evet cnm kendimizi çok kasmadan da kilo verilebiliyor her şeyden yiyip dengeyi sağlarsak sorun olmuyor biz bu işi başarıcaz.. durmak yola devam:))... gelelim benim yediklerime
sabah 8de 150 gr çilek
öğle yemeği az önce
2 kase çorba
50gr ekmek
1 salatalık...
ayyy ben ğeldım
e bıraz ğec oldu ama olsun
evet kızlar ccocoooooook yoğundum
mısafır ağarladım
saat 12 3O ğibi ğeldiler aksam 11.3O ğibi ğittiler
sabah tartıldım bır cıkdım 99.3 cıkdı ğözlerıme ınanamadım sonra ındım bıdaha cıkdım 99.7 cıkdı bıdaha cıkmaya korkdum
buğun beslenmem den bahsetmeyım benı tasa tutarsınız sımdı cunkı
o kadar kosdurdum kı anlatamam
bu kosdurmalarda tum ğun boyunca ıkı tane elmalı basta uc tane su boreği ince ve mınık
bır kase sebzelı bilav bu arada benım bozuk bılğisayar bu
1 tane kek
1 kase yesıl salata
1 tane yabrak sarma
evet ğaliba bu kadar bunları tum ğun ara ara yedım
hıc oturub cok bısey yemedım ama
sonucda cok yememem ğereken seyler yemıs olabılırım yada menume uyğunmu
karar veremedım sabah kahvaltısıda araoğunlerde oğlen ve aksam yemeklerıde
hebsı bu yedıklerım ıste
bu arada yokluğum farkedılmıs sevındım doğrusu neyse
herkese ıyı ğecelerr
günaydıınnn gece çok geç yatıp 12 de kalktım metabolizma zayıfladı haliyle şimdi öğlen yaptığım kahvltımı yazayım
7 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 kkutusu beyaz peynir
2 tane y.biber
bu sabah aç karnına tartıldım her çıkışımda farklı gösteriyor dijital tartı bi çıktım 91,1 bi çıktım 91,7 bi çıktım 90,9 en son kahvaltıdan sonra tartıldım 91,3 şimdiiiiiii sizce ben kaç kilo olabilirim
senin tartı baya bir değişkenmiş senin gönlün hangisini kabul ediyorsa o olsun ama ben senin yerinde olsam en düşüğünü kabul ederdim:))) benim tartım her çıktığımda aynı çıkartıyor ...
az önce güzel bir kase meyva salatası yedim ara olarak..
evet kızlar oğluşumun toplantısına gittim toplandık geldim gelirken iki saate yakın yürüdüm ama çok zorlandım .hastalığı henüz atlatamadım,sabah çıkarken bir salatalık yemiştim okuldan kızılaya bir saatte yürüdüm kızılaya geldiğimde bir baş ağrısı tuttu anlatamam herhalde açlıktan deyip bir simit aldım yedim üzerine bir saat kadar daha yürüdüm baktım fenalaşıyorum ulustan metroya atlayıp eve kendimi zor attım anladım ki bu hastalık ilaç olmadan iyileşmiyo dönerken de ilaçlarımı aldım inşallah yarın daha iyi olurum
evet kızlar oğluşumun toplantısına gittim toplandık geldim gelirken iki saate yakın yürüdüm ama çok zorlandım .hastalığı henüz atlatamadım,sabah çıkarken bir salatalık yemiştim okuldan kızılaya bir saatte yürüdüm kızılaya geldiğimde bir baş ağrısı tuttu anlatamam herhalde açlıktan deyip bir simit aldım yedim üzerine bir saat kadar daha yürüdüm baktım fenalaşıyorum ulustan metroya atlayıp eve kendimi zor attım anladım ki bu hastalık ilaç olmadan iyileşmiyo dönerken de ilaçlarımı aldım inşallah yarın daha iyi olurum
slm kızlar sabah 8de bir kaç yudum muz yedim dahada bişey yemedim canım sıkkın moraller sıfır ağlamaktan şiştim canımda zaten bişey yemek istemiyor ...
hayırdır onemlı bısey yokdur ınsallah
ğercı bende senden cok farklı durumda değilim
bosverıyorum ıste takma sende onemlı değilse
takma takma nereye kadar 35 sene özgür yaşa cebinde paran olsun onları bırak gel buraya tıkıl eşimi seviyorum ama bazen bazı şeylere dayanamıyorum hele bu yaştan sonra çekilmiyor çekip gidesim var burlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?