deniyom bi tarafım yemekleri görünce ye gitsin diyo bi tarafım yeme okdr çabalıyon diyo
ikisi arasında kalsamda inatla yememeye çalışıyom:)

geçmiş olsun cnm bu havalar tam hastalık havası.ne güzel iyi yürümüşün

günaydın kızlarrrr
09:30 2 dilim ekmek peynir zeytin domates kıyma kavurması çay
biraz önce elma ile tarçın kaynattım içtim
herkese iyi pazarlar...:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün daha iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? bügün süper () bi kahvaltı yaptım kızım 11 de uyandı onun kahvaltısıylada öğlen yemeğimi yedim sabah 87,4 gösterdi tartı ,bu kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra pazartesi 87 göstereceğini sanmıyorum ama haftaya büyük yarışımız var bu gün hastalığımın son kırıntılarını üzerimden bir atayım yarın start verecez bakalım nolucak

slm kızlar sabah 8de bir kaç yudum muz yedim dahada bişey yemedim canım sıkkın moraller sıfır ağlamaktan şiştim canımda zaten bişey yemek istemiyor ...

slm kızlar sabah 8de bir kaç yudum muz yedim dahada bişey yemedim canım sıkkın moraller sıfır ağlamaktan şiştim canımda zaten bişey yemek istemiyor ...

hayırdır onemlı bısey yokdur ınsallah
ğercı bende senden cok farklı durumda değilim
bosverıyorum ıste takma sende onemlı değilse

kızlar vaksam bır kase kuskus salatası yedım bırde elmalı kurabıye
bu sabah bır dılım borek ıkı kasık kuskus salatası yedım
ğec bır kahvaltıydı
vede hastayımmm

hayırdır onemlı bısey yokdur ınsallah
ğercı bende senden cok farklı durumda değilim
bosverıyorum ıste takma sende onemlı değilse

takma takma nereye kadar 35 sene özgür yaşa cebinde paran olsun onları bırak gel buraya tıkıl eşimi seviyorum ama bazen bazı şeylere dayanamıyorum hele bu yaştan sonra çekilmiyor çekip gidesim var burlardan

takma takma nereye kadar 35 sene özgür yaşa cebinde paran olsun onları bırak gel buraya tıkıl eşimi seviyorum ama bazen bazı şeylere dayanamıyorum hele bu yaştan sonra çekilmiyor çekip gidesim var burlardan

aslında cok benzer nedenlerımız var
belkı benımkıler senınkılerden bıraz daha fazla
ınsan her zamanda hayata olumlu bakamazya
en azından senın cekıb ğidecek bır yerın var emın ol bende oda yokk((

uuuu buğün herkes ucmus evde yok
bende aksam ğeldım
dıyet ıyı ğitti saat 5 6 arası yemek yedım
2 dılımekmek
bıraz et
salata yesıllık
yoğurt vardı
sonrada bıurazcık sutlu tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…